35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Morten D. D. Hansen

Tv-vært og naturvejleder. Foredrag om den danske natur.
Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn. Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte - og så er han tilmed sjov!
Som vært på DR1s "Bidt af Naturen" formåede han at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle, og hans entusiasme vakte opsigt langt ud over programmets grænser. Morten D. D. er som foredragsholder garant for en stor oplevelse, når han med en blanding af stand-up, benhård faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.Læs mere...

Forespørg på foredrag med Morten D. D. Hansen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Morten D. D. Hansen

Forunderlige fugletræk

Følg med på en fantastisk rejse i hælene på de mange millioner trækfugle, der hvert år passerer Danmark. Vi kommer til Skagen, Sydlangeland, Vadehavet og et smut forbi Falsterbo i Skåne, når flokke af duer, drosler, rovfugle, gæs og alt det andet bliver gjort levende og nærværende. Fugle skal både ses og høres – det skal foredraget også.

Kryb, kravl og sug!

Hovedparten af Danmarks dyreliv udgøres af små dyr, som de færreste skænker en tanke. Men går man ned på knæ med en insektsuger i munden, bliver man vidne til et mylder af liv i alskens former og farver – og med den ene mere mærkelige livshistorie efter den anden. Fortællingen er rigt illustreret, og der medbringes altid en overraskelse.

Tour de natur.dk

Naturens sande tilstand er ikke verdens mest opløftende historie, men når vi har tilbragt to timer i selskab med Danmarks mest truede dyr og planter, forstår man med garanti, hvorfor det er så vigtigt at passe på vores biodiversitet. Foredraget er illustreret med et væld af fede fotos fra den danske natur.

Havens vilde dyr og planter

Hvordan kommer man i gang med at lære noget om Danmarks natur? Ikke ude i naturreservaterne, men i haven, hvor man færdes hver eneste dag! I dette foredrag kommer Morten D. D. rigtig tæt på den vilde natur, som næsten altid indfinder sig i haven, hvis man bare lader den gøre det. Sommerfugle, vilde bier, spændende ynglefugle og et mylder af ukrudt!

Natur i kommunen (eller sognet)

Selv om man færdes derude hver dag, er det ikke sikkert, at man har øje for de mange dyr og planter, som befolker nabolaget. Med dette skræddersyede foredrag vil kommunens natur blive vakt til live, uanset hvor i landet vi befinder os, og man vil efterfølgende være meget klogere på sin egn.

Glade naturhistorier

Der findes folk, der tror, at naturhistorie er kedelig – eller at naturvidenskaben mangler magi. De folk har brug for en opsang! Det får de med dette foredrag, der drøner lige ud i den natur, som er så fantastisk og magisk, at man ikke kan forestille sig det. Måner, stjerner, Big Bang, evolution, smukke sommerfugle, grimme planter, liv i dybhavet og farvestrålende paddehatte. Det er alt sammen ganske ufatteligt. Kom med, og bliv overvældet!

Naturen i den danske sangskat

Velkommen lærkelil, hør den lille stær, hvor engblommen lyser…. den danske sangskat er én lang fortælling om den danske natur, som var for 100 og 200 år siden. Et landskab præget af landbruget, men et helt anderledes landbrug end i dag. Et landbrug, der gav plads til rylefløjt, storke og bekkasiner. I dette foredrag med indlagt sang drager vi på kratlusk i den danske sangskat, og det er sjovt!

En naturnørds bekendelser

Selv om det altid er naturen, det handler om, byder tilværelsen som kratlusker i sandhed på sære tildragelser. I dette stand-up show får man virkelig rørt lattermusklerne, når man hører om insektsugere, katastrofal undervisning, emsige sikkerhedsfolk, tv-fraklip, finsprit, gummihandsker og andre forfærdende omstændigheder, som alle har det til fælles, at de er en enestående god reklame for livet som biolog.

Danmarks oversete natur

Grusgrave, vejkanter og havnearealer kan være fremragende naturområder, og man kan få store naturoplevelser i Legoland, på toilettet, omkring juletræet, på Anholtfærgen eller på vej op i Rundetårn. Der er natur overalt, ofte når man mindst venter det! I dette foredrag kommer vi på en lang rejse rundt i de mest utænkelige hjørner af Danmark. Det bliver ikke kedeligt.

Fugleåret

Fra blåmejserne på foderbrættet, over forårets viber, spidsænder, løvsangere og hvepsevåger, til sommerens funklende vadefugle til efterårets venden det hele på hovedet, inden vinteren igen indfinder sig. Fugleåret er en lang, uendelig fortælling om ankomster, yngletid, afrejser og overvintring, og i foredraget bliver det gjort så levende, at man straks får lyst til at gribe kikkerten og komme ud!

Bestil et arrangement!

Det er muligt at bestille Morten D. D. til arrangementer overalt i landet – hvad enten det drejer sig om guidede ture eller events med naturfagligt indhold.

Mere information om Morten D. D. Hansen

Referencer: 

"Meget relevant, inspirerende, humoristisk og præcist foredrag."
- Anna-Lise Fruelund, Aalborg Kommune 

"Vi (Eleverne og kollegerne, hvor vi var 5 biologilærere til stede) følte os både rigtig godt underholdt og fagligt beriget af den autentiske facon og den humor, Morten formidler sine historier med. Hans billeder og historier er flettet godt sammen. Edderkopper og insekter får en anden betydning, når utrolige historier om deres liv bliver formidlet så direkte som Morten DD gør. Vi kan varmt anbefale andre at opleve hans engagement!"
- Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

"Inden for skiven. Ganske underholdende."
Jens Lykke, Mariagerfjord kommune

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Morten D. D. Hansen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

”STOR ROS”

Dorthe Hect - CBSI Sprogcenter

”Vi har fået en god service og har været rigtig glade for det valg vi tog.”

Hanne Marie Hammer Hansen - Haderslev Kommune

Kun ros til overs til jer for god service og hurtige tilbagemeldinger

Linda Fogtmann - Kohberg Bakery Group, Personaleforeningen Krummerne

” Yderst professionel behandling fra start til slut!
Meget hurtig til at svare på mine mails.”

Gitte Barsøe - Riis Retail A/S

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere