Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jim Lyngvild

Involverende foredrag

Jim Lyngvild

Designer, modekommentator, fotograf, iværksætter og forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Jim Lyngvild

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jim

Lecture icon

Foredrag

Jim tager pt. ikke imod nye forespørgsler. Du er velkommen til at kontakte os for at komme på en venteliste.

Jim Lyngvild er især blevet kendt som den ivrige debattør med en levende og uforudsigelig personlighed. Et par af hans karakteristiske træk er bl.a., at han aldrig er bange for at sige, hvad han tænker, og stå ved, hvem han er. Lige netop dette kan du opleve i et Jim Lyngvild foredrag.

Selv kalder han sig ”Danmarks Vagthund” med det formål at opdrage på de folk, der opfører sig dårligt, hvor Jim hverken er bange for at ytre sin holdning over for kendte eller kongelige! Ligesom han selv deler ud af ærlige kommentarer, tager han også gerne imod – bl.a. i forbindelse med sin karriere i modebranchen, som han gennem tiden har oplevet på både godt og ondt.

Jim er en alsidig forfatter, der skriver alt lige fra kogebøger til fantasybøger, og har bl.a. udgivet romanserien Kongen, Nordisk Mytologi og letlæsningsbøgerne Alfemod og ulveblod og Epos og enhjørningen. Han har også medvirket i diverse underholdningsprogrammer, heriblandt Masterchef, Robinson Ekspeditionen og 4-stjernes middag. Oplev et underholdende Jim Lyngvild foredrag, hvor han giver et indblik i sin udvikling fra realitystjerne til iværksætter. Jim er gift med Morten, og de bor sammen i udkanten af Faaborg på vikingeborgen, Ravnsborg, med deres hund, Ask.

Jim er uddannet fotograf og designer, og har bl.a. solgt tøj af eget design i forretningen Gespenst. I dag er han forfatter, modekommentator, modeskribent og iværksætter.

Se foredrag med Jim Lyngvild
Jim Lyngvild foredrag

Spørg Jim

Mens andre tier, tør Jim. I dette Jim Lyngvild foredrag “Spørg Jim” svarer han på alt, og lægger ikke fingre imellem i en god debat! Et humoristisk og ærligt foredrag med plads til spørgsmål fra både interviewer såvel som publikum, som skaber et dynamisk arrangement med stor involvering af alle deltagere fra første sekund!

Jim Lyngvild foredrag

Fra højtråbende realitystjerne til storsælgende købmand.

Jim Lyngvild fortæller i dette involverende og inspirerende foredrag om, hvilken liste han bygger sine succeser på. Hvordan han som ordsmed og historiefortæller formår at opbygge nye brands.
Jim har i dag stor succes med sin egen Cremeserie Raunsborg samt bryggeriet Frejdahl. Desuden har han gennem tiden arbejdet sammen med Kopenhagen Fur, Hummel, Adidas, med mange flere.
Hør, hvordan Jims kinesiske eventyr har banet vejen for hans produkter.
Fra højtråbende realitystjerne, til storsælgende købmand, med verden for sine fødder.

Referencer

Forespørg på Jim Lyngvild

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99