Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Blachman

Aktuelle foredrag om tilværelsen og et liv med ordblindhed

Thomas Blachman

Kendt fra X-Factor, en Grammy-vindende musiker, komponist og producer. En indflydelsesrig skikkelse i musikbranchen

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Blachman

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

Thomas Blachman, en prisvindende jazzmusiker med flere Grammyer på hylden, blev for alvor kendt i den brede offentlighed som den karismatiske og nådesløse dommer på TV3s Idols og X Factor. Hans markante personlighed og direkte udtalelser gjorde ham hurtigt til et samtaleemne i hele landet. Som en respekteret figur inden for både musik og foredragsholdning, er Thomas kendt for sin evne til at formidle og kritisere på en skarp og underholdende måde.

Et foredrag med Thomas Blachman giver jer:

  • Nyfortolkning af ordblindhed som en styrke og kreativ drivkraft
  • Perspektiver på personlig udvikling og mod til at bryde normer
  • Interaktive diskussioner der inspirerer til omvendt tænkning og innovation

Dyk ned i tankerne hos Danmarks kreative provokatør

Thomas Blachman har tidligere været initiativtageren bag pladeselskabet ManRec. I samarbejde med bl.a. Caroline Henderson og Kasper Winding har Thomas flere gange rykket milepælen i dansk musikhistorie samt opfattelsen af, hvad man kan, og hvad man ikke kan. Thomas har modtaget magasinet Nat og Dags Københavnerpris for årets album.

Sammen med Torben Steno har Thomas skrevet oprørsbiografien “Det kolossale menneske”. Gennem skarpe pointer kalder han til et generationsoprør, som man ikke kan undgå at forholde sig til! Alt i alt er det en personlig fortælling hvirvlet ind i Thomas’ egne tankestrømme, hvor det er det tydeligt at se, at han ikke et øjeblik tvivler på, at hans ideer er geniale!

Thomas har forfattet den lille bog “Længe leve den kreative masse – beføjelser til ungdommen”, der er et opråb til de unge om at være kreative og komme op med nye idéer. I den foreslår Blachman blandt andet et fag som Idégenerering, der skal integreres i folkeskolen.

Book Thomas Blachman til et oplysende foredrag om hans perspektiv på et liv med ordblindhed, og få mulighed til at lege med med omvendte tankebaner.

Se foredrag med Thomas Blachman
Thomas Blachman foredrag

Er jeg vitterligt den eneste, der ikke lever i stenalderen, når det kommer til ordblindhed?

Efter at min hjerne har evnet at analysere sig selv i en størrelsesorden, hvor jeg faktisk kan se, hvorfra min skæbne kommer, kan jeg kun med stolthed og glæde anerkende, at det var min ordblindhed, der skabte mange røde løbere gennem tilværelsen til mig. Det ser jeg som et positivt budskab i disse negative tider, hvor institutioner ryster, forældre ryster og børn ender op med at føle sig som objekter, man bekymrer sig om. Det kan ikke være rigtigt.

Vi mangler at fortælle den uundværlige historie om, at ordblindhed også kan noget i de unge mennesker. Der er al god grund til at tillykke-ønske dem og forældrene for, at der netop her er mulighederne for at lede efter nogle helt særlige evner.

Jeg har siden 1995 henvendt mig til institutioner, som har med ordblinde at gøre, med ambitionen om at fortælle om glæden ved at være ordblind, og hvilken guds gave vi har med at gøre her. Jeg har været rundt på forskellige efterskoler, biblioteker etc. og talt for mange ordblinde unge og deres forældre, og jeg kan mærke, at der er en stigende interesse. Det er en gensidig tilfredsstillelse på alle planer, som jeg ønsker at udvikle, udvide og færdiggøre. Det er en form for arbejde, jeg føler en form for forpligtigelse overfor.

Derfor stiller jeg mig til rådighed med alt, hvad jeg indebærer af muligheder for at give de unge mennesker en følelse af stolthed, en følelse af optimisme og en følelse af lyst til at stå op og nærme dem sig selv imod deres vej i livet uden bekymring og uden institutionernes nedladende stenaldermentalitet.

Thomas Blachman foredrag

Q & A

Thomas Blachman afholder interaktive foredrag, hvor interviewer og publikums spørgsmål er med til at sætte dagsordenen. Thomas vil i sit foredrag sætte gang i de omvendte tankebaner!

Foredraget kan blive starten på noget nyt og stort hos publikum! Et nyt pust – eller rettere et skub i en helt ny retning…

Referencer

Forespørg på Thomas Blachman

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99