Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Asger Høeg

Vidende foredrag om teknologi, klimaet og fremtiden.

Asger Høeg

Grundlægger af Experimentarium med en vision om, at teknologi afslører fremtidens muligheder. Inspirerer til nysgerrighed og innovation.

Uforpligtende forespørgsel på Asger Høeg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Asger

Lecture icon

Foredrag

Asger Høeg besidder en fantastisk evne til at skabe og pleje netværk, og han er kendt for sin succes med at rejse penge til den vigtige formidling af naturvidenskab og teknik. De gode evner til at formidle tager Asger med sig i sine levende og inspirerende foredrag om ledelse, fremtiden og kulturelle institutioner. Siden 1988 var han direktør for Experimentarium, som han også var med til at etablere.

Et foredrag med Asger Høeg giver jer:

  • En fascinerende rejse gennem jordens og menneskehedens vigtigste udviklingsmæssige milepæle
  • Indblik i, hvordan teknologiske fremskridt former vores fremtid
  • Perspektiver på IT og genteknologiens rolle i de næste årtiers samfundsændringer

En rejse gennem tid, udvikling og forudsigelig fremtid

Asger Høeg er en højtuddannet individ med en civilingeniørgrad fra Danmarks Tekniske Højskole i 1972 og en HD i strategi og planlægning fra Handelshøjskolen i København i 1979.

Han har desuden modtaget betydningsfulde anerkendelser, herunder Ridderkorset af Dannebrogordenen i juni 1986 og Ridder af Dannebrogordenen af Første Grad i april 2013. Han har også været modtager af flere priser, såsom H. C. Ørsted Medaljen i Bronze i 2001, titlen som Hedersprofessor ved Strömstad Akademi i 2011 og i 2013 blev han tildelt “The Roy L. Shafer’s Leading Edge Award for Experienced Leadership.”

Book Asger Høeg til et oplysende foredrag om kloden, klimaet, fremtiden og teknologiens betydning, hvor han deler sin ekspertise og indsigt.

Se foredrag med Asger Høeg
Asger Høeg foredrag

Det er svært at spå - men ikke om fremtiden!

Asger Høeg fortæller i en dialog med publikum på en medrivende og provokerende måde, hvorfor vores fremtid er så let at forudsige. Udgangspunktet er jordens dannelse for 4,8 milliarder år siden, og i et rasende tempo passerer vi de vigtigste klimatiske og i teknologisk sammenhæng vigtigste udviklingsmæssige milepæle, der er skyld i, at vi mennesker har haft så stor en succes: Ozonlaget, Yucatan Meteoritten, istiderne, ilden, hjulet, køllen, krudtet, landbrugsteknologien, domesticeringen af husdyrene etc. Nu står mennesket ved starten af hundrede års (næsten) ufattelige forandringer af vores samfund og af os mennesker! Fremtiden er forudsigelig, fordi teknologien sidder i førersædet. Især vil IT og genteknologien ændre vores samfund i et omfang, som vi (næsten) ikke kan forestille os!

Referencer

Forespørg på Asger Høeg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99