Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Torsten Jansen

Aktuelle og spændende foredrag om USA og politik

Robin Skjoldborg

Torsten Jansen

Anerkendt USA-analytiker og uafhængig rådgiver i politik og kommunikation for både danske og udenlandske virksomheder.

Uforpligtende forespørgsel på Torsten Jansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Torsten

Lecture icon

Foredrag

Torsten Jansens foredrag tilbyder en unik indsigt i forholdet mellem Danmark og USA, med fokus på politik, erhvervsliv og kulturelle forbindelser. Som tidligere USA-korrespondent og diplomat har Torsten en ekspertise, der bringer lys på de udfordringer og muligheder, danske virksomheder og politiske beslutningstagere står overfor i en verden præget af forandringer.

Et foredrag med Torsten Jansen giver jer:

  • Strategier for dansk erhvervsliv til succes i USA’s foranderlige politiske landskab
  • Analyse af Danmark-USA relationer og deres betydning for danske virksomheder
  • Eksempler på danske virksomheders succes i Amerika under “America First”-politikken

Indsigt i Dansk-Amerikansk relation: Fra diplomati til nutidige rystelser

Torsten Jansen er tidligere USA-korrespondent, udlandschef og studievært hos DR. Fra 2007-11 var han diplomat på ambassaden i Washington DC, hvor han som kultur- og pressechef varetog planlægningen af talrige ministerbesøg og officielle rejser for Kongehuset i USA. Som en del af sit arbejde inviterede han amerikanske journalister og tv-hold til Grønland og Danmark og assisterede danske virksomheder på det amerikanske marked.

I dag arbejder Torsten som uafhængig rådgiver for danske og udenlandske virksomheder inden for politik og kommunikation. Desuden optræder Torsten i danske medier som USA-analytiker.

Tilbage i 2009 udgav Torsten bogen “Obama City. Et portræt af Washington DC” sammen med Cathrine Gyldensted. I 2020 udgav han “Sprækker – Om rystelserne i venskabet mellem Danmark og USA”.

Book Torsten Jensen til et oplysende foredrag, og gør jeres organisation klogere på forbindelsen mellem USA og Danmark.

Se foredrag med Torsten Jansen
Torsten Jansen foredrag

Sådan vinder Danmark i Trumps Amerika

Et foredrag, der er målrettet til erhvervslivet, og som bliver skræddersyet til Jeres virksomhed og tilpasset alt efter branche, erfaringsniveau og størrelse. Foredraget tager udgangspunkt i Torsten Jansens bog “SPRÆKKER – om rystelserne i det historiske venskab mellem Danmark og USA” (Gyldendal 2020 – inkl. Interviews med bl.a fem danske statsministre og syv udenrigsministre).

Foredraget indeholder konkrete eksempler på danske succeshistorier og en grundig analyse af de grundlæggende udfordringer, som Danmark og danske virksomheder står overfor – uanset om Trump bliver genvalgt i november 2020 eller ej. Bliv klogere på, hvordan Jeres virksomhed placerer sig bedst til at få succes i et USA i forandring.

Torsten Jansen foredrag

Når USA siger America First, hvad så med Danmark?

Danske politikere vil helst ikke tale om det. Men det har store konsekvenser for Danmark, at USA har skiftet kurs. Europa har ikke den samme betydning for USA, som vi havde engang. Derfor stiller USA også større krav til, at Danmark skal kunne forsvare sig selv. Samtidig bliver det stadig mere tydeligt, at vores værdier er forskellige på hver side af Atlanten. Fra klimapolitik til ligestilling, sundhed, ulighed og våben – aldrig har forskellene været større end siden valget af Donald Trump.

Foredraget tager udgangspunkt i Torsten Jansens bog “SPRÆKKER – om rystelserne i det historiske venskab mellem Danmark og USA” (Gyldendal 2020 – inkl. Interviews med bl.a fem danske statsministre og syv udenrigsministre). Bliv klogere på, hvilken betydning det amerikanske præsidentvalg i november 2020 har for Danmark.

Referencer

Forespørg på Torsten Jansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99