Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Peter Ettrup Larsen

Foredrag om kropssprog, kommunikation og musik

Peter Ettrup Larsen

Dirigent med anerkendelse over hele verdenen. Peter er en efterspurgt foredragsholder i erhvervslivet, hvor han især fokuserer på kommunikation og kropssprog.

Uforpligtende forespørgsel på Peter Ettrup Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peter

Lecture icon

Foredrag

Peter Ettrup Larsen er dirigent og retoriker. Han blev især et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i DR’s underholdningsprogram ”Maestro”, hvor kendte danskere skulle lære at dirigere. Peter har i dag en international karriere som dirigent, men han er samtidig en efterspurgt og populær foredragsholder i erhvervslivet, hvor han fokuserer på kropssprog og kommunikation.

Et foredrag med Peter Ettrup Larsen giver jer:

  • Dirigentens indsigt i kropssprog omsat til hverdagskommunikation
  • Et indblik i, hvordan dirigenten skaber fællesskab og får alle til at spille sammen
  • En festlig oplevelse af hvordan musik spiller med, når vi kommunikerer med hinanden – lige fra rytme og timing til scenisk udstråling

Få dirigentens indsigt i kropssprog, kommunikation og musik

Peter er uddannet dirigent fra Sibelius Akademiet i Helsinki i Finland, hvor han selv i mange år var ansat som lektor i direktion. Derudover er han cand.mag. i musikvidenskab og retorik fra Københavns Universitet, har diplomeksamen i klarinet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, og er doktor i symfonisk direktion. Peter arbejder i dag som freelance dirigent og har hele verden som sin arbejdsplads.

Desuden er han også en efterspurgt foredragsholder i erhvervslivet, på kongresser, i ministerier eller på uddannelsesinstitutioner.

Peter er bl.a. forfatter til bogen ”Mød dirigenten – hvad er det egentlig, han laver?” og ”Peter Sangbog – 25 nye, sjove sange for børn”. Han har dirigeret musikken til ”Jungledyret Hugo – den store filmhelt” og til Lars von Triers ”Riget II”. Desuden holder han af at dykke, så han ved, at det ikke er så skidt, når bunden er nået.

Book Peter Ettrup Larsen til jeres næste foredrag og bliv klogere på jeres kropssprog og kommunikation.

Se foredrag med Peter Ettrup Larsen
Peter Ettrup Larsen foredrag

Hvorfor spilde tid på musik?

Et foredrag om kropssprog og kommunikation.

Som dirigent har man 12-15 sekunder til at overbevise orkestret om, at man er en værdig samarbejdspartner. Dette gælder imidlertid også i mange andre sammenhænge: Jobsamtaler, eksamen, forhandlinger, præsentationer, taler og foredrag.

Derfor gælder det om at undgå kommunikativ signalforvirring og i stedet få folk til at lytte!

Peter kigger dybt i ”Dirigentens Værktøjskasse” og finder alle de værktøjer, der er relevante, ikke bare for dirigenter, men for alle, der skal formidle, samtale eller ideudvikle sammen med andre mennesker.

Peter sætter hverdagen ind i en musisk ramme, hvor dirigentens kropssprog kombineres med retorikerens sproglige virkemidler. Det bliver hurtigt klart, at musikken spiller ind, hver gang vi taler med hinanden. Det er nemlig ofte musiske færdigheder som rytme, timing og scenisk udstråling, der afgør, om vi opnår gode, faglige resultater. Foredraget præsenterer en lang række værktøjer, der problemløst kan bruges af alle, der ønsker at forbedre deres almindelige kommunikation i dagligdagen.

Foredraget kommer langt omkring i både ord og toner, og det bliver klart for alle, hvordan kropssprogets koder knækkes.

Det vil altid være skræddersyet til den konkrete sammenhæng, således at der tages udgangspunkt i publikums konkrete hverdag.

Yderligere kan foredraget udbygges med en ”Kropssprogs Workshop”, hvor deltagerne selv får mulighed for at arbejde med såvel deres kropssproglige som verbalsproglige færdigheder.

Peter Ettrup Larsen foredrag

Du danske sang hvad vil du mig?

Et møde med Danmarks bedst sælgende bog: Højskolesangbogen – og alle dens rødder! Den danske sangskat er et helt unikt fænomen i musikhistorien. Men hvad er det egentlig, der gør disse sange så danske, og er der overhovedet grund til at blive ved med at holde liv i dem? Er det f.eks. et faresignal, at den nye højskolesangbog indeholder flere udenlandske tekster, eller er der blot tale om, at også Højskolesangbogen følger med tiden?

På festlig og utraditionel vis graver Peter Ettrup Larsen ned under overfladen på den danske sangskat og viser i ord og toner, at der er tale om en tradition, det på alle måder er værd at værne om.

Man går gladere hjem, når man har sunget med andre!

Referencer

Forespørg på Peter Ettrup Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99