Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Bo Østlund

Foredrag om livets glæder trods alder

Peter Nørby

Bo Østlund

Dygtig journalist, kreativ forfatter, nyskabende forlægger og engageret video-dokumentarist. Fortæller historier, der rører og engagerer.

Uforpligtende forespørgsel på Bo Østlund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Bo

Lecture icon

Foredrag

Bo Østlunds foredrag er en dybdegående rejse bag kulisserne med arbejdet om bøgerne “Modne Mænd” og “Modne Kvinder”, hvor Bo Østlund deler sit følsomme arbejde med disse unikke værker. Gennem video, billeder og lyd tager han dig med på rejsen, hvor 48 kendte danskere åbner deres sjæle og hjerter

Et foredrag med Bo Østlund giver jer:

  • Perspektiver på livets rige erfaringer og refleksioner fra anerkendte modne danskere
  • Indblik i modenhedens gaver og udfordringer, set igennem ærlige samtaler og personlige beretninger
  • Inspiration til at navigere livet efter 50 med mod, selvaccept og en nyfundet ro

Alder er ingen hindring for et godt liv

Bo Østlund er journalist, forfatter, forlægger og video-dokumentarist. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1979 og kom i første omgang til Fyens Stiftstidende. I 1999 blev Bo freelancer, og siden har der fulgt ansættelser som redaktør hos Danske Malermestre, Ekstra Bladet og Billed-Bladet, og Bo har som freelancer skrevet for stort set samtlige danske landsdækkende dagblade og magasiner.

Bo helligede sig fra 2007 til 2014 sit forfatterskab på fuld tid og har primært skrevet biografier om kendte danskere, men også historiske bøger bl.a. om udvandring til Amerika og om angrebet på Pearl Harbor, samt i 2009 sin egen erindringsbog “Strawberry Fields Forever” på Politikens Forlag om en opvækst i 1960’erne og starten af 1970’erne i en lille nordfynsk landsby.

I Bo Østlunds værk ‘Modne Mænd’, fortæller 24 kendte danske mænd om livet efter de 60. Bo Østlunds seneste udgivelse er “Modne Kvinder”. “Modne Kvinder” er efterfølgeren til “Modne Mænd”, og i dette værk fortæller 24 kendte danske kvinder om livet efter de 50.

Book Bo Østlund til et hjertevarmt foredrag om seniorlivet efter de 50, inspireret af hans anmelderroste bestsellere “Modne Mænd” og “Modne Kvinder”

Se foredrag med Bo Østlund
Bo Østlund foredrag

Det modne kompas - om livet efter de 50

Der er også et liv efter de 50. Et liv med arbejde, kærlighed, drømme, tro og begær. Og et liv med overgangsalder, en krop i forandring, en kæmpe ro – og med voksende tanker om livets afslutning, døden og alt det, man gerne vil nå og måske ikke har nået. Og måske også et liv med en voksende bevidsthed om, at der i virkeligheden ikke er noget at være bange for. Måske er det i virkeligheden alderdommens og modenhedens største gave – at man endelig kan lægge angsten på hylden? At man endelig kan lægge sine våben og acceptere sig selv som dét menneske, man er?

Forfatteren og journalisten Bo Østlund har de seneste to år været på en fantastisk rejse til landet for de modne, og det er blevet til de to anmelderroste bestsellere ’Modne Mænd’ og ’Modne Kvinder’. I de to samtalebøger deler 48 af landets modigste, klogeste og mest spændende mænd og kvinder i alderen 50 til 83 generøst ud af deres livserfaring i hudløst ærlige og inspirerende samtaler om livet, som er den største læremester, når det sender os alle hver især på rejserne, hvor vi danser kinddans med tilværelsens engle og dæmoner.

Blandt de fire dusin kendte danskere er navne som Hella Joof, Ib Michael, Lisbet Dahl, Troels Kløvedal, Allan Olsen, Anne Dorte Michelsen, Flemming Jensen, Lisbeth Knudsen Hans Engell, Birgitte Raaberg, Lars Lilholt og Vivi Flindt – og alle medvirkende i de to værker giver hver især deres bud på, hvordan det er at være i livet på den anden side af 50. På godt og ondt.

I dette foredrag lukker bestsellerforfatteren os ind bag kulisserne i det ellers hemmelige maskinrum, når han fortæller om det store og følsomme arbejde med de to unikke værker, og frem for alt vil han i video, billeder og lyd tage tilskuerne med tilbage på rejsen, hvor de 48 kendte – som repræsenterer mere end 3000 års samlet livserfaring – åbner deres sjæle og hjerter, så vi alle kan spejle os, nikke genkendende, undre os, grine og mærke sorgen og alle de andre følelser.

Og bagefter vil vi hver især kunne bruge disse refleksioner på levet liv som et kompas til at stikke kursen mod vores egen fremtid. Under arrangementet vil forfatteren også invitere de fremmødte til at byde ind med deres egne erfaringer og tanker i en berigende dialog om seniorlivet efter de 50.

Referencer

Forespørg på Bo Østlund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99