Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Ejlersen

Spændende foredrag om grøntsager, miljø og livskvaliteten.

Søren Ejlersen

Innovator, kok og medstifter af Aarstiderne. Ildsjæl med fokus på grøntsager, miljø og livskvaliteten.

Uforpligtende forespørgsel på Søren Ejlersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

Oplev Søren Ejlersen, medstifteren bag Aarstiderne, et af de første måltidskasse-koncepter i verden. Bliv inspireret af hans bæredygtige visioner, spændende forretningsrejser, grønne iværksætterånd og hans unikke evne til at revolutionere og genopfinde traditionelle ideer.

Et foredrag med Søren Ejlersen giver jer:

  • En motiverende fortælling om meningsfuldt iværksætteri, der gavner klimaet, fællesskabet og samfundet
  • Tips til at markedsføre en vision og inddrage andre i dine ambitiøse projekter
  • En inciterende taler, hvis entusiasme og humor er helt igennem medrivende

Bliv inspireret af en grøn pioners bæredygtige visioner

I slutningen af 1990’erne grundlagde Søren Ejlersen og Thomas Harttung Aarstiderne, hvilket blev startskuddet til Sørens rejse med bæredygtige projekter. Blandt hans mange initiativer er Haver til Maver, som bringer skolebørn ud i naturen for at give dem praktisk erfaring med landbrug, nu implementeret i 25 kommuner. Søren er også en af hjernerne bag BaneGaarden, en grøn fristed midt i København, og har skrevet adskillige bøger om mad og dyrkning af spiselige planter.

Som en sand dynamo inden for grøn innovation, inspirerer Søren andre til at deltage i hans ambitiøse visioner og iværksætterprojekter. Hans mål? At skabe meningsfyldte koncepter, der beriger menneskeliv og plejer miljøet.

Book Søren Ejlersen til jeres næste arrangement og tag det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Se foredrag med Søren Ejlersen
Søren Ejlersen foredrag

Innovation og forretningsudvikling

Hvordan udvikles en idé til en virkelighed, der er bæredygtig?

Den intense energi, som får ånd og drift og ikke mindst fremdrift til at materialisere sig, er kernen. Idéen skal være unik og timingen perfekt – men hvad skal der ellers til for at komme i flyvehøjde. Søren Ejlersen fra Aarstiderne har prøvet det utallige gange og deler gerne ud af sin viden. Mød i dette foredrag en af Danmarks mest markante innovatorer og iværksætter, der har været med til at skabe en virksomhed med en sjælden set autencitet og en helt unikt brand.

Søren Ejlersen foredrag

En bæredygtig fremtid

Med udgangspunkt i Planetar tænkning, tages I med på en rejse ud i fremtiden. Hør Ejlersen´s bud på hvordan man for alvor får fat i en grøn udvikling. Aarstiderne har dekaders erfaring med at skrue på de store håndtag. Søren er vant til at vende tingene på hovedet, finde vej til hurtige beslutninger og få ting til at ske. Hvis I vil med på fremtidens vej er dette foredrag en god vej til inspiration.

Søren Ejlersen foredrag

Haver til Maver

Haver til maver er Aarstidernes CSR formel, hvor børn dyrker måltiderne. Der er indtil videre udgivet 2 bøger, som har været med til at certifcere det nytænkende koncept, hvor børn selv dyrker råvarer.

Læringsprocesserne, delmål fra undervisningsministeriet, konceptuelle tænkninger og langtrækkende overvejelser får i processen næring fra arbejdet med bøgerne. I dette foredrag giver Søren Ejlersen sit bud på et bæredygtigt perspektivfyldt koncept, hvor børn oplever mad på et helt andet plan.

Søren Ejlersen foredrag

Fremtidens køkken

Hvad lever denne klode af i fremtiden med 12 mia Co Inhabitans. Vi skal tænke os godt om for at passe på klodens knappe ressourcer. Denne viden og tænkning er Søren Ejlersen intens optaget af sammen med sine kollegaer i Aarstiderne. Kom med dette foredrag ind under huden på maden og overvejelserne i Aarstiderne.

Søren Ejlersen foredrag

Bøger med rækkevidde og læring

Bøger som et redskab til selv at blive klogere og som rækkevidde og udbredelse for personlige tænkninger og værdier. Bøger er et fantastisk redskab til personlig udvikling samt til at give værdier fra sig. Hør i dette foredrag om, hvordan Søren Ejlersen bruger bøger til at formidle viden, værdier og inspiration.

Referencer

Forespørg på Søren Ejlersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99