35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lotte Garbers

Forfatter, blogger og foredragsholder. Foredrag om det gode liv og eget forfatterskab.
Lotte Garbers er oprindeligt uddannet cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København. Lotte besluttede sig i 1999 for at blive forfatter, og debuterede samme år med ”For egen vinding”, som er det første skønlitterære værk, hun nogensinde havde skrevet, som blev efterfulgt af romanerne: ”Hun har det hele” og ”Pendul”. Siden har Lotte udgivet to interviewbøger og et hav af erotiske noveller – heriblandt ”Prøverummet” og ”LAUST”.

Lotte har oprindeligt en businesskarriere, og har bl.a. været ansat som projektleder og administrationschef i Microsoft, inden hun besluttede sig for at blive forfatter. Fra 2009-2012 var hun formand for Dansk Forfatterforening, og har også arbejdet som klummeskribent.

Lotte er i dag forfatter, strategisk kommunikationsrådgiver for forlaget Gyldendal og ikke mindst foredragsholder. Som foredragsholder belyser hun bl.a. det gode liv, eget forfatterskab og skriveprocessen.

Læs mere...

Forespørg på foredrag med Lotte Garbers

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lotte Garbers

Om jagten på det gode liv

Det gode liv er det, vi alle drømmer om at få. I hvert fald i Henrik Dahls ”børnehave- generationen”. Lotte Garbers romaner og interviewbog "Vær her nu" handler alle om denne generation; vi har travle liv, og vi forsøger alle at nå hen til det gode liv.

"Om jagten på det gode liv" er et foredrag, hvor Lotte ser på den danske middelklasse, der burde have det så godt, men i virkeligheden så ofte har ondt i livet - ofte uden selv at forstå det. Lotte vil tale om alt fra lykkepiller til manglende sex, om betydningen af venskaber og de mange familiefortrædeligheder.

Om at skrive

Der er mange tanker at dele om det at blive inspireret, det at få det fra tanke til tastatur og hvorfor det overhovedet er nødvendigt at skrive, og hvordan man er leder i eget liv.

Foredraget handler om at turde tage et anderledes sving i livet og i manuskriptet. Det at bruge post-it notes i hele hytten og få det til at blive til en roman. Det at få det gjort, og ikke ligge på sofaen. Det at finde arbejdsro på Oslobåden, i tomme sommerhuse og hos velvillige venner.

Om mine bøger

Parforhold og erotik. Damp og hverdag. Romanerne bliver ved med at handle om kvinder og mænd, der flettes ind og ud af hinanden. Det er også hudfletning af den danske middelklasse, der burde have det så godt, men i virkeligheden så ofte har ondt i livet - ofte uden at forstå det.

Romanen "Laust" er set fra mandens perspektiv og hans blik på de kvinder, der er, og har været i hans liv, og de erotiske noveller fra "Prøverummet" er fra kvindernes. Det kommer der hurtigt en diskussion ud af.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Lotte Garbers holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"God service hele vejen igennem."

Jonna Hollensen, Business College Syd

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

"Virkelig god service. Fik med det samme svar på min forespørgsel og en god ramme om foredraget."

Rekha Larsen, Direktoratet for Kriminalforsorgen

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

”Flot service.”

Ellen Grangaard - Hvirring menighedsråd

”Jeg har været MEGET tilfreds med hele forløbet og den service som jeg har modtaget i forbindelse med arrangementet.”

Susanne Quvang - Roche Diagnostics A/S

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere