Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sara Blædel

Inspirerende foredrag om forfatterskabet og skriveprocessen.

Fotokredit: Les Kaner

Sara Blædel

Bestseller forfatter og foredragsholder.

Uforpligtende forespørgsel på Sara Blædel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sara

Lecture icon

Foredrag

Det lå ikke lige i kortene, at Sara Blædel skulle blive en af Danmarks absolut mest succesrige forfattere. Selvom hendes far ellers er den Cavling-pris belønnede journalist Leif Blædel og hendes mor Annegrethe Nissen var skuespillerinde, valgte Sara i starten en helt anden livsbane. En af hovedårsagerne var at Sara blev regnet for ordblind og derfor aldrig havde forestillet sig, at hun skulle kaste sig over et forfatterskab. Valget faldt i stedet på en uddannelse som tjener, siden hen til en grafiker uddannelse som reprokopist. Sara viste sig dog at være allergisk for nogle af de stoffer, som man anvendte i trykkeribranchen og blev alvorligt syg. Faktisk var hun på kanten af en invalidepension.

Det var dog ikke noget for Sara så hun lagde karrieren om og besluttede sig for – trods af ordblindheden – at begynde som journalist og startede herudover sit eget krimiforlag Sara B., på et tidspunkt, hvor krimier slet ikke var “på mode”.

Langsomt modnedes tanken om selv at skrive en krimi, og en dag dukkede Louise Rick op i Saras hoved og nægtede at gå igen. Til sidst var Sara nødt til at begynde at skrive, fordi Louise blev ved med at banke på.

Sara Blædel debuterede i 2004 med Grønt støv, den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick.
Allerede næste bind, Kald mig Prinsesse, slog for alvor Sara Blædels navn fast som en af Danmarks førende krimiforfattere, og efterhånden som de følgende bøger udkom, blev Sara igen og igen kåret af læserne som danskernes yndlingsforfatter – i dag kendt som Martha-prisen. For det foreløbig sidste bind i serien modtog hun i 2014 den prestigefyldte forfatterpris De Gyldne Laurbær, og hendes bøger er alene i Danmark solgt i næsten 3 millioner eksemplarer og er under udgivelse i 38 lande.
Den tredje søster er sidste bind i en trilogi om bedemandsdatteren Ilka, der rejser til USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin far. De tidligere bind i trilogien er Bedemandens datter og Ilkas arv.

Se foredrag med Sara Blædel
Foredrag af Sara Blædel

Forfatterforedrag med Sara Blædel

Med en utrolig charme og energi tager Sara Blædel deltagerne med i kulisserne hos kriminalassistent Louise Rick og bedemandsdatteren Ilka, og skriveprocessen, som har gjort Sara til en af landets absolut bedst sælgende forfattere og meste populære forfattere, med flere end 2.500.000 solgte bøger i Danmark og udgivelser i 38 lande og utallige priser og fyldte foredragssale. Glæd dig til at høre et fantastisk foredrag og måske få løftet sløret lidt på, hvad fremtiden har i vente.

Referencer

Forespørg på Sara Blædel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99