Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Susanne Skov Diemer

Bliv på humoristisk vis klædt på til verden og hverdagen

Susanne Skov Diemer

Risiko-, krise- og sikkerhedsekspert med 30 års ekspertise fra den diplomatiske, offentlige og private sektor.

Uforpligtende forespørgsel på Susanne Skov Diemer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Susanne

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Susanne Skov Diemer er risiko, krise og sikkerhedsekspert med 30 års ekspertise fra den diplomatiske, offentlige og private sektor med tidligere baser i Washington D.C. og London. Til daglig er hun CEO for sikkerheds- og efterretningsvirksomheden Praesidio Group med hovedkvarter i København, og en af Danmarks få kvindelige topledere, sikkerhedsspecialister & rådgivere.

Et foredrag med Susanne Skov Diemer giver jer:

  • En dybdegående forståelse af risiko, krise og sikkerhed fra en ekspert med 30 års erfaring i både diplomatiske, offentlige og private sektorer
  • Praktiske tommelfingerregler og strategier til at håndtere kriser uden at leve i konstant frygt eller panik
  • Insiderindsigt i effektive forberedelsesmetoder, så I kan føle jer rustet til at tackle uventede situationer uden at skulle gå til ekstremer som at bygge bunkere eller flygte

Hvad sker der med verden?

Susanne er sikkerhedsrådgiver for virksomheder, private familier, en international filantropisk velgørenhedsorganisation, og sidder i en række internationale og nationale råd, netværk og bestyrelser, blandt andet som ekspert i PACTESUR (Protect Allied Cities against Terrorism in Securing Urban Areas) under EFUS (The European Forum for Urban Security) – det eneste europæiske netværk af lokale og regionale myndigheder dedikeret til sikkerhed i byer, som samler 250 byer og regioner fra 16 lande. Desuden er Susanne forfatter til bogen ”Forbered dig bedst på det værste”.

Susanne er tidligere sikkerhedskoordinator på Den Amerikanske Ambassade i København, og modtager af prestigefyldte priser for sin indsats for det amerikanske Udenrigsministerium, Diplomatic Security.

Book Susanne Skov Diemer til jeres næste event og bliv klogere på verden omkring jer. Oplev hendes indsigtsfulde og humoristiske foredrag i selvskab med komiker og skuespiller Audrey Castañeda, der er kvinden bag hit tv-serien ”Kvinder på krisestien”, og meget mere. 

Se foredrag med Susanne Skov Diemer
Susanne Skov Diemer foredrag

Hvad sker der med verden?

I en tid hvor det ikke er til at finde hoved og hale i hvordan vi skal forholde os til verden omkring os, og hvor meget det kan- eller vil påvirke vores hverdag i andedammen, har de to gode veninder, sikkerhedsrådgiver og ekspert Susanne Skov Diemer og komiker Audrey Castañeda, kontaktet hinanden.

Som Audrey udtaler sig, ”jeg orker ikke at rende rundt og være bange for hverken verden eller hverdagen, jeg gider bare heller ikke være helt naiv bare i tilfælde af nogen eller noget banker på døren. Med den endeløse skrækkampagne der i øjeblikket kører i medierne, er det ikke til at finde hoved og hale i hvad jeg i virkeligheden skal gøre og kan jeg overhovedet gøre noget?

Det er der kommet dette fantastiske givtige, spiselige og humoristiske foredrag ud af. Susanne Skov Diemer vil klæde os godt på og give os en masse små tommelfingerregler til hvordan I får mest ud en krise, i tilfælde af at sådan en skulle dukke op. Det er et foredrag vi alle orker at høre uden hverken at skulle preppe, bygge bunker eller løbe fra hus og hjem. Hvilket passer Audrey fortrinligt. ”Jeg vil bare gerne have nogen fif, så jeg i det mindste har en plan og har gjort mig en tanke eller 2 i tilfælde af der sker noget. ” Som i hvor mange dåser mad skal man have stående og hvor langt kan jeg komme med flået tomater og chili con carne?”.

Oplev de to veninder til et givende og humoristisk foredrag, der klæder jer godt på til hverdagen og verden.

Referencer

Forbered dig bedst på det værste

Sikkerhedsekspertens guide til, hvordan du sikrer dig selv og din familie under kriser, katastrofer og strømsvigt.

Forbered dig bedst på det værste” er sikkerhedsekspert Susanne Skov Diemers guide til at overleve katastrofer, terror, cyber-angreb og andre krisescenarier.

Bag bogen står Susanne Skov Diemer, der er en international anerkendt sikkerhedsekspert og ved, hvad der skal til for at overleve, hvis katastrofen indtræder. I “Forbered dig bedst på det værste” guider hun og deler sine råd til, hvordan du og din familie overlever samfundsnedbrud og længerevarende kriser. Du får i bogen indsigt i, hvad du skal have af forsyninger på dit nødlager, og hvorfor det er en nødvendighed. Derudover deler hun sine råd til, hvordan man overlever og forbereder sig på en række sandsynlige krisescenarier som strømnedbrud, cyber-angreb, terrorangreb, virus og andre længerevarende kriser.

Kilde: SAXO.

Forespørg på Susanne Skov Diemer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99