Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sally Khallash

Spændende og lærerigt foredrag om adfærdsdesign, strategi og beslutninger.

Sally Khallash

Cand.scient.pol., MPA Harvard Kennedy School, forfatter og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Sally Khallash

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sally

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Sally Khallash er en yderst rutineret foredragsholder, der gennem årene har holdt flere hundrede foredrag og key notes både herhjemme og i udlandet. Hun har studeret på Oxford og Harvard og er derfor flydende på engelsk såvel som dansk.

Sally Khallash’ foredrag er kendetegnet ved altid at opnå topscore på evalueringerne, og var i 6 år ved Instituttet for Fremtidsforskning en af de bedst sælgende foredragsholdere.

Sally Khallash holder skarpe og aktuelle foredrag om adfærdsdesign, strategi og hvordan man træffer bedre beslutninger, noget som hun selv har undervist i på Harvard og på CBS samt arbejdet med i form af forskellige konsulent- og forskningsprojekter.

Netop nu er Sally Khallash udkommet med bogen Beslutningsstrategi hos DJØF Forlag, en bog som undersøger hvordan ledelses- og organisationsbeslutninger kan forbedres. Bogen har fået utroligt flotte anmeldelser, blandt andet i Børsen der giver den fem ud af seks stjerner og skriver: “‘Beslutningsstrategi’ er bogen om, hvordan beslutningerne bliver bedre. Det afgørende er ikke analyserne, der ligger til grund for beslutningerne. Det er processerne, som udgør den afgørende forskel.” Afsluttende understreger Børsen også, at bogen er “en af årets bedste ledelsesbøger på dansk, hvor de beskæftiger sig med det, en topchef skal bruge det meste af tiden på”.

Se foredrag med Sally Khallash
Foredrag af Sally Khallash

Hvorfor vi ikke har kontrol over vores beslutninger

I dette foredrag forklarer Sally Khallash gennem en række interessante og til tider chokerende forskningsresultater og eksperimenter, hvorfor vi er ikke så rationelle, som vi tror, når vi træffer beslutninger. Og hvordan vi igennem en række små ændringer i vores dage beslutningsproces kan minimere antallet af de dårlige beslutninger, vi træffer.

Foredrag af Sally Khallash

Hvordan adfærdsstrategi kan forbedre din forretning

Foredraget baserer sig på Sally Khallash’ bog “Beslutningsstrategi” og giver konkrete eksempler på, hvordan små og billige forandringer baseret på viden fra adfærdsøkonomi kan hjælpe til at øge din virksomheds salg, skabe bedre kundetilfredshed eller sikre at dine medarbejdere færdiggør opgaver i tide.

Foredrag af Sally Khallash

Hvorfor flere valgmuligheder skaber dårlige beslutninger

Sally Khallash beretter i dette foredrag om den gradvise stigning i antallet af valg, vi har som forbrugere, og hvordan jagten på at træffe den rigtige beslutning i et hav af valgmuligheder kan lede til dårligere beslutninger og ikke mindst gøre os mindre lykkelige som mennesker.

Foredrag af Sally Khallash

Hvorfor alt det vi ved om motivation er forkert

I dette foredrag vil Sally, forfatter til “Beslutningsstrategi”, forskningskonsulent på Oxford Universitet og underviser på Harvard Universitet, diskutere hvad der motiverer os til at arbejde. I modsætning til konventionel visdom, tyder forskningen på at ydre motivationsfaktorer som højere løn og bonusordninger kan være skadelige for kreativitet og motivation. Det er heller ikke øget lykke eller arbejdsglæde, som skaber motivation. I stedet drives de fleste af os af vores indre motivation, følelsen af konstant fremskridt og mening.

Referencer

Meget givende foredrag - hvor Sally formåede at gøre rimelig tungt stof til et fangende oplæg med nyttig viden. Sally har tillige et fantastisk vindende væsen, hvilket gør hende god som oplægsholder. Sidst men ikke mindst, så kan man mærke at hun brænder for sit område.

Tina Halkjær

Erhvervs Kvinder Esbjerg
Forespørg på Sally Khallash

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99