Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jon Kjær Nielsen

Foredrag om arbejdsglæde, trivsel og ledelse

Jon Kjær Nielsen

Forfatter og konsulent

Uforpligtende forespørgsel på Jon Kjær Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jon

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et stort antal private og offentlige arbejdspladser i forbindelse med ledelsesrådgivning og etablering af projekter.

Jon har en stor passion for at skabe bedre arbejdsforhold på arbejdspladsen, hvor hans mål er at få medarbejdere til at holde af arbejdspladsen i stedet for blot at holde ud!

Med mere end 80 foredrag om året er Jon en erfaren foredragsholder, som fokuserer på arbejdsglæde, engagement, trivsel, forandringer og ledelse i ønsket om at løfte arbejdspladsen. Jons foredrag kendetegnes ved at være nærværende, energiske og med en stor praktisk anvendelighed i hverdagen. Jon holder både foredrag i Danmark og i udlandet.

Jon står bl.a. bag bøgerne ”100 tips til arbejdsglæden” og ”Arbejdsglæde på 6 uger”, som har solgt 5000 eksemplarer.

Se foredrag med Jon Kjær Nielsen
Jon Kjær Nielsen foredrag

Personlig effektivitet

I dette foredrag fokuserer Jon Kjær Nielsen på, at vi aldrig nogensinde kan nå det hele, hvortil vi i stedet bør fokusere på at nå “det rigtige” samtidig med, at vi sorterer “det overflødige” fra, da mange mennesker i dag oplever, at der aldrig er tid nok til at færdiggøre alle projekter. Al den smarte teknologi burde gøre hverdagen mere overskuelig, men spørgsmålet er, om teknologien i stedet har medført en følelse af stress, hvor der ikke længere er samme fokus på menneskelige behov?

Formålet med foredraget er at få en reduktion af presset på arbejdspladsen samtidig med, at man øger den personlige effektivitet allerede i ugen efter foredraget, uden man mister arbejdsglæden!

Jon Kjær Nielsen foredrag

Arbejdsglæde – helt enkelt!

”Arbejdsglæde – helt enkelt!” er et foredrag, som viser den konkrete vej til større engagement og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Jon Kjær Nielsen vil bl.a. belyse, hvad det er, der skaber arbejdsglæde på jobbet, hvad man får ud af at holde af ens job, og hvorfor arbejdsglæde er så vigtigt, som det er.

Et vedkommende og underholdende foredrag, hvor Jon har fokus på praktiske værktøjer, som deltagerne kan bruge med det samme. Foredraget er en blanding af den nyeste forskning indenfor sociologi, psykologi, hjerneforskning og gruppedynamik samtidig med, at det er helt nede-på-jorden uden konsulentforkortelser. Formålet er, at deltagerne skal have det endnu bedre på jobbet, og hver eneste morgen skal have lyst til at møde på arbejde. For som Jon siger, så handler det om: “at skabe arbejderpladser, som medarbejderne holder af – ikke bare holder ud”.

Jon Kjær Nielsen foredrag

Find glæden i forandringen

Vores indstilling til forandringer er meget forskellige, hvad end man har en position som leder eller medarbejder. Nogle vil se forandringer som noget negativt, som hurtigst mulig skal overstås, mens andre har et mere positivt syn i forbindelse med forandringer, og ser det som en naturlig del af vores eksistens.

Jon Kjær Nielsen vil i foredraget motivere medarbejdere og ledere, og komme med konkrete værktøjer, der styrker den enkeltes lyst og forudsætning til at tage ansvar for forandringer og bidrage til noget positivt.

Jon Kjær Nielsen foredrag

Fra stress til trivsel

Til trods for at danskernes arbejdstid har været faldende gennem de sidste hundrede år, kan man ikke sige det samme om danskernes stress på arbejdsmarkedet! I foredraget fortæller Jon Kjær Nielsen på en enkel facon om mekanismerne bag stress, hvorefter han giver en række konkrete værktøjer til en travl og til tider stresset hverdag.

Trivsel på arbejdspladsen er ikke en selvfølgelighed, men det er heldigvis noget, som man med enkelte ændringer kan få medarbejderne til at fremelske. Formålet med foredraget er at fremme trivsel og arbejdsglæde samt mindske frustration og stress

Referencer

Du ramte nerven af det som det virkelig handler om…. Glade mennesker/ansatte/kolleger giver tilfredse og glade kunder! Jeg håber virkelig at du vil fortsætte med at formidle dit glade budskab – herfra skal der lyde en stor tak fra en ovenud lykkelig tilhører.

Jacob Beier

Middelfart Sparekasse

Der findes mange folk i Danmark der kan lave peptalks…no doubt about that, men det JON kan er at fange en og holde en fanget i det han præsenterer, så man bliver efterladt med en følelse af, at man gerne vil høre endnu mere.

Danny Nielsen

DP Clean Tech Europe A/S

Tak for sidst – må sige du er ualmindelig inspirerende og dygtig.

Tanja Hedegaard Sørensen

Eniro Danmark

Et godt indspark til at tænke anderledes på de vaner vi har.

Judith Hilligsøe

Ballerup Kommune

Helt vildt tankevækkende og godt at blive opmærksom på arbejdsglæde! Og huske det på en sur dag

Bente

Ishøj Bibliotek

Super godt seminar, var rigtig glad for at jeg var med. bare super ærgerligt at jeg var den eneste fra min arbejdsplads. Vil prøve at få sat noget i stand for resten af flokken her, evt med flere tandplejer rundt om os. Håber vi ses . godt gået også ros dig dig kære Jon :-)

Lene Thysgaard

Furesø kommunale tandpleje

Jon tror ikke det virker - han ved det virker!

Dorte T. Soltic

Glostrup Kommune

Et foredrag, der både er inspirerende, positiv og "smitter" med livsglæde.

Margit Jacewicz

Nybolig Landbrug Tønder

Fantastisk befriende og knaldhamrende rigtigt !!! Har allerede refereret denne kanonoplevelse til andre

Torben Lyngs

Thy Bolig A/S

Har netop været til kursus, hvor Jon var dagens sidste indslag. En super dejlig afslutning på dagens - ellers lidt tunge program. Gik derfra med en god og postiv - og ikke mindst glad fornemmelse i kroppen. Helt klart et indslag/foredrag mange ville have godt af - både arbejdesmæssigt og privat :-)

Camilla Frølund

Westring Estate
Forespørg på Jon Kjær Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99