Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anna Bridgwater

Foredrag om håndtering af de vanskeligere livsvilkår man møder i tilværelsen

Lisbeth Holten

Anna Bridgwater

Dygtig journalist og forfatter med et skarpt blik. Inspirerende foredragsholder, der formidler komplekse emner med klarhed.

Uforpligtende forespørgsel på Anna Bridgwater

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anna

Lecture icon

Foredrag

Oplev Anna Bridgwaters inspirerende foredrag, hvor hun deler indsigt og viden om psykisk lidelse, sorg og pårørende. Anna er forfatter til rørende bøger om emner som psykisk lidelse, sorg og pårørendes erfaringer. I hendes seneste bog om pårørende til personer med psykisk lidelse deler hun den nyeste viden.

Et foredrag med Anna Bridgwater giver jer:

  • Vejledning i at støtte og forstå mennesker med psykiske lidelser, samtidig med at passe på sig selv
  • Indblik i at håndtere tabet af en elsket og navigere i sorgens kompleksitet
  • Strategier til at håndtere psykiske lidelser og tab i familien med faglig indsigt og personlig omsorg

Ord på de usagte følelser

Anna Bridgwater er forfatter til en lang række fagbøger, som kredser om store og helt almindelige menneskelige følelser og erfaringer som psykisk lidelse, adoption, sorg og rollen som pårørende. For hende er det vigtigt at sætte ord på de svære ting, og læsere har sagt, at de genkender sig selv i hendes bøger og føler sig mindre alene med oplevelserne.

I 2022 udgav Anna en bog om at være pårørende til et menneske med en psykisk lidelse, ”Tæt på, men udenfor” i samarbejde med psykolog Jens Einar Jansen og psykiatrifonden. Bogen er skrevet til de mange mennesker, som lever tæt på psykisk lidelse, og indeholder den nyeste viden, forskning og psykolog-faglige indsigter i pårørendes krisereaktioner, tanker og handlemønstre. Målet er at give en form for lindring til de pårørende sammen med viden om, hvordan personen, der er ramt af en psykisk lidelse, bedst støttes, samtidig med at den pårørende passer på sig selv.

Tilbage i 2008 udgav Anna en personlig bog om at miste sin lillesøster til leukæmi. Bogen ”Søster til låns” beskriver en svær, almengyldig oplevelse – vi kommer alle sammen til at miste nogen, vi elsker. Alligevel er det svært at tale om død og sorg. Anna håber med bogen at dele sine erfaringer og fjerne lidt af tabuet omkring død og alvorlig sygdom.

Book Anna Bridgwater et rørende foredrag om livet, hvor tab og psykiske lidelser er tæt på kroppen.

Se foredrag med Anna Bridgwater
Anna Bridgwater foredrag

Tæt på, men udenfor

– om at være pårørende til et menneske med en psykisk lidelse

Hver tredje dansker bliver på et tidspunkt i livet pårørende til et menneske med en psykisk lidelse, men der tales stadig ikke meget om emnet. I foredraget deler Anna Bridgwater sine egne oplevelser, fortæller om behandlersystemet og andres erfaringer og videregiver gode, professionelle råd til, hvordan rollen som pårørende kan håndteres, så man støtter det mennesker, som har en diagnose, og samtidig passer på sig selv. Foredraget kan evt. holdes i samarbejde med psykolog og medforfatter Jens Einar Jansen.

Anna Bridgwater foredrag

Søster til låns

– om at miste et menneske, man elsker

I bogen ”Søster til låns” fortæller Anna Bridgwater om at miste sin søster, og i foredrag med udgangspunkt i bogen, sætter hun ord på rollen som pårørende, når et elsket mennesker får en alvorlig diagnose. Hun fortæller også om sorgen og savnet af den lillesøster, hun elskede, i håb om at fjerne lidt af det tabu, sygdom og død er omgivet af. Anna har holdt foredraget både for behandlere og for mennesker, som selv er ved at miste eller har mistet et elsket menneske.

Referencer

Forespørg på Anna Bridgwater

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99