Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jon Kjær Nielsen

Arbejdsglædens arkitekter: Skab trivsel og succes i ledelsen

Jon Kjær Nielsen

Inspirator og ekspert, kendt for underholdende, konkrete foredrag fyldt med praktiske værktøjer.

5 ud af 5 stjerner

Jon tror ikke det virker - han ved det virker!

Dorte T. Soltic - Glostrup Kommune Se alle referencer

Et foredrag med Jon Kjær Nielsen giver jer:

  • Opbyggelige og dynamiske foredrag, der passer til organisationer af enhver størrelse
  • Tankevækkende præsentationer, der giver indsigt og refleksion over jeres arbejdsglæde, rutiner og generelle holdning til arbejdet
  • Et veludført event, der giver en positiv oplevelse og efterlader et varigt indtryk.
Uforpligtende forespørgsel på Jon Kjær Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jon

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jon Kjær Nielsen er en fremtrædende skikkelse inden for foredrag og peptalks, specielt rettet mod fremme af arbejdskultur, glæde og engagement på arbejdspladsen. Hans præsentationer er exceptionelt underholdende og praktisk anlagte, fulde af konkrete værktøjer. Publikummet introduceres til letimplementerbare idéer til forbedringer, der kan gøre en mærkbar forskel i deres dagligdag.

Et foredrag med Jon Kjær Nielsen giver jer:

  • Opbyggelige og dynamiske foredrag, der passer til organisationer af enhver størrelse
  • Tankevækkende præsentationer, der giver indsigt og refleksion over jeres arbejdsglæde, rutiner og generelle holdning til arbejdet
  • Et veludført event, der giver en positiv oplevelse og efterlader et varigt indtryk.

Civilingeniør specialiseret i udvikling af ledelse og organisationer

Jon, som har en civilingeniørgrad fra DTU, vidste tidligt, at hans vej ikke lå i traditionelle ingeniørroller. Med speciale i ledelse og organisationsudvikling har han dedikeret sig til at forbedre virksomhedskulturer og arbejdsmiljøer på tværs af brancher, herunder IT, medier, finans, sundhedsvæsenet og produktion. Som Jon selv udtrykker det: “Mit mål er at skabe arbejdspladser, som folk virkelig værdsætter, ikke bare tolererer.”

Jon er medforfatter til bestselleren “Arbejdsglæde på 6 uger” sammen med Alexander Kjerulf og har præsenteret sine indsigter og strategier i både ind- og udland, fra de nordiske lande til Bahamas. Hans ekspertise i arbejdsglæde og motivation har især fundet genklang hos kommuner, regioner, styrelser og ministerier, men også virksomheder inden for detailhandel, revisorbranchen og finanssektoren søger hans råd.

Book Jon til at holde et foredrag, hvis I ønsker en autentisk og meningsfuld oplevelse, der vil udfordre jeres effektivitet, løfte arbejdsglæden og lære jer at omfavne forandringer med entusiasme.

Se foredrag med Jon Kjær Nielsen
Jon Kjær Nielsen foredrag

Personlig effektivitet

I dette foredrag fokuserer Jon Kjær Nielsen på, at vi aldrig nogensinde kan nå det hele, hvortil vi i stedet bør fokusere på at nå “det rigtige” samtidig med, at vi sorterer “det overflødige” fra, da mange mennesker i dag oplever, at der aldrig er tid nok til at færdiggøre alle projekter. Al den smarte teknologi burde gøre hverdagen mere overskuelig, men spørgsmålet er, om teknologien i stedet har medført en følelse af stress, hvor der ikke længere er samme fokus på menneskelige behov?

Formålet med foredraget er at få en reduktion af presset på arbejdspladsen samtidig med, at man øger den personlige effektivitet allerede i ugen efter foredraget, uden man mister arbejdsglæden!

Jon Kjær Nielsen foredrag

Arbejdsglæde – helt enkelt!

”Arbejdsglæde – helt enkelt!” er et foredrag, som viser den konkrete vej til større engagement og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Jon Kjær Nielsen vil bl.a. belyse, hvad det er, der skaber arbejdsglæde på jobbet, hvad man får ud af at holde af ens job, og hvorfor arbejdsglæde er så vigtigt, som det er.

Et vedkommende og underholdende foredrag, hvor Jon har fokus på praktiske værktøjer, som deltagerne kan bruge med det samme. Foredraget er en blanding af den nyeste forskning indenfor sociologi, psykologi, hjerneforskning og gruppedynamik samtidig med, at det er helt nede-på-jorden uden konsulentforkortelser. Formålet er, at deltagerne skal have det endnu bedre på jobbet, og hver eneste morgen skal have lyst til at møde på arbejde. For som Jon siger, så handler det om: “at skabe arbejderpladser, som medarbejderne holder af – ikke bare holder ud”.

Jon Kjær Nielsen foredrag

Find glæden i forandringen

Vores indstilling til forandringer er meget forskellige, hvad end man har en position som leder eller medarbejder. Nogle vil se forandringer som noget negativt, som hurtigst mulig skal overstås, mens andre har et mere positivt syn i forbindelse med forandringer, og ser det som en naturlig del af vores eksistens.

Jon Kjær Nielsen vil i foredraget motivere medarbejdere og ledere, og komme med konkrete værktøjer, der styrker den enkeltes lyst og forudsætning til at tage ansvar for forandringer og bidrage til noget positivt.

Jon Kjær Nielsen foredrag

Fra stress til trivsel

Til trods for at danskernes arbejdstid har været faldende gennem de sidste hundrede år, kan man ikke sige det samme om danskernes stress på arbejdsmarkedet! I foredraget fortæller Jon Kjær Nielsen på en enkel facon om mekanismerne bag stress, hvorefter han giver en række konkrete værktøjer til en travl og til tider stresset hverdag.

Trivsel på arbejdspladsen er ikke en selvfølgelighed, men det er heldigvis noget, som man med enkelte ændringer kan få medarbejderne til at fremelske. Formålet med foredraget er at fremme trivsel og arbejdsglæde samt mindske frustration og stress

Jon Kjær Nielsen foredrag

Robotterne kom mens vi sad i møde

Millioner af menneskelignende robotter vil snart udføre reelt arbejde. De kan bevæge sig frit rundt og bruge menneskers håndværktøj, de kan instrueres i direkte tale, arbejde uden pause og endda hente jeres kaffe. Men hvad kan den teknologiske udvikling gøre for jeres arbejdsplads? Hvordan møder I denne udvikling? Intet vil være så betydningsfuldt som indtoget af de menneskelignende robotter, hvis kommen nu er en uundgåelighed.

I dette inspirerende foredrag får I konkrete eksempler, der vil overbevise jer om, at robotterne kan hjælpe jer. I får et indblik i den teknologiske udvikling og hører hvordan teknologien har potentialet til at gøre jer mere effektive og fri, men også potentialet til at gøre os alle overflødige.

Jon Kjær Nielsen vil også gøre jer klogere på den menneskelige adfærd, når vi bliver udsat for teknologiske forandringer. Hør hvorfor nogle tøver, mens andre har nemt ved at omfavne den teknologiske udvikling.

Referencer

Du ramte nerven af det som det virkelig handler om…. Glade mennesker/ansatte/kolleger giver tilfredse og glade kunder! Jeg håber virkelig at du vil fortsætte med at formidle dit glade budskab – herfra skal der lyde en stor tak fra en ovenud lykkelig tilhører.

Jacob Beier

Middelfart Sparekasse

Der findes mange folk i Danmark der kan lave peptalks…no doubt about that, men det JON kan er at fange en og holde en fanget i det han præsenterer, så man bliver efterladt med en følelse af, at man gerne vil høre endnu mere.

Danny Nielsen

DP Clean Tech Europe A/S

Tak for sidst – må sige du er ualmindelig inspirerende og dygtig.

Tanja Hedegaard Sørensen

Eniro Danmark

Et godt indspark til at tænke anderledes på de vaner vi har.

Judith Hilligsøe

Ballerup Kommune

Helt vildt tankevækkende og godt at blive opmærksom på arbejdsglæde! Og huske det på en sur dag

Bente

Ishøj Bibliotek

Super godt seminar, var rigtig glad for at jeg var med. bare super ærgerligt at jeg var den eneste fra min arbejdsplads. Vil prøve at få sat noget i stand for resten af flokken her, evt med flere tandplejer rundt om os. Håber vi ses . godt gået også ros dig dig kære Jon :-)

Lene Thysgaard

Furesø kommunale tandpleje

Jon tror ikke det virker - han ved det virker!

Dorte T. Soltic

Glostrup Kommune

Et foredrag, der både er inspirerende, positiv og "smitter" med livsglæde.

Margit Jacewicz

Nybolig Landbrug Tønder

Fantastisk befriende og knaldhamrende rigtigt !!! Har allerede refereret denne kanonoplevelse til andre

Torben Lyngs

Thy Bolig A/S

Har netop været til kursus, hvor Jon var dagens sidste indslag. En super dejlig afslutning på dagens - ellers lidt tunge program. Gik derfra med en god og postiv - og ikke mindst glad fornemmelse i kroppen. Helt klart et indslag/foredrag mange ville have godt af - både arbejdesmæssigt og privat :-)

Camilla Frølund

Westring Estate
Forespørg på Jon Kjær Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Jon Kjær Nielsen
Jon Kjær Nielsen

5 ud af 5 stjerner

Jon tror ikke det virker - han ved det virker!

Dorte T. Soltic - Glostrup Kommune Se alle referencer