Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anne Laxholm

Dansens magi og Annes rejse gennem dans.

Anne Laxholm

Erfaren "Vild med Dans"-dommer, der indvier i dansens fortryllende verden. Deler passioneret ud af sin rejse og dansens transformative magi.

Uforpligtende forespørgsel på Anne Laxholm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

Mange kender Anne Laxholm som dommeren i TV2’s danse- og underholdningsprogram ”Vild med Dans”, men rollen som dommer er kun en meget lille del af Annes karriere. Hør Annes inspirerende fortælling i hendes foredrag “Giv mig et år” 

Et foredrag med Anne Laxholm giver jer:

  • Indblik i en karriere i danseverdenen og dens indvirkning på personligt liv
  • Fortællinger om international succes og tilbagevenden til hjemlige rødder
  • Perspektiver på at balancere livet som elitesportsudøver, iværksætter og mediapersonlighed

Tidlig dansepassion til international succes

Anne startede til dans i en alder af 3 år, og fik som 15-årig dansepartneren Hans-Henrik, som senere blev hendes mand. Sammen satsede Anne og Hans-Henrik alt for at få en karriere som elitesportsudøver i dans, og valgte derfor at rejse til England for at lære af de bedste i verden. Hårdt arbejde og satsningen ved at rejse til England førte til succes samt en masse titler som bl.a. Verdensmestre og Europamestre i dans.

Samtidig med dansekarrieren startede Anne en virksomhed i London, som blev en kæmpe succes, og som modtog adskillige priser. I 1989 stoppede Anne og Hans-Henrik deres professionelle dansekarriere, og flyttede i 2001 tilbage til Danmark sammen med deres datter, hvor de startede dansestudiet, Dance Academy Laxholm, som de fortsat driver i dag.

Book Anne Laxholm til et inspirerende foredrag om hendes liv og danseeventyr

Se foredrag med Anne Laxholm
Anne Laxholm foredrag

Giv mig et år

Foredraget er baseret på Anne Laxholms bog: ”Giv mig et år”, hvor Anne fortæller om sit liv i danseverdenen. Anne vil bl.a. fortælle om, hvordan dansen bragte hende og hendes mand sammen, om deres fælles danseeventyr i England og rejsen tilbage til Danmark 28 år senere. Til trods for at dansen på mange måder har været et stort eventyr, førte det samtidig til en masse udfordringer – både i forbindelse med dansekarrieren, men også i forhold til livets andre aspekter – heriblandt deres ægteskab, partnerskab og ikke mindst rollen som iværksætter.

Et foredrag om en karriere som elitesportsudøver, rollen som iværksætter, medejer af et succesrigt firma og ikke mindst rollen som en af de populære dommere i TV2’s underholdningsprogram ”Vild med Dans”.

Referencer

Forespørg på Anne Laxholm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99