Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Pind

Inspirerende foredrag om dansk politik, verdenssituationen og disruption

Søren Pind

Erfaren politisk skikkelse, tidligere minister og forfatter med skarpt intellekt; fortaler for visionære løsninger og stærkt samfundsengagement.

4.75 ud af 5 stjerner

Søren var meget prof., indlægget var underholdene og gav også noget at tænke over. Vores gæster var meget begejstrede.

Dorthe Kragh Spar Nord Bank, Hobro Se alle referencer

Et foredrag med Søren Pind giver jer:

  • Indsigt i den aktuelle globale politiske og økonomiske landskab
  • Personlige fortællinger og dybdegående analyser af dansk politik gennem tre årtier
  • Skarpe betragtninger og humoristiske anekdoter fra et liv i magtens korridorer
Uforpligtende forespørgsel på Søren Pind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Søren Pind er som forhenværende politiker kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, og ikke mindst sin formidable evne til at formidle dem. Han har bl.a. været borgermester i København – den yngste i Danmark nogensinde på daværende tidspunkt – forskningsminister, integrationsminister og senest uddannelses- og forskningsminister, inden han trådte ud af dansk politik.

Et foredrag med Søren Pind giver jer:

  • Indsigt i den aktuelle globale politiske og økonomiske landskab
  • Personlige fortællinger og dybdegående analyser af dansk politik gennem tre årtier
  • Skarpe betragtninger og humoristiske anekdoter fra et liv i magtens korridorer

Politik, Samfund og Globale Udfordringer

Søren Pind, født i Herning i 1969, er en prominent skikkelse i dansk politik og erhvervsliv. Han har tjent som kommunal- og folketingspolitiker for Venstre og har bestridt flere ministerposter, bl.a. som uddannelses- og forskningsminister, justitsminister, udviklingsminister og integrationsminister under Lars Løkke Rasmussens regeringer. Kendt for sin politiske indsats og liberale tilgang, har Pind sat sit præg på dansk politik, ikke mindst med fokus på demokrati, menneskerettigheder og stramning af udvisningsreglerne for kriminelle udlændinge.

Før sin politiske karriere var Pind bl.a. bygge- og teknikborgmester i København og gjorde sig bemærket som en af de mest stemmestærke kandidater. Han har også vist sin støtte til USA’s udenrigspolitik og beundrer tidligere præsident Ronald Reagan, hvorfor han siden 2011 har været præsident for Det Danske Ronald Reagan Selskab. Efter sin tilbagetrækning fra dansk politik i 2018, har han fortsat sit engagement som bestyrelsesformand for Danish Cyber Defence og fast skribent for Berlingske.

Med en baggrund som cand.jur. fra Københavns Universitet og erfaring fra blandt andet IT-branchen, kombinerer Pind en dyb indsigt i både den politiske og erhvervsmæssige verden. Hans karriere afspejler en mangfoldighed af roller og en dedikation til at påvirke og forme samfundet på forskellige fronter. Ridder af Dannebrogordenen og Æreslegionen.

Book Søren Pind til et indsigtsfuldt foredrag, hvor I får en unik blanding af dybdegående analyse af den globale politiske og økonomiske scene, personlige fortællinger fra tre årtiers dansk politik, og humoristiske indblik i livet i magtens korridorer.

Se foredrag med Søren Pind
Søren Pind foredrag

Ukrainekonflikten og verden i det 21 århundrede.

Tidehverv, krig, opbrudstid. Vi bevæger os ind i en ny tid. De glade globaliseringsdage er ovre, Rusland er i krig i Europa og i horisonten lurer Kina. Demokratierne slutter sig sammen, men både det yderste højre og venstre rører på sig. Hvad kan vi vente os af denne ny verden? Inflation, energikrise, renter – hvor bevæger det hele sig hen? Hvad er den nye verdensorden i 2020erne. Udenrigspolitisk, økonomisk og kulturelt.

Foredraget kredser om, hvordan Ukraine konflikten opstod og hvad den har af konsekvenser. Halvdelen af honoraret går til den danske Ukraine komite, hvor Pind er formand. Komiteen støtter det ukrainske forsvar..

Søren Pind foredrag

Frie ord

Dette fordrag tager udgangspunkt i Søren Pinds bog “Frie ord” (2019). I foredraget fortæller Søren Pind derfor om sine egne oplevelser i dansk politik igennem 30 år. Udover de personlige fortællinger vil han også give en dybdegående analyse af dansk politiks udvikling siden 1970’erne og hvilke begivenheder, den har undergået.

I får et indblik i, hvordan skelsættende begivenheder som murrens fald, terrorangrebet d. 11. september 2001 og nutidens migrationsproblemer har både formet og stadig former dansk politik.

Lykke Friis og Søren Pind Foredrag

Verden af i dag - Biden, Xi og Putin

Dobbeltforedrag med Lykke Friis og Søren Pind

Hvor kritisk er den internationale situation egentlig, og hvilke konsekvenser vil udviklingen få for Danmark? Hvad betyder det f.eks., hvis Joe Biden får endnu en periode i det hvide hus, eller hvis Ungarn fortsætter sin kurs i forhold til EU, og hvad sker der med NATO, hvis Erdogan blokerer for et svensk medlemskab? Hvilken rolle kommer Kina til at spille? Det giver de to tidligere ministerkolleger, Søren Pind og Lykke Friis deres svar på, i en denne tour de force af kløgt, indsigt og humor. Foredraget trækker bl.a. på internationale oplevelser fra ministertiden, og der vil trods alvoren også være plads til skæve smil og gode grin.

Søren Pind foredrag

Anekdoter og opbyggelige fortællinger fra 30 års virke for Danmark

Efter mere end 30 år i dansk politik kan Søren Pind om nogen berette om livets gang på de bonede gulve i magtens korridorer. I dette foredrag åbner Søren Pind råt for usødet op for anekdoterne og betragtningerne fra et langt liv i politik. Med sine vanlige skarpe betragtninger og humor tager Søren deltagerne med på en rejse gennem 30 års politik og dets farverige landskab af personligheder og begivenheder

Søren Pind foredrag

Dansk politik

I dette foredrag tager Søren Pind os med bag kulisserne og ind i motorrummet på dansk politik. Med skarpe betragtninger og morsomme anekdoter fra sit virke i dansk ungdomspolitik, senere på Københavns Rådhus, sidenhen Folketinget og regeringslokalerne samt det internationale politiske samfund, løfter Søren Pind sløret for de drivkræfter, alliancer og fejder som styrer dansk politik og lovgivning. Foredraget giver udover et grundigt indblik i politik også rigelig til smilebåndet og eftertanke. Gå ikke glip af dette foredrag, hvor Søren Pind leverer et kontant syn på venner og fjender i dansk politik – og en sorgfuld kærlighedserklæring til folkestyret.

Søren Pind foredrag

Disruption – hvordan dannelse og lederskab kan bringe os videre.

Hastighed og modernitet er nøgleord i tiden. Men hvad nu, hvis svaret er langsomhed og glemte vaner og ritualer? Hvorfor udvisker vi grænserne mellem det personlige og upersonlige, arbejdsliv og fritid – hvorfor hærger stressepidemien verdens lykkeligste samfund? Og hvad er svaret på algoritmer, kunstig intelligens og digitalisering? Som tidligere medlem af regeringens disruptionråd, deltager på internationale konferencer og tidl. minister for uddannelse og forskning er det Søren Pinds konklusion, at vi har glemt meget, der kan være nyttige svar på fremtidens udfordringer: maskiner er værktøjer. Ikke løsninger. Vi skal genopfinde menneskets rammefortælling. Og det kan kun vi selv gøre. I fællesskab.

Søren Pind og Nick Hækkerup foredrag

Søren Pind og Nick Hækkerup

De er begge tidligere justitsministre, fra hver deres side af midten. De nærer begge en stor kærlighed for politik og landet, og de har begge forladt Christiansborg frivilligt, og ifølge mange, før tid.
Og hvorfor disse exits? Er dansk politik blevet underholdning, skuespil og marketing? Søren Pind og Nick Hækkerup giver i dette samtaleforedrag, en anledning til at reflektere over forståelsen af vores demokrati, dets funktionalitet og tone.

Hør Pind og Hækkerup fortælle om livet på Christiansborg, samarbejdet partierne på tværs, venskabet trods modsatte holdninger, og forudsætninger for et funktionelt og troværdigt demokrati i Danmark.
Hør også deres besyv på dagens Danmark og vores udfordringer. Vi garanter gode grin undervejs for de to tidligere ministerkollegaer har udover venskabet også humoren tilfælles.

Referencer

Søren Pind formår at koble sin egen historie med vores fælles historie på en medrivende og tankevækkende måde.

Lars Buch Viftrup

Møllevangskirken

Godt og underholdende

Kirsten Eis-Hansen

FOF Odense

Søren Pind giver en grundig gennemgang af dansk politik set i en historisk, global sammenhæng - vi er alle blevet klogere!

Lene Nørgaard

Tønder Kommune - Skole- og Dagtilbud

Søren var meget prof., indlægget var underholdene og gav også noget at tænke over. Vores gæster var meget begejstrede.

Dorthe Kragh

Spar Nord Bank, Hobro

Frie ord

Søren Pind trækker i Frie ord tråde fra 70’ernes kaos over frihedsrusen efter ’89 ind over vreden over tårnenes fald i 2001 og helt ind i migrationens og populismens årti. Efter 30 år i dansk politik ses her hans personlige beretning, der både fortæller historierne fra det levede liv og analyserer de dybereliggende politiske bevægelser og de jordskælv, der har forandret verden i en hidtil uset hastighed. Fra ungdomspolitik på Bornholm til lokalpolitik i København til national politik i Folketinget og til verdensscenen som frihedsminister m.m. opridser Søren Pind et portræt af en dramatisk tid, der er vedkommende for enhver, der er optaget af Danmarks historie, og hvordan fremtiden tegner.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Forespørg på Søren Pind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Søren Pind
Søren Pind

4.75 ud af 5 stjerner

Søren var meget prof., indlægget var underholdene og gav også noget at tænke over. Vores gæster var meget begejstrede.

Dorthe Kragh Spar Nord Bank, Hobro Se alle referencer