Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Telving

Aktuelle foredrag om kunstig intelligens og etik.

Thomas Telving

Foredrag og kunstig intelligens og etik.

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Telving

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

Kunstig intelligens har været på alles læber siden OpenAI lancerede ChatGPT i slutningen af 2022. Men hvad kommer teknologien til at betyde for virksomheder, samfund og arbejdspladser nu og i fremtiden? Hvad kan den bruges til i praksis? Og hvilke etiske spørgsmål rejser den?

 

Thomas er uddannet i filosofi og statskundskab og har siden årtusindskiftet arbejdet som kommunikationschef, pressechef, politisk chef, redaktør, journalist og rådgiver. Han har beskæftiget sig indgående med kunstig intelligens og ikke mindst teknologiens etiske spørgsmål siden 2016. Siden har han skrevet talrige artikler om emnet og udgivet en bog om interaktionen mellem mennesker og teknologi på Syddansk Universitetsforlag.

Thomas’ foredrag spænder bredt og kan både handle om konkret anvendelse af AI, teknologiens samfundsmæssige påvirkning og alle de etiske spørgsmål, den rejser. Flere temaer kan mikses til en inspirerende cocktail og præsenteres i ét foredrag.

Oplev nogle af landets mest tankevækkende og inspirerende foredrag om kunstig intelligens. Thomas tilpasser det enkelte foredrag efter behov, og alle temaer kan formidles i en komprimeret talk, et længere foredrag eller i en workshop med masser af interaktion og sjove opgaver.

Se foredrag med Thomas Telving
Foredrag af Thomas Telving

Kunstig intelligens og ChatGPT - AI og produktivitet

Få alt det bedste ud af ChatGPT og de nyeste AI-baserede værktøjer. Hvis du går rigtigt til det, giver de uanede muligheder for øget produktivitet. Få et inspirerende og humoristisk foredrag, med masser af tips, tricks og inspiration til at få alt det bedste ud af de nye værktøjer. Det gælder både, hvis du vil være bedre til at prompte selv, eller hvis I som organisation vil have inspiration til, hvilke utrolige værktøjer, der kan hives direkte ned fra hylden og øge jeres produktivitet med det samme.

Foredrag af Thomas Telving

Husk etikken - AI og etiske dilemmaer

Kunstig intelligens, robotteknologi og automatisering byder på enorme muligheder, men også etiske udfordringer. At ignorere dem kan resultere i dårlig presse og ubehagelig modstand på sociale medier. Thomas Telvings foredrag giver jer overblik over centrale etiske dilemmaer relateret til AI og danner en ramme til konstruktiv håndtering af dem. Foredraget trækker samtidig på hans mange års erfaring som pressechef, politisk chef og PR-konsulent.

Foredrag af Thomas Telving

Automatisering, prompting, produktivitet og etik

Hybridforedrag. Tag med på en tour de force gennem automatiseringen af arbejdsmarkedet og få bud på, hvordan bølgen af generativ AI kommer til at påvirke virksomheder, organisationer og samfund. Dernæst præsenteres de vigtigste tips inden for prompting af ChatGPT og andre AI-modeller. Der rundes af med en gennemgang og diskussion af de vigtigste og sværeste etiske spørgsmål, den nye teknologi rejser.

Foredrag af Thomas Telving

Gymnasieforedrag - ChatGPT: Teknologisk vidunder eller menneskelig katastrofe?

De mange fascinerende muligheder, kunstig intelligens giver os præsenteres på underholdende og humoristisk vis. De sættes i perspektiv til den massive påvirkning af samfundets institutioner – fra uddannelse til erhvervsliv – og de mange svære etiske spørgsmål. Thomas Telvings foredrag er populært på gymnasier, og hans artikler om AI bruges flittigt af gymnasielærere både i undervisningen og til eksamen.

Referencer

Forespørg på Thomas Telving

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99