Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Rasmus Tantholdt

Spændende foredrag om krig og korrespondance.

Rasmus Tantholdt

Journalist og krigskorrespondent.

Uforpligtende forespørgsel på Rasmus Tantholdt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Rasmus

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder og har bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa. Selv føler Rasmus Tantholdt, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Et Rasmus Tantholdt foredrag er inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står over for dilemmaer og pressede situationer. Rasmus Tantholdt formidler sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Tilbage i juni 2000 blev Rasmus Tantholdt uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt Rasmus Tantholdt den prestigefyldte Publicistprisen for at sætte nye standarder for dækningen af krig i dansk tv.

Se foredrag med Rasmus Tantholdt
Foredrag Rasmus Tantholdt

Fortællinger fra Verdens Brændpunkter

Hør hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Som den eneste skandinaviske journalist rapporterede Rasmus Tantholdt fra Kyiv i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Hør ham fortælle om den største historie, han nogensinde har dækket, om en krig, der pludselig kom meget tæt på, og hør ham fortælle om hans arbejde i verdens brændpunkter gennem næsten 20 år. Fuld af dilemmaer, historiske begivenheder og voldsommer oplevelser.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Ukraine, Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.  Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. 

Referencer

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger, folk har været meget glade for denne aften. Rasmus er en meget inspirerende fortæller.

Lisbeth Rasmussen

Gigtforeningen

Tusind tak for et helt vildt fantastisk Rasmus Tantholdt foredrag på Højskolen Skærgaarden. Vi har fået lutter positive tilbagemeldinger, - ord som inspirerende, fantastisk, rørende, tankevækkende og "Jeg er stadig helt høj" er et par stykker af dem. Håber ikke det er sidste gang, han kommer på disse kanter.

Sanne Bøgeskov

Højskolen Skærgaarden

Rasmus var meget nærværende og velformuleret. Han kom med gode historier illustreret med videoklip. Der var mange spørgsmål og dem besvarede han beredvilligt og med humor. Han kan virkelig anbefales. Som menneske er han imødekommende, nærværende og empatisk og det smitter af på hans foredrag, som bliver oplysende, hyggelige og uformelle.

Rikke Strange-Hansen

COWI

Et super godt og velforberedt Rasmus Tantholdt foredrag. Alvor, humor og ordentlighed gik hånd i hånd. Kan varmt anbefale et foredrag med Rasmus Tantholdt!

Lene Søgaard Davidsen

Humlum og Omegns Borgerforening

Det var et forrygende Rasmus Tantholdt foredrag, hvor de 278 fremmødte fik en både orienterende og underholdende aften. Rasmus formåede at give os et indblik i de dilemmaer, han ofte står overfor, og dermed også de valg, som skal træffes i ofte pressede situationer. Alle gik derfra med fornemmelsen af det ofte farefulde job Rasmus har. Men samtidig med respekt for at der er folk som Rasmus der påtager sig opgaven ved at færdes i denne verdens farefulde brændpunkter. En rigtig god aften.

Birthe Pedersen

LOF Midtjylland

Alle syntes at Rasmus var både underholdende og en fantastisk formidler.

Steen Christiansen

SKAT Høje-Taastrup
Forespørg på Rasmus Tantholdt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99