Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
René Nielsen

Spændende foredrag om forandring, motivation og lykke.

René Nielsen

Forfatter og foredragsholder.

Uforpligtende forespørgsel på René Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om René

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ændret. Den dag mistede han begge sine ben. Selv over 20 år efter den uhyggelige og uretfærdige ulykke aner René fortsat ikke, hvorfor han skulle vågne op på et hospital og være blot 113 centimeter høj.

Oplev foredrag om at tage ansvar, vigtigheden af at være proaktiv og om at formå at vende ulykke og uendelig fysisk smerte til en styrke i livet.
Frem for at ty til bitterhed og blive indebrændt, formåede René at udfordre sit nye liv uden ben. For selvom René pludselig kun var en halv mand besluttede han sig for, at være et helt menneske.

Til dagligt lever René Nielsen i dag et helt almindeligt liv. Han er lykkelig gift og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Udover at have titlerne bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet, kan han tilmed kalde sig verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, mentaltræner, foredragsholder og ikke mindst forfatter. Hans bog: “Halv mand – helt menneske” har solgt mere end 50.000 eksemplarer.

Se foredrag med René Nielsen
Foredrag af Rene Nielsen

Intet bliver, som det var! - heldigvis, for der er ikke et alternativ til forandringer

René Nielsen har inspireret mange tusinde medarbejdere og ledere til bedre at kunne håndtere større og mindre forandringer. Han bliver booket som inspirator i store forsamlinger for flere tusinde mennesker, har arbejdet som mentaltræner i Superligaen, og han bliver brugt på individuelt plan til at skabe tro og nye overbevisninger hos medarbejdere og ledere, der står over for store udfordringer.

Blandt de virksomheder, der over tid har brugt René Nielsens evne til at skabe forandringer, finder vi Nordea og Novo Nordisk

Med udgangspunkt i sit eget liv og den forvandling han selv har gennemgået, sætter han forandring i et perspektiv, som alle kan forholde sig til – og bliver nødt til at forholde sig til. Lidt populært sagt, kan man sige, at dette er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at få medarbejdere og ledere til at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate – det er noget vi selv skal vælge at være. René er et levende eksempel på, at enhver forandring er mulig.

Foredrag af Rene Nielsen

Den Motiverende Kollega

Har I brug for et stærkt og enormt motiverende indspark udefra, så er René Nielsen den oplagte inspirationskilde. René er en særdeles inspirerende person, som om nogen forstår, hvad der faktisk motiverer os som ledere og som medarbejdere, når vi f.eks. oplever stagnation og modvind; enten som individer eller/og som gruppe. Før at du kan tage ansvar og medansvar for at motivere dig selv og andre, skal du som leder og medarbejder først og fremmest kende dine styrker og personlige styrke. I forhold til selvledelse og motivation, skal vi turde tage både de gode og ubehagelige beslutninger. Det er en stor udfordring for mange.
Deltagerne får bl.a. indsigt i de værktøjer som René Nielsen selv har brugt på sin vej til toppen – de samme værktøjer som han i dag bruger som mentaltræner. For René Nielsen handler det om at være nærværende og turde stå frem og sige, det man tror på. Det handler om at være klar over, hvordan vi allesammen påvirker de motiverende faktorer, som dagligt spiller ind på vores motivation og lyst til at tage ansvar. René udmærker sig ved, at have meget lidt fokus på forskellige begrænsninger. Tilværelsen har lært ham, at der ikke er meget, der er umuligt, hvis man har den rigtige indstilling og den rette motivation.

Foredrag af Rene Nielsen

Halv mand - helt menneske - det ultimative forandringsforedrag!

René Nielsen fortæller i dette foredrag om at stå overfor sit livs vigtigste erkendelse: at han aldrig nogensinde vil få sine ben tilbage – uanset hvad.
Forandringsbegrebet bliver sat på spidsen i et humoristisk og tragikomisk foredrag. For hvordan erkender man – som menneske eller medarbejder – at intet nogensinde vil blive som tidligere, og at plejer for alvor er død?
Foredraget er det ultimative forandringsforedrag, om hvordan mennesker håndterer forandringer for at skabe endnu bedre resultater.

Til trods for et alvorligt indhold er foredraget humoristisk og opløftet, så deltagerne adskillelige gange får mulighed for at grine højlydt.

Foredrag af Rene Nielsen

LYKKE – det 21. Århundredes største udfordring?

Danskerne er verdens lykkeligste folk. Livet er blevet en mission, hvor vi higer og søger efter lykke, men uden rigtig at vide hvor vi er på vej hen. Og hvordan måles lykke? Kan man være lykkelig uden at vide det? Kan man lære andre om hvordan man bliver lykkelig? Eller skal man være filosof for at forstå og formidle lykke?
René Nielsen går begrebet ”lykke” efter i sømmene og præsenterer i et inspirerende, humoristisk og eftertænksomt foredrag om nye og anderledes måder at opleve, se og føle lykke på.
René kommer i foredrag ind på emner som:

– Hvorfor lykken ikke er det vigtigste i livet
– Den tilfældige lykke
– Lykken ved velvære
– Lykken som fylde
– Lykken ved at være ulykkelig

Referencer

Jeg roser René til skyerne. Han er en stjerne med et kæmpe hjerte, der banker for andre mennesker.

Jeanette Kjær Christiansen, Arrangementskoordinator

Fredericia Bibliotek

Meget levende, og det giver stof til eftertanke, om hvor forkælet man er som "hel krop".

Evy Grønvall

Finansforbundet

René Nielsen er i stand til på blændende vis at fastholde og engagere sit publikum. Han har en historie med substans og formidler sine budskaber om forandring, fokus og målstyring på fornem vis.

Jesper Nielsen

PON Equipment A/S

Faldt superflot ind i vores tema, så det var fint at have kontakten til René direkte inden foredraget til denne briefing!

Peter Mikkelsen

F GROUP A/S

René gik rent ind hos en ungegruppe, der selv har deres at slås med, og derfor var han og eleverne på bølgelængde fra start til slut. Ingen havde "ADHD-udfald" - alle var med. Stor ros til René for at formidle emnet "du vælger selv dine mønstre, og træner selv ift. din drøm" på en dansk måde, dvs. det blev ikke ulykken men viljen til selvværd og selvdiciplin på egne betingelser, der blev hovedbudskabet, og derfor var det et godt spejl for alle. I øvrigt medrivende også fordi René er kontalktfuld, lydhør, charmerende, og sjov.

Anne Dorit Nielsen

PH Produktionsskolen Holbæk

Et meget ærligt og grænseoverskridende foredrag med en befriende humoristisk kant. Kan helt klart anbefales til alle.

Pia Christensen

Nykredit Realkredit A/S

Det var simpelhen et super godt foredrag, som "ramte" vores medarbejder på den allerbedste måde, for der var både noget til det faglige og til det personlige. Alle, høj som lav, fik noget at tænke over, og jeg vil tro, at der blev "solgt mange blomsterbuketter" i området efter det foredrag.

Arne H. Hansen

Tryg

Meget fint. God forberedelse. Afstemt tid og indhold på forhånd. Alle følte efterfølgende at de havde haft en god og indholdsrig aften.

Jens-Erik Klose

Super Brugsen Lynge Uggeløse

Fantastisk godt! René formår at tage et seriøst emne og kommunikere det igennem sine oplevelser og erfaringer, så folk virkelig forstår det, tager det under huden og oplever det som en eye-opener; det hele tilsat en god og meget afstemt portion humor. Meget anbefalelsesværdigt!

Peter Kjeldsen

Punkt1

Super godt, og god stemning.

Jan Julin

FES

Foredraget bakkede perfekt op omkring det tema vi havde valgt til vores medarbejderseminar.

Knud Herbert Sørensen

Middelfart Sparekasse

Foredraget handler om noget helt andet end man forestiller sig. Renés livsfilosofi er yderst lærerig og interessant - ikke så sært at de lærte har fået øje på ham.

Vagn Sandfeld

Ølsemagle Menighedsråd

I forhold til ledelse gav Renés oplæg inspiration til at huske refleksionen i såvel arbejdet som livet generelt. Han er et godt billede på at der altid er muligheder - du skal selv træffe valget. Motiverende og positiv.

SAD MidtVest (Sammenslutningen af Daginstitutionsledere MidtVest)
Forespørg på René Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99