Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Blichfeldt

Morsom foredragsholder, som med selvironi og stor musikalitet fortæller om sit liv og sine sange

Anders Blichfeldt

Guitarist og sangskriver i Big Fat Snake

Uforpligtende forespørgsel på Anders Blichfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Anders Blichfeldt er komponist, forsanger og guitarist, tidligere i Big Fat Snake. Han har også udgivet soloalbummerne UNO i 2001, Klub čaj i 2002 og Born To Be Blue i 2005, med Danmarks Radios Big Band samt senest Docteur Bob.

Sammen med Peter Viskinde dannede han Big Fat Snake i 1990. Siden har hans karriere været centreret omkring dette projekt, hvor han har skrevet over halvdelen af bandets sange; heriblandt de populære numre “Female Voice”, “Bonsoir Madame” og “Sittin’ in a window”.

Hvorfor et arrangement med Anders Blichfeldt?

  • Scenevant entertainer med en fantastisk kontakt med publikummet.
  • Interessant og vedkommende foredrag, med kendte musikalske indslag.
  • Hyggeligt, nærværende, og humoristisk  arrangement.

Sideløbende med Big Fat Snake, har Anders Blichfeldt udgivet fire soloalbummer. Herudover har Anders skrevet sange til og sunget duetter med en del af sine kolleger, blandt andre Alberte Winding, Sanne Salomonsen, Esther Brohus og Søren Sko.

I 1998 vandt Blichfeldt en Grammy som Årets Danske Sanger.

Fra 2010 er Anders Blichfeldt, kun bevæbnet med en guitar, desuden blevet kendt som en dygtig og ikke mindst ret morsom foredragsholder, som med selvironi og stor musikalitet fortæller om sit liv og sine sange. En række af disse historier danner basis for albummet “Docteur Bob”.

Se foredrag med Anders Blichfeldt
Musikalsk foredrag Anders Blichfeldt

Tik Tak Tur 24 - Solo

‘Anders, du er bobler på Dansktoppen!’

Den besked modtog Anders fra DR P5 nogle uger efter udgivelsen af sangen Tik Tak. Allerede på det tidspunkt havde Anders’ sang om et livslangt venskab mellem fire veninder spredt sig på sociale medier, og det var den første gang at Anders, nu 58 år gammel, opnåede en hitlisteplacering på dansk! Tik Tak indtog Dansktoppen og forblev der i hele 15 uger, og toppede endda som nummer ét.

Anders Blichfeldt har tidligere haft hits som “Bonsoir Madame,” “No Peace Like in Heaven,” “Fight For Your Love,” “Female Voice,” og ikke mindst den fodboldklassiske “Big Boys in Red and White,” der alle har nået nummer ét på hitlisterne.

På denne turné tager Anders, ligesom han gjorde i Tik Tak, udgangspunkt i forskellige faser af livet. Han formidler historier gennem sange, som vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen og Queens rockmusical “We Will Rock You,” hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Der vil også være sange fra samarbejdet med Elvis’ band og helt nye sange på sætlisten.

Sangene fremføres af en af Danmarks mest fremragende liveperformere. Publikum kan forvente latter, fællessang og måske endda en tåre. Anders deler historier om de udfordringer, der følger med at finde kærligheden, om at være far til fire og farfar til tre små piger samt om ægtefælle i over 35 år. Der er også indblik i livet på landevejen og det at opnå en alder, hvor man pludselig bliver tv-vært på TV2 Charlie og deltager i TV-serien “Kendisfamilier.”

Tik Tak’s succes er særlig betydningsfuld for Anders, især i en tid hvor musik i dag primært streames, og det kan være udfordrende at flytte fans fra CD’er til streamingtjenester, især når målgruppen ikke længere er blandt de unge. Derfor er Tik Tak, med sin tankevækkende tekst om livets gang, blevet titelsangen for denne turné.

Referencer

Anders var en stor succes - det høres rundt omkring blandt tilhørende, at det er det bedste foredrag vi her i SKAT Fredensborg har haft ind til nu. En rigtig god blanding af tale og musik.

Flemming Hansen

SKAT Fredensborg
Forespørg på Anders Blichfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99