Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sif Orellana

Spændende foredrag om motivation, drømme og familieliv.

Sif Orellana

Cand.mag. i Litteraturvidenskab, passioneret madskribent og forfatter. Kombinerer kærlighed til familieliv, ord og mad.

Uforpligtende forespørgsel på Sif Orellana

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sif

Lecture icon

Foredrag

Sif Orellanas  foredrag inviterer jer ind i en verden af motivation, drømme og familieliv. Dette foredrag er ikke kun en rejse gennem Sifs egne erfaringer, men også en invitation til at vække jeres egne drømme til live og føre dem ud i virkeligheden. Sif er kvinden bag de populære familiekoge- og inspirationsbøger Krudtugler & kanelsnegle og Rollinger & roulader 

Et foredrag med Sif Orellana giver jer:

  • Strategier for at skabe balance i familielivet
  • Tips til at forene karriere og familietid
  • Inspiration til mere nærvær og sammenhold i familien

Universer af smag og fortælling

Sif Orellana er oprindeligt uddannet cand. mag i Litteraturhistorie og massekommunikation fra Aarhus Universitet suppleret af tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole.

I 2009 startede Sif op som selvstændig med egen forlagsvirksomhed, Tinkerbell Books. Hun er forfatter til i alt 12 bøger med fokus på mad og livsstil, hvoraf seks er kåret til “Danmarks bedste” og nomineret til titlen som “Verdens bedste” og én er kåret til nummer 2 i verden af Gourmand World Cookbook Awards, også kendt som kogebøgernes Oscar.

Hun arbejder desuden som fotograf, foredragsholder, workshopudbyder og kreativ konsulent i erhvervslivet. Alt hvad Sif laver bærer præg af hendes talent for storytelling, personal branding og evne til at kreere unikke identitetsskabende universer, som mange mennesker føler sig afspejlet af og forbundet med.

Book Sif Orellana til et medrivende foredrag om motivation, drømme og familieliv.

 

Se foredrag med Sif Orellana
Sif Orellana foredrag

Kunsten at lede et loppecirkus

At lede et loppecirkus er en mangefacetteret udfordring. Livet i en børnefamilie er festligt, berigende, udfordrende, drønhårdt, glædesfyldt og vanvittig sjovt. Vi kommer hele vejen rundt i manegen. At få et familieliv, en hverdag med jobs, praktiske opgaver og gøremål til at gå op, kan være en af de mere avancerede ledelsesopgaver. Ønsket om familietid skal gå hånd i hånd med professionelle ambitioner, tid til vennerne, motion, hobbies og en rolig stund til at mærke sig selv – og den linedans, vi her begiver os ud på i bestræbelsen på at tilgodese alle ønsker og behov kræver balancekundskaber af ypperste klasse.

I dette foredrag fortæller Sif Orellana om sit eget liv som leder af et loppecirkus. Familien spiller en stor rolle i Sifs forfatterskab. Hvordan formår Sif at få det hele til at hænge sammen? Sif kommer i foredraget med inspirerende bud på, hvordan vi alle med små greb kan skabe mere nærvær og sammenhold i familien og nå et stykke tættere på at opnå den eftertragtede balance mellem individualitet og fællesskab, karriere og familieliv.

Sif Orellana foredrag

At bringe drømme på vinger

Foredraget handler om at bringe drømme på vinger. Det handler om, hvordan man hjælper en drøm ud af rugekassen og fører den ud i livet. Mange drømmer om et liv som selvstændig, men hvordan får man ført tanke til handling?

Sif Orellana fortæller i foredraget, hvordan hun selv lagde an til springet fra sit faste lønmodtagerjob som arrangementschef på ARoS Aarhus Kunstmuseum til selvstændig med egen forlagsvirksomhed. Sif indvier publikum i hvilke værktøjer hun selv benyttede for at stille skarpt på sin drøm om at leve som fuldtidsforfatter og forlægger.
Sif fortæller desuden om processen fra hun fik idéen til “Krudtugler & kanelsnegle”, der i dag har solgt i mere end 110.000 eksemplarer, til hun indgik kontrakt med Gyldendal om udgivelsen og senere stod med bogen i favnen.
Hvordan fik Sif skudt sit forlag, Tinkerbell Books, godt fra start? Hvor henter hun sin inspiration fra? Og hvordan gøder og plejer hun den kreativitet hendes forfatterskab udspringer af? Få svarene i hendes foredrag om at bringe drømme på vinger, hvor Sif deler ud af egne erfaringer om, hvordan hun får sit virke som forfatter og forlægger til at balancere med familielivet – hvordan man får en drøm til at vokse og gro.

Referencer

Forespørg på Sif Orellana

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99