Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Stahlschmidt

Vidende foredrag om ledelse, kommunikation og præstationsteknik.

Anders Stahlschmidt

Tv-journalist og leder med værktøjer til skarp kommunikation

Uforpligtende forespørgsel på Anders Stahlschmidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Anders Stahlschmidt (f. 1965) har 17 års erfaring som tv-journalist og leder. I dag er han kommunikationsrådgiver og forfatter til flere bøger om kommunikation. Han er en underholdende foredragsholder og underviser, der ofte inddrager tilhørernes egne erfaringer og folder sit stof ud, så det bliver vedkommende og konkret.

Anders underviser i præsentationsteknik, ledelseskommunikation, spørgeteknik, i at give feedback og medietræning. Til daglig er han partner i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation, der blandt andet arbejder med storytelling.

Han er uddannet journalist fra DJH 1990. Har arbejdet som nyhedsreporter, vært og redaktionschef på TV 2/Lorry. Siden på Nordisk Film, hvor han var ansat 1997-2004 som hhv. vært, redaktionschef og underholdningschef bl.a. med ansvar for udvikling af nye tv-programmer (Mandags Chancen, Stifinder, Go’aften Danmark, Hvad laver du, 48 Timer mm). Fra 2004-06 vært på DR 2. Anders har desuden undervist primært amerikanske studerende i medieledelse som ekstern lektor ved DIS, DK International Study Program.

Se foredrag med Anders Stahlschmidt
Foredrag af Anders Stahlschmidt

Førstehjælp til feedback

Feedback – De fleste chefer ved godt, at de skal give deres medarbejdere ros og anerkendelse. Det nedbringer sygefraværet og hæver effektiviteten. Alligevel oplever en tredjedel af alle lønmodtagere i Danmark så godt som aldrig at få ros af deres chef. Noget i vores kultur gør det åbenbart svært, men har I råd til at lade være? Hvad kan I gøre for at blive bedre til at give hinanden et klap på skulderen? Og lige så vigtigt: Hvordan giver man kolleger og medarbejdere kritik, så de ikke oplever det som et angreb, men en hjælp? Hvordan kritiserer man konstruktivt? Anders Stahlschmidt giver eksempler på, hvordan man bliver i stand til at sige tingene ligeud, uden at ende nede under snot- og tåregrænsen. Det handler om at give hinanden noget, I kan vokse af.

Foredrag af Anders Stahlschmidt

Tag ordet - grib forsamlingen

Præsentationsteknik – Hvordan stiller du dig op foran en gruppe mennesker og fremlægger en idé eller et projekt, så de lytter og forstår? Den tidligere tv-vært Anders Stahlschmidt deler ud af tricks, teknikker og viden, der sætter oplægsholderen i stand til at fortælle effektivt og fængende. Det er ikke nok, at du har indstillet PowerPoint-kanonen, har ladet computeren med 117 slides med et logo i hjørnet. Hvordan undgår du at falde i PowerPointshowets Bermudatrekant? Der hvor både mennesker og budskaber forsvinder sporløst i det store Kedsomheden Gabende Hav. Hvordan tænder du forsamlingen? Hvordan påvirker du dem? En god oplægsholder er både troværdig, underholdende og klar.

Foredrag af Anders Stahlschmidt

Stil de gode spørgsmål

Spørgeteknik – Anders Stahlschmidt underviser ledere, advokater, sælgere, bankrådgivere og journalister i kunsten at spørge. Vi spørger ikke altid bare for at få noget at vide. Gode spørgsmål kan få ting til at ske. I forhandlinger, samtaler, afhøringer og interviews er viden om, hvordan man spørger på den rigtige måde, afgørende for udbyttet. Få et indblik i forskellige spørgsmålstyper, spørgetekniske kneb, men først og fremmest: Få inspiration til at blive en bedre samtalepartner, der lytter aktivt og kan udfordre andre. Anders Stahlschmidt demonstrerer, hvordan de rigtige spørgsmål kan flytte en samtale og søge løsninger på svære problemer.

Foredrag af Anders Stahlschmidt

Strategiske historier

Storytelling – Mennesker har altid fortalt historier, og mange historier følger de samme mønstre uanset hvor i verden, de fortælles. Graver vi ind til kernen i de fleste historier, finder vi kimen til en strategi. De fleste historier gemmer en opskrift på, hvordan vi klarer det, der er svært. Sådan er det også med de historier, der fortælles i virksomheder. Anders Stahlschmidt fortæller om det fascinerende arbejde med at samle medarbejdere og lederes individuelle historier og væve dem sammen til en fælles, strategisk historie – en historie, der giver svar på, hvem vi er, hvad vi kan og hvordan vi skal klare de udfordringer, der venter på os.

Referencer

Vi var meget tilfredse. Anders er god til at styre formen, og er samtidig meget tilstede overfor alle. Indholdet var fint tilpasset gruppen

Birgitte Frederiksen

HK kommunal hovedstaden

Veloplagt og han evnede at holde en flok gymnasielærere fanget hele vejen, selvom det var lige efter ferien

Marianne Karlsmose

Det Kristne Gymnasium
Forespørg på Anders Stahlschmidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99