Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sarah Mahfoud

Ærligt foredrag fra en professionel bokser. Om kampen med sig selv - og at nå toppen.

Sarah Mahfoud

Professionel bokser, der deler indsigter i de psykologiske udfordringer ved elitesport. Viser vejen til mental styrke og sejr.

Uforpligtende forespørgsel på Sarah Mahfoud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sarah

Lecture icon

Foredrag

Sara Mahfouds foredrag handler om mere end blot boksekampe og titler. Som professionel bokser har hun opnået imponerende resultater, herunder nordisk og dansk mester i fjervægtsklassen samt titler som IBF mester i fjervægt. Men bag de imponerende bedrifter ligger en indre kamp, som Sara kender alt for godt. Hun erkender, at hendes værste modstander ofte er hende selv, og at presset ikke kun findes i ringen, men også i ens eget sind.

Et foredrag med Sarah Mahfoud giver jer:

  • Personlige erfaringer fra toppen af professionel boksning
  • Indblik i de psykologiske udfordringer ved elitesport
  • Inspiration til at overvinde tvivl og opnå personlige mål

Kamp for titler og selvovervindelse

Sarah Mahfoud fik sin debut som professionel bokser i februar 2017. Siden er hun blevet nordisk mester to gange, og tre gange danmarksmester i fjervægtsklassen. Sarah er tidligere IBF mester i fjervægt, og hun har desuden vundet IBF Intercontinental og IBF Interim titler – hvilket svarer til en verdensmesterskabstitel. Sidst men ikke mindst, dansede Sarah sig ind i alles hjerter, da hun vandt Vild med Dans i 2016 .

På trods af at have vundet mange titler inden for en af verdens hårdeste sportsgrene – er Sarah Mahfoud er opmærksom på at hun nemt bliver sin egen værste modstander, og at presset ikke blot foregår i ringen, men også inde i os selv. Vi synes hun har ret godt styr på det.

Book Sarah Mahfoud til et indsigtsfuldt foredrag og bliv klogere på, hvordan man kommer forbi sine egne små benspænd og når i mål.

Se foredrag med Sarah Mahfoud
Sarah Mahfoud foredrag

Jeg er min egen værste modstander

Som professionel bokser har Sarah Mahfoud nået nogle af de højeste tinder inden for én af verdens hårdeste sportsgrene. Hun har vundet og forsvaret verdensmesterskabet flere gange, og det sidste kapitel i hendes boksekarriere er langt fra skrevet. Men det har ikke været en lige vej frem til sportens absolutte topniveau. For udover at skulle holde til det enorme pres, som boksesporten på topniveau indebærer, så har Sarah Mahfoud helt fra de tidligste år som amatørbokser skullet kæmpe en indre kamp mod sig selv, som flere gange har været tæt på at sætte en stopper for karrieren.

I dette foredrag vil Sarah Mahfoud fortælle ærligt om et allerede langt liv i professionel boksning. Om at skulle bevise over for verden, at man er den bedste. Men mest af alt overbevise sig selv og ikke tabe kampen til tvivlen og lysten til at give op.

Referencer

Forespørg på Sarah Mahfoud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99