Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Ejlersen

Spændende foredrag om grøntsager, miljø og livskvaliteten.

Søren Ejlersen

Innovator, kok og medstifter af Aarstiderne. Ildsjæl med fokus på grøntsager, miljø og livskvaliteten.

Uforpligtende forespørgsel på Søren Ejlersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og forfatter eller medforfatter til adskillige kogebøger og børnekogebøger. Han stiftede i 2005 forlaget Haddock, hvor de første 4 bøger blev udgivet og har siden haft et samarbejde med Politiken Forlag.

Søren Ejlersen er en produktiv ildsjæl, som intenst går op i positiv udvikling, hvor de røde tråde til grøntsagerne, økologien, miljøet og livskvaliteten skal være intakte.

Innovation og udvikling hænger nøje sammen med de metodikker som han anvender i arbejdet med bøgerne hvor der anvendes konceptuelle kræfter i fin symbiose med æstetik og empatisk tilgang til arbejdet i køkkenerne og samarbejdet med naturen.

Se foredrag med Søren Ejlersen
Foredrag af Søren Ejlersen

Innovation og forretningsudvikling

Hvordan udvikles en idé til en virkelighed, der er bæredygtig?
Den intense energi, som får ånd og drift og ikke mindst fremdrift til at materialisere sig, er kernen.
Idéen skal være unik og timingen perfekt – men hvad skal der ellers til for at komme i flyvehøjde.
Søren Ejlersen fra Aarstiderne har prøvet det utallige gange og deler gerne ud af sin viden. Mød i dette foredrag en af Danmarks mest markante innovatorer og iværksætter, der har været med til at skabe en virksomhed med en sjælden set autencitet og en helt unikt brand.

Foredrag af Søren Ejlersen

En bæredygtig fremtid

Med udgangspunkt i Planetar tænkning, tages du med på en rejse ud i fremtiden. Hør Ejlersen´s bud på hvordan man for alvor får fat i en grøn udvikling. Aarstiderne har dekaders erfaring med at skrue på de store håndtag. Søren er vant til at vende tingene på hovedet, finde vej til hurtige beslutninger og få ting til at ske. Hvis I vil med på fremtidens vej er dette foredrag en god vej til inspiration.

Foredrag af Søren Ejlersen

Haver til Maver

Haver til maver er Aarstidernes CSR formel, hvor børn dyrker måltiderne. Der er indtil videre udgivet 2 bøger, som har været med til at certifcere det nytænkende koncept, hvor børn selv dyrker råvarer.
Læringsprocesserne, delmål fra undervisningsministeriet, konceptuelle tænkninger og langtrækkende overvejelser får i processen næring fra arbejdet med bøgerne. I dette foredrag giver Søren Ejlersen sit bud på et bæredygtigt perspektivfyldt koncept, hvor børn oplever mad på et helt andet plan.

Foredrag af Søren Ejlersen

Fremtidens køkken

Hvad lever denne klode af i fremtiden med 12 mia Co Inhabitans. Vi skal tænke os godt om for at passe på klodens knappe ressourcer. Denne viden og tænkning er Søren Ejlersen intens optaget af sammen med sine kollegaer i Aarstiderne. Kom med dette foredrag ind under huden på maden og overvejelserne i Aarstiderne.

Foredrag af Søren Ejlersen

Bøger med rækkevidde og læring

Bøger som et redskab til selv at blive klogere og som rækkevidde og udbredelse for personlige tænkninger og værdier. Bøger er et fantastisk redskab til personlig udvikling samt til at give værdier fra sig. Hør i dette foredrag om, hvordan Søren Ejlersen bruger bøger til at formidle viden, værdier og inspiration.

Referencer

Forespørg på Søren Ejlersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99