Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Aneste Fredskov

Foredrag om at finde sin indre styrke og nå sine mål

Aneste Fredskov

Energisk powerkvinde med passion for at motivere og inspirere gennem medrivende foredrag. Ekspert i at sætte skub i personlig udvikling

5 ud af 5 stjerner

Det var et spændende foredrag, hvor Aneste på en livlig måde inspirerede til at ændre tilgangen til livet med hendes motto: jeg kan, jeg vil og jeg gør det . Aneste er i den grad beviset på, at man kan ændre sin livsbane ved mental styrke og ændret vanetænkning. Vi kan helt klart anbefale Aneste som foredragsholder, når der er behov for inspiration til at se på egne og virksomhedens vaner og brug for et “energi-boost”.

Jesper Lund Wimmer, Områdedirektør - Sydbank Se alle referencer

Et foredrag med Aneste Fredskov giver jer:

  • Inspiration til at overvinde udfordringer og nå personlige mål gennem mental styrke og vedholdenhed
  • Indsigt i vigtigheden af positiv tænkning, selvværd, og ansvar for eget liv og sundhed
  • Motiverende værktøjer og strategier for at forfølge passioner og tage bevidste valg mod et bedre liv
Uforpligtende forespørgsel på Aneste Fredskov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Aneste

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Aneste Fredskovs foredrag centrerer sig om viljestyrke og målopnåelse, selv under de mest udfordrende omstændigheder. Bedst kendt som “Maratonkvinden”, har Aneste udmærket sig ved at fuldføre 366 maratonløb på 365 dage. Diagnosticeret med multipel sklerose overvandt hun, imod alle odds, det tilsyneladende umulige. Hendes bemærkelsesværdige bedrifter stopper dog ikke her; de spænder fra at løbe fem maraton inden for 48 timer til at løbe fra Danmark til Paris. Aneste drives af en urokkelig passion og en hjertevarm glæde ved hver eneste udfordring hun tager sig til. 

Et foredrag med Aneste Fredskov giver jer:

  • Inspiration til at overvinde udfordringer og nå personlige mål gennem mental styrke og vedholdenhed
  • Indsigt i vigtigheden af positiv tænkning, selvværd, og ansvar for eget liv og sundhed
  • Motiverende værktøjer og strategier for at forfølge passioner og tage bevidste valg mod et bedre liv

Fra drøm til virkelighed

Glem alt om begrænsninger og gå efter guldet. Det er muligt for alle, og Aneste Fredskov er meget passioneret omkring at inspirere folk til at få det bedste ud af hver eneste dag og få succes i livet. Som hun siger, “hvis jeg kan, kan I også gøre det, I vil.”

Aneste beskriver sig selv som en almindelig kvinde, der har fundet frem til sin indre styrke. En styrke Annette er overbevist om, at vi alle besidder og kan finde frem. En styrke I kan bruge til lige nøjagtig det, I ønsker. Det, der gør jer glade og får jeres hjerte til at banke lidt hurtigere. Løb og maraton er Anestes passion og gør hende glad. Hvad gør jer glade?

Det handler om meget mere end løb og maraton. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag. Aneste udgav i 2013 bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage”. I 2016 udkommer hendes anden bog med titlen ”Fra drøm til virkelighed”.

Book Aneste til et foredrag hvor hun kommer ud over scenekanten, når hun holder foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning.

Se foredrag med Aneste Fredskov
Aneste Fredskov foredrag

Du kan, hvad du vil

“Du kan, hvad du vil” Hvis det er vigtigt nok, hvis I vil gøre arbejdet, hvis I tror på det, og det gælder for os allesammen. Bliv inspireret og motiveret til at få det bedste ud af hver eneste dag og skabe det liv, I ønsker. Annette fortæller selvfølgelig om 366 maraton på 365 dage og Running2Paris med fokus på motivation, stærk mentalitet, passion og forpligtelse, tage ansvar for sit liv og meget mere.

Alle rives med, når Annette Fredskov fortæller passioneret og intenst. Via egne erfaringer inspirerer og motiverer hun publikum til at tænke, “Når hun kan, kan jeg også.”  Hun fortæller en inspirerende historie og viser, at I kan få succes – også i modgang.

Annette deler generøst fra sin omfattende værktøjskasse og taler inspirerende om kunsten at drømme, sætte mål og ikke mindst nå dem, uanset hvor umulige de kan synes. Hun understreger vigtigheden af positiv tænkning og en stærk mentalitet samt betydningen af at værne om sit selvværd og selvtillid. Annette opfordrer til at omfavne lidenskab, viljestyrke og mod og tilbyder inspiration og motivation til at finde og forpligte sig til sin passion. Hun understreger vigtigheden af at træffe bevidste valg og tage ansvar for sit eget liv, med en særlig fokus på rejsen fra sygdom til sundhed og styrke.

​Publikum får ingredienserne og værktøjer til succes, og Annette ved af egen erfaring, at det virker. Derudover kan foredraget varieres alt efter jeres ønsker.

Aneste Fredskov foredrag

En almindelig kvinde og en passion

Foredraget tager udgangspunkt i Annettes marathonprojekt. Hun fortæller hudløst ærligt om, hvordan det var at stå op hver dag i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad. Hele følelsesregisteret var i brug. Det var et eventyr med smil og tårer, glæder og udfordringer.
Annette åbner op for sin værktøjskasse, og taler blandt andet om at sætte drømmene fri, at sætte mål og nå dem, motivation, passion, forpligtelse og at tage ansvar for sit liv.

I foredraget fortæller hun om: Man kan, hvad man vil. ALT kan lade sig gøre for ALLE. Det der med at sige, jeg kan ikke, det holder ikke. Hvad er det, der får jeres hjerte til at banke? Hvad motiverer jer? Uanset hvad livet byder os af udfordringer, er det altid vores eget valg og vores ansvar, hvordan vi håndterer det. Vi bestemmer selv, hvordan vi kommer videre.  Andre har ikke ansvaret for at gøre os glade. Det er vores eget ansvar. Hvis jeg vil have et anderledes resultat, må jeg gøre noget andet, end jeg tidligere har gjort. Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest. Det er jeres ansvar at fortælle jer selv historier, der maksimerer jeres hverdag og jeres livskvalitet. I opnår ikke succes ved at blive i jeres komfortzone.

Aneste Fredskov foredrag

Nå dit mål!

Annette er kvinden, der kommer i mål. Den 14. juli 2013 nåede hun i mål efter at have løbet 366 marathon på 365 dage. På målstregen var næste mål allerede sat: manuskriptet til hendes bog ”Maratonkvinden – 366 marathon på 365 dage” skulle afleveres to måneder senere. Annette bruger målet som et effektivt værktøj, når hun vil fra a til b, og det virker.

Hør hende fortælle om:
– I har friheden til at skabe jeres liv og putte lige nøjagtigt det ind i livet, som I har lyst til. Hvad vælger I? Hvad er jeres mål?
-” Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.” Programmer jeres krop, jeres sind og jeres hjerte til at tro på målet.
– I fortjener det allerbedste. I fortjener at nå i mål.
– Vær parat til at det indimellem koster ”blod, sved og tårer”.
– Motivation, motivation, motivation. Hvad motiverer jer?
– I er kun villig til at gøre en ekstra indsats, hvis målet er vigtigt.
– Et skridt ad gangen. I behøver ikke kunne se hele vejen.
– “If you can dream it, you can do it.”
– Vi når i mål.

Aneste Fredskov foredrag

Diagnose – Hvad så?

I 2009 blev Annette sendt til tælling, da hun fik beskeden, ”du har dissemineret sklerose”. Hun tog hjem fra sygehuset med dommen – sygdommen. Følelserne var kaotiske, og hun tænkte, ”Hvor er det uretfærdig? Hvorfor mig? Hvad nu?” Hun følte, at hun havde mistet kontrollen, og angsten for fremtiden var dominerende.

Hør Anette fortælle hendes egen historie om, hvordan hun fandt vejen videre – VIDERE til et liv fyldt med glæde og livskvalitet. For Annette blev diagnosen en gave. Som hun siger, ” Nu lever jeg et liv med meget større livskvalitet, og jeg er taknemmelig hver eneste dag”.

Hun taler blandt andet om:
– Når vi bliver syge, fortæller kroppen os noget.
– Uanset hvad livet bringer jer af udfordringer, så er det jeres valg, hvordan I reagerer. Det er jeres valg, hvordan I kommer videre. I bestemmer selv, hvordan I ser verden.
– Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest.
– “Hvis jeg vil have et anderledes resultat, må jeg gøre noget andet, end jeg tidligere har gjort.”
– Når I tager ansvar, får I friheden tilbage.
– “Jeg hængte offer-uniformen tilbage i klædeskabet.”
– Det er helt fantastisk, hvad vi mennesker kan, når krop og sind arbejder sammen, og vi fokuserer på det, vi ønsker.
-” Jeg trænede mit sind, og nu tænker jeg positivt – helt automatisk.”

Referencer

Det var et spændende foredrag, hvor Aneste på en livlig måde inspirerede til at ændre tilgangen til livet med hendes motto: jeg kan, jeg vil og jeg gør det . Aneste er i den grad beviset på, at man kan ændre sin livsbane ved mental styrke og ændret vanetænkning. Vi kan helt klart anbefale Aneste som foredragsholder, når der er behov for inspiration til at se på egne og virksomhedens vaner og brug for et “energi-boost”.

Jesper Lund Wimmer, Områdedirektør

Sydbank

Vi var rigtig glade for, at Aneste Fredskov havde mulighed for at komme forbi, da vi holdt forårskur for fleksjobberne i Næstved Kommune. Dagens mål var at give vores fleksjobbere inspiration til at gå efter det job, de drømmer om, og det leverede Aneste til fulde. Under overskriften ’Find motivationen og følg dine drømme’ gav Aneste tilhørerne – med udgangspunkt i hendes imponerende maratonprojekt – en solid energiindsprøjtning, et velmenende spark bagi og masser af gode hands on råd, som var til at overføre på sit eget liv og de mål, man drømmer om at nå. Jo, det kan være provokerende for tilhørere, der kæmper med alt fra gigt til adhd at høre en kvinde, der har løbet 366 maratoner på 365 dage, sige, at man kan, hvad man beslutter sig for at gøre. Men fortællingen og vejen til Anestes mål er så troværdig – og langt fra uden udfordringer – at man rent faktisk tror på, at man selv ville kunne opnå ellers uoverskuelige mål upåagtet de udfordringer, vi hver især kæmper med. Jeg håber og tror, at flere af tilhørerne har taget drømmelisten, smileteknikken, mottoerne og Annettes erfaringer til sig og har fået den motivation, der skal til for at forfølge deres egne drømme.

Pernille Formsgaard, Kommunikationskonsulent

Næstved Kommune

Jeg vil gerne på Jyllinge Løbeklubs vegne sige dig tusind tak for i går! Hvor var det bare et super foredrag, der virkelig giver inspiration og motivation! Jeg er sikker på, at alle fik noget med hjem.

Laila Christiansen

Jyllinge løbeklub

Tak for et spændende og inspirende foredrag her i Rambøll om dit fascinerende marathonprojekt. Det er ubegribeligt at sådan en præstation overhoved er muligt. Ikke mindst efter at have mødt dig, – du er jo et helt almindeligt menneske. som en kollega sagde bagefter: Rigtig mange kollegaer har efterfølgende udtrykt begejstring for dit glade og inspirerende foredrag om dit projekt. Særligt har du rykket noget mentalt inde i mange af os, barriere flyttes og mulighederne virker ubegrænsede. En del kollegaer har nu med din inspiration valgt at prøve kræfter med VM i halvmarathon til foråret. For mig personligt har du opmuntreret mig til at flytte grænser ift. løb, men også ift. arbejdsopgaver, hvor jeg flittigt bruger dit motto; jeg kan, jeg vil og jeg gør det ;o)) – og det virker. Jeg har nu valgt at deltage i mere end et marathonløb til næste år og har som en del af træningen bl.a. skiftet bussen ud med løbeskoene til og fra arbejde nogle gange om ugen. Hvor er det godt for psyken at komme på arbejde efter en morgenløbetur. Nu vil jeg glæde mig til at læse din nye bog.

Ole Torp Aundal

Rambøll

På Mørkhøj Bibliotek havde vi en aften i oktober inviteret Aneste Fredskov til at holde et foredrag om motivation og positiv livsindstilling, med udgangspunkt i det fantastiske maraton-projekt. Det var en rigtig fin aften med en hyggelig og afslappet stemning, takket være Anestes sprudlende formidling og åbne sind. Der var blandt publikum stor spørgelyst og Aneste svarede åbent og ærligt på alle spørgsmål. Publikum gik fra foredraget i opløftet stemning og alle med en større overbevisning om, at vi kan mere end vi tror!

Stine Pedersen, Bibliotekar

Mørkhøj Bibliotek

Aneste har en fantastisk evne til at formidle budskabet om at skabe forandring og tage ansvar for sig selv. Det handler jo ikke kun om at løbe marathon, men vores evne til at føre drømme og mål ud i livet.

Henriette Skibdal

Det Løbende Netværk Middelfart

Tirsdag den 17. september havde vi på VUC Næstved besøg af Aneste Fredskov. Aneste afsluttede en motionsdag, vi afholdt den dag, med et foredrag om sit projekt 366/365. Det blev et uforglemmeligt foredrag, som fangede vores kursister fra første sekund. Kursisterne var imponerede over selve den fysiske præstation, men det der især fangede, var Anestes filosofi om at hvis man sætter sig et må – og målet er vigtigt nok – så kan man også nå målet. Anestes små fif, som f.eks. at starte dagen med et smil – også selvom der måske ikke synes så meget at smile af – blev også modtaget med eftertanke af vores kursister. Anestes direkte måde at tale til kursisterne på – med fuld power – gik lige ind hos tilhørerne, og de bemærkede især, at her var ingen moraliseren eller bedreviden som skulle luftes. Vores voksne, men unge kursister, var en god målgruppe, da de fleste af dem jo er i gang med deres ”Second chance” for at få en afsluttet eksamen, så de kan komme videre i uddannelse og job. De fik et boost og en tro på at det projekt, de selv er i gang med, kan lykkes, men også at det er dem selv, der skal få det til at lykkes.

Carsten Christensen, Lærer

VUC Næstved

Aneste gav vores personaleforening et engageret, underholdende og yderst spændende indblik i hendes projekt 366 Marathon på 365 dage. Annette er en yderst levende og medrivende foredragsholder, der fortæller om hvordan viljen til at gøre det ”umulige” drev hende til at opnå hendes mål, Man blev grebet af Anestes Motto: Jeg kan, Jeg vil, Jeg GØR det, som også gav stof til eftertanke for deltagerne til foredraget. Aneste kan klart anbefales som foredragsholder, hun formår at fastholde deltagerne gennem foredraget med hendes indlevende formidlingsevne og smittende begejstring.

Morten Berthelsen, Production Manager

Sika

Hvordan finder man motivation til at gøre det umulige, som du gjorde p. trods af sygdom, det spørgsmål fik vi grundigt besvaret: man kan hvis man vil, sætte sig et mål og huske at ansvaret er dit eget. Aneste fortalte så intenst om sine oplevelser, vi blev alle grebet af den ærlige åbne og levende måde det blev fortalt på, tydeligt understreget af kropssprog, gode glade smil og fortælling om oplevelser undervejs, hvor ikke mindst støtten fra pårørende var så vigtig og nødvendig. Alt sammen noget vi alle sammen kan, må og skal huske på. Flere af deltagerne har efterfølgende fortalt at de er begyndt at smile når de vågner om morgenen, og byder en ny dag velkommen, andre følte at de undervejs havde været med i rygsækken under turen… En fantastisk god aften, som vi aldrig glemmer.

Solveig Mølgaard, formand

Diabetesforeningen i Næstved kommune

Aneste kom heldigvis i god tid, hun var bare så sød og venlig og imødekommende og så var det jo også et meget inspirerende foredrag - det var en stor fornøjelse at have hende som foredragsholder :-)

Merete Johansen

Ørsted Bibliotek

Aneste er en positiv, engageret og levende foredragsholder, som formår at balancere fint mellem sjov og alvor. Hun refererer til sig selv og sine egne præstationer på en fin facon og uden det bliver "ananas i egen juice". Kan klart anbefales - også til folk, der ikke interesserer sig for løb.

Katrin Dines Alsing

Næstved Park & Vej
Forespørg på Aneste Fredskov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Aneste Fredskov
Aneste Fredskov

5 ud af 5 stjerner

Det var et spændende foredrag, hvor Aneste på en livlig måde inspirerede til at ændre tilgangen til livet med hendes motto: jeg kan, jeg vil og jeg gør det . Aneste er i den grad beviset på, at man kan ændre sin livsbane ved mental styrke og ændret vanetænkning. Vi kan helt klart anbefale Aneste som foredragsholder, når der er behov for inspiration til at se på egne og virksomhedens vaner og brug for et “energi-boost”.

Jesper Lund Wimmer, Områdedirektør - Sydbank Se alle referencer