Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Asger Høeg

Vidende foredrag om teknologi, klimaet og fremtiden.

Asger Høeg

Experimentariums grundlægger - teknologien afslører fremtiden

Uforpligtende forespørgsel på Asger Høeg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Asger

Lecture icon

Foredrag

Asger Høeg er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Højskole i 1972 og har en HD i strategi og planlægning fra Handelshøjskolen i København i 1979.

Siden 1988 var han direktør for Experimentarium, som han også var med til at etablere.

Asger Høeg er desuden blevet hædret af Hendes Majestæt Dronningen og benådet med Ridderkorset af Dannebrogordenen i juni 1986 og med Ridder af Dannebrogordenen af Første Grad i april 2013. Derudover har en modtaget en lang række priser blandt andet H. C. Ørsted Medaljen i Bronze i 2001, Hedersprofessor ved Strömstad Akademi i 2011 og i 2013 ”The Roy L. Shafer’s Leading Edge Award for Experienced Leadership”.

Asger Høeg besidder en fantastisk evne til at skabe og pleje netværk, og han er kendt for sin succes med at rejse penge til den vigtige formidling af naturvidenskab og teknik. De gode evner til at formidle tager Asger med sig i sine levende og inspirerende foredrag om ledelse, fremtiden og kulturelle institutioner.

Se foredrag med Asger Høeg
Foredrag af Asger Høeg

Det er svært at spå - men ikke om fremtiden!

Asger Høeg fortæller i en dialog med publikum på en medrivende og provokerende måde, hvorfor vores fremtid er så let at forudsige. Udgangspunktet er jordens dannelse for 4,8 milliarder år siden, og i et rasende tempo passerer vi de vigtigste klimatiske og i teknologisk sammenhæng vigtigste udviklingsmæssige milepæle, der er skyld i, at vi mennesker har haft så stor en succes: Ozonlaget, Yucatan Meteoritten, istiderne, ilden, hjulet, køllen, krudtet, landbrugsteknologien, domesticeringen af husdyrene etc. Nu står mennesket ved starten af hundrede års (næsten) ufattelige forandringer af vores samfund og af os mennesker! Fremtiden er forudsigelig, fordi teknologien sidder i førersædet. Især vil IT og genteknologien ændre vores samfund i et omfang, som vi (næsten) ikke kan forestille os!

Referencer

Forespørg på Asger Høeg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99