Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Tidligere minister, forfatter og radiovært. Viden om og indsigt i dansk politik.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Tidligere minister med en skarp pen og stemme, der engagerer som forfatter og radiovært. Bringer indsigt og debat til lyttere og læsere.

Uforpligtende forespørgsel på Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Simon Emil

Lecture icon

Foredrag

Simon Emil Ammitzbøll-Bille foredrag tager os med ind, hvor det sker. I statsministeriet, i koordinationsudvalget, hos dronningen, til gruppe- og ministermøder. Han skåner ingen. Heller ikke sig selv. Men fortæller råt for usødet, hvordan politik på topplan foregår i praksis. Simon er forhenværende økonomi- og indenrigsminister, folketingsmedlem i knap to årtier, og radiovært.

Et foredrag med Simon Emil Ammitzbøll-Bille giver jer:

  • Insiderhistorier fra dansk politiks inderste
  • Dybdegående analyse af ministerrollen og regeringsdynamikker
  • Perspektiver på kvinders indflydelse i dansk politik

Fra folketinget til frekvenserne

Simon Emil Ammitzbøll-Bille sad i Folketinget 2005-22, var politisk ordfører 2009-16, gruppeformand 2010-16, statsrevisor 2016 og økonomi- og indenrigsminister 2016-19. Han er tidligere formand for Krogerup Højskole og i dag selvstændig mediemenneske, radiovært, forfatter og foredragsholder.

Hver uge er han vært på radioprogrammet Ministertid, hvor han taler med andre forhenværende ministre om deres ministergerning. Det giver et unikt indblik i de seneste 50 års politiske Danmarkshistorie, når alle fra statsministre til kirkeministre ærligt fortæller om deres tid i regering.

Desuden er han vært på det ugentlige debatprogram Ministertid Live, hvor tidligere ministre diskuterer aktuel politik. Her taler Simon Emil med dem, der ved, hvad regeringsansvar handler om. Fordi de har prøvet det. Han har skrevet bogen ”Insider – fire år med Løkke”, hvor læseren får mulighed for at komme sjældent tæt på magten.

Book Simon Emil Ammitzbøll-Bille til et spændende foredrag, som vil give jeres organisation et unikt indblik i dansk politik.

Se foredrag med Simon Emil Ammitzbøll-Bille
Simon Emil Foredrag

Insider – fire år med Løkke

Simon Emil tager jer med helt ind i magtens inderste kamre, hvor kampen om magten foregår. Han beskriver gennem levende anekdoter, hvordan magten udspillede sig de sidste fire år under Lars Løkkes regeringer. Ingen bliver skånet. Heller ikke ham selv. Vi er med, både når smilene er brede, men også når politik bliver et grimt håndværk. Foredraget er ikke for sarte sjæle, men I får aldrig en mere ærlig insiderberetning fra dansk politik end denne.

Simon Emil Foredrag

Ministertid

Simon Emil har hver uge en forhenværende minister som gæst i sit radioprogram Ministertid på 24syv. Få har talt så indgående med så mange af de tidligere ministre som Simon Emil. Bliv klogere på ministergerningen, regeringsdannelser, dronningerunder og fine middage, hårde forhandlinger og samspillet med Folketinget, pressen og interessegrupper. Et foredrag om de seneste 50 års politiske Danmarkshistorie fortalt gennem oplevelser fra de ministre, der sad med ansvaret.

Simon Emil Foredrag

Kvindernes Christiansborg

Simon Emil er ikke alene en nørd, han er også ”papafeminist”. I dette foredrag fortæller han om dansk politik, men har her fokus på kvindernes bedrifter. Fra de kloge prinsesser, der påvirkede kongerne, til kvindelig stemmeret og de første medlemmer af lands- og folketing. Til den første minister og frem til nutiden med kvindelige statsministre og en enkelt formand for Folketinget.

Simon Emil Foredrag

Et liv i politik

Simon Emil har været med i dansk politik i mere end 20 år. Helt på toppen og ude i kulden. I regering, som støtteparti og i opposition. I 2005 blev han valgt som det yngste radikale folketingsmedlem i 100 år. Gennem ti år var han med i toppen af Liberal Alliance. Kom med ind til dronningerunder, regeringsdannelser, når finanslove bliver indgået, når der laves forlig og rævekager. Simon Emil er en levende fortæller og svarer gerne på spørgsmål.

Simon Emil Foredrag

Politisk historie

Simon Emil er en politisk nørd og kan dansk politisk historie på fingrene. Få en tour de force fra påskekrisen til pandemien gennem de store forlig, forsøg på bredt samarbejde, fra verdenskrige til velfærdsstat, oliekrise, genopretning af økonomien, værdi- og klimapolitikkens fremkomst og Danmark i verden. I kan også vælge, at Simon Emil skal tale om bestemte emner, hvis der er noget, I gerne vil blive klogere på.

Simon Emil Foredrag

Lynkursus i politik

Skal dit firma eller din organisation have magthavernes ører? Så book et lynkursus i politisk interessevaretagelse. Så forstår I Christiansborg, når I gerne vil have lavet lovgivningen om eller kanaliseret penge i den rigtige retning på finansloven.

Simon Emil Foredrag

Ordstyrer

Simon Emil er en erfaren ordstyrer. I kan booke ham til jeres arrangement, hvis I gerne vil have en mere skarp debat, hvor han understøtter, at der bliver talt om de emner, I gerne vil have diskuteret. Simon Emil har indsigt i det fleste politiske dagsordner som tidligere topminister, gruppeformand og politisk ordfører.

Referencer

Forespørg på Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99