Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Camilla Kring

Vidende foredrag om døgnrytmens betydning for arbejdsglæde, livsglæde og trivlse.

Fotokredit: Nicolas Cosedis

Camilla Kring

Få din virksomhed til tops med Camilla Kring

Uforpligtende forespørgsel på Camilla Kring

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Camilla

Lecture icon

Foredrag

Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet. Hun er indehaver af kursus- og konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, og hun står bag flere virksomheder, der er blevet nr. 1 i Great Place to Work konkurrencen i Europa.

Camilla Kring er forfatter til bøgerne ”Livsnavigatøren” (Børsens Forlag, 2006), ”Supernavigatør” (Gyldendal Business, 2011) , ”Jeg er B-menneske – Kampskrift for et samfund, der understøtter alle døgnrytmer” (Gyldendal, 2015) og “Find din døgnrytme – og få overskud i hverdagen” (Grønningen1).

Camilla er desuden TEDx speaker, medstifter af Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv og ekspert i anvendt kronobiologi.

Se foredrag med Camilla Kring
Foredrag af Camilla Kring

Find din døgnrytme og få mere energi

Du er født med en døgnrytme. Det er ikke noget, du vælger. Du er genetisk disponeret for at være morgenfrisk eller aftenfrisk. Jo mere du lever i takt med din døgnrytme, desto bedre helbred har du, og du får mere energi, livskvalitet og en mere produktiv hverdag.

I dette foredrag fortæller Camilla Kring om de fascinerende genetiske variationer, der har betydning for, hvordan du strukturerer og udvikler såvel dit arbejdsliv som dit privatliv. Få en ny forståelse af, hvordan du er stykket sammen, og hvordan det at finde og følge din rytme kan ændre dit liv.

Landbrugssamfundets hanegal og industrisamfundets taktfaste samlebånd har gennem generationer indprentet deres rytmer i vores måde at leve på. De dikterer en livsstil, hvor »one size fits all«. Problemet er, at det ikke passer til den mangfoldighed af døgnrytmer, arbejdsrytmer og familierytmer, der er i nutidens samfund.

Foredrag af Camilla Kring

Sådan skaber I en fleksibel og bæredygtig arbejdskultur

Hvordan skaber vi nye stærke, bæredygtige grundrytmer i arbejdslivet, der understøtter en mangfoldighed af familierytmer, arbejdsrytmer og døgnrytmer?

Jeg anbefaler følgende tretrinsmodel til organisationer, der ønsker at skabe en fleksibel arbejdskultur, der understøtter medarbejdernes muligheder for at have indflydelse på deres arbejdsrytmer.

Trin 1 – Topledelsen skaber tillid, tryghed og tilhørsforhold
Trin 2 – Mindset og værktøjer til at designe et individuelt arbejds- og livsdesign i en kollektiv kontekst
Trin 3 – Den fleksible arbejdskultur implementeres i den enkelte virksomheds unikke DNA. Hvordan kan fleksibilitet og individualitet blive en del af jeres organisatoriske arbejdsdesign?

I de sidste 17 år har jeg arbejdet med at skabe fleksible arbejdskulturer i organisationer i 17 lande. I dette foredrag vil jeg dele komme med et nyt sprog og konkrete værktøjer til at skabe en fleksible arbejdskultur.

Foredrag af Camilla Kring

Få øget produktiviteten - Kend og fokusér på dine medarbejderes døgnrytmer

80 procent af din virksomheds værdi er immateriel. Det er medarbejderne, der skaber værdien. Hvordan kan man øge livskvaliteten og produktiviteten i vidensvirksomheder? I vidensamfundet er det sund fornuft både menneskeligt og økonomisk at give mennesket arbejdstider, der matcher dets biologiske rytme. Kender du dine medarbejderes døgnrytmer?
Få en indsigt i kronobiologi, som er studiet af menneskets døgnrytmer. Mange virksomheder har teams, der er aktive 22 timer ud af døgnets 24 timer og globale virksomheder er begyndt at matche medarbejdernes døgnrytmer med tidszone arbejde.
Dette foredrag giver dig og dine medarbejdere en indsigt i jeres biologiske ur, og hvordan det har indflydelse på helbred, læring og produktivitet. I får konkrete værktøjer til at skabe arbejdsdesign for henholdsvis A-mennesker og B-mennesker på arbejdspladsen.

Foredrag af Camilla Kring

Tiltræk og fasthold Generation Z

Generation Z (årgang 1995 -) udgør 25 procent af medarbejderne i 2022. Generation Z vil have fællesskab, overensstemmelse mellem personlig mission og virksomhedens mål samt work-life rhythm. Det forventes, at generation Z vil have 17 forskellige jobs i løbet af et arbejdsliv. Hvordan tiltrækker og fastholder din virksomhed generation Z? Foredraget er målrettet virksomheder, der vil tilpasse sig fremtidens arbejdsstyrke. Få konkrete redskaber til at skabe en arbejdsplads, der understøtter forskellige generationer. Fremtidens arbejdsplads er fleksibel. Du får 5 konkrete værktøjer til at designe fremtidens arbejdsplads.

Foredrag af Camilla Kring

Great Place to Work – sådan bliver din virksomhed nr. 1

Hvordan bliver din virksomhed nr. 1 i Great Place to Work konkurrencen? Virksomheder med glade medarbejdere tjener omkring 60 procent mere end virksomheder med mindre glade medarbejdere. Glade medarbejdere producerer mere. De har færre sygedage, og de tiltrækker medarbejdere, som er lige så engagerede i deres arbejde som dem selv. Hvordan får man work-life balance tilfredsheden blandt medarbejderne til at stige samtidig med at produktiviteten øges?
Foredraget er målrettet virksomheder, som gerne vil være Danmarks Bedste Arbejdsplads. Med dette foredrag får du 5 strategier til at blive en højdespringer i Great Place to Work konkurrencen.

Foredrag af Camilla Kring

Livsnavigation – værktøjer til at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv

Fra industrisamfundet er vi vant til at tænke lighed i arbejdstider og arbejdssteder – vi går alle sammen på arbejde på samme tid og på samme sted. Men i dag passer dette ikke med de behov og krav, vi mødes med fra vores arbejde og privatliv. Min balance er ikke den samme som din! I Danmark findes der 37 versioner af børnefamilien, arbejdet er både lokalt og globalt, og vores døgnrytmer går fra A til B. Det betyder farvel til one size fits all og goddag til individuelle arbejds- og livssituationer.

Dette foredrag giver jer fire konkrete værktøjer til at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv:
• Tidsvogter – har kontrol over tiden
• Pilot – sætter kursen
• Dirigent – vælger sin rytme
• Æstetiker – vælger de rette rum

Referencer

Forespørg på Camilla Kring

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99