Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Rune Strøm

Spændende foredrag om kommunikation og konflikthåndtering.

Rune Strøm

Socialpædagog og konfliktekspert, der som mediator og foredragsholder forbedrer kommunikation og arbejdseffektivitet. Skaber værdi gennem dialog.

4.75 ud af 5 stjerner

Det var super, og vedkommende, meget tankevækkende og med anvendelige råd.

Torben Michelsen - Uddannelsesforbundet Se alle referencer

Et foredrag med Rune Strøm giver jer:

  • Et foredrag designet til at forbedre jeres kommunikation og arbejdseffektivitet
  • En højt engageret og velbevandret taler
  • En præsentation, der er opløftende og opladet med en utrolig energi
Uforpligtende forespørgsel på Rune Strøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Rune

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Rune Strøm er en velrenommeret ekspert og skarp formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Hans foredrag kendetegnes ved en unik kombination af humor, kompetence og engagement. Rune formår at flette faglige emner sammen med personlige perspektiver, hvilket resulterer i højt engagerede og værdsatte præsentationer. Inviter Rune Strøm til at styrke jeres kommunikation og effektivitet, og oplev, hvordan hans indsigt kan transformere jeres organisation.

Et foredrag med Rune Strøm giver jer:

  • Et foredrag designet til at forbedre jeres kommunikation og arbejdseffektivitet
  • En højt engageret og velbevandret taler
  • En præsentation, der er opløftende og opladet med en utrolig energi

Optimer konflikthåndtering og kommunikation i arbejdsmiljøet

Rune Strøm er en foredragsholder med en dyb passion, der formår at fange og engagere hver enkelt deltager, helt op til de bagerste rækker. Med sin evne til at formidle og med sit brede følelsesregister, fører han sit publikum gennem både tårer og latter. Hans foredrag er ikke blot underholdende, men også lærerige, og tilbyder indsigter om personlig, kollegial og social forståelse.

Med en baggrund som socialpædagog og efterfølgende uddannelser som coach og professionel mediator, deler Rune personlige historier og eksempler, der resonerer med hverdagens situationer. Han er ikke bange for at vise sine egne fejltagelser, hvilket skaber relaterbarhed og motivation blandt deltagerne. Som kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practitioner i meditation, holder han en lang række foredrag, kurser og workshops indenfor kommunikation og konflikthåndtering, hvor han effektivt har siddet på begge sider af bordet i arbejdsrelationer.

Rune har bidraget til DR’s “Danskernes Akademi” og har skrevet bogen “Så tal dog pænt for helvede”, der tilbyder moderne kommunikationsværktøjer. Hans foredrag kan tilpasses til både medarbejder- og ledergrupper eller en kombination af begge.

Book et foredrag med Rune Strøm og berig jeres arrangement med hans ekspertise, indsigtsfulde historier og værktøjer til effektiv kommunikation og konflikthåndtering.

Se foredrag med Rune Strøm
Rune Strøm foredrag

Det meningsfulde liv

Hvad skal der til for at leve et rigt, vitalt og meningsfuldt liv? Et liv hvor vi som mennesker samtidig kan rumme og acceptere den modstand og tyngde, vi alle møder på vores vej? Hvilken enkeltstående faktor sandsynliggør, at vi lever et langt liv? Kan denne enkeltstående faktor hjælpe os til at håndtere smerte og sygdom?

Hvis I kunne tænke jer at få svarene på disse spørgsmål, kan I komme til foredrag med Rune Strøm. Oplægget baserer sig på den nyeste psykologiske forskning og de ældste menneskelige mekanismer. Og så er der en masse god gammeldags snusfornuft. Oplægget kommer jordnære redskaber til brug i parforholdet samt livets andre bærende relationer.

Skal deltagerne have en inspirerende og intens oplevelse og gå livsbekræftede derfra med redskaber og tanker der kan bruges til noget vigtigt – så er Rune Strøms foredrag om krise-rummelighed et stærkt bud.

Rune Strøm foredrag

Den gode arbejdsplads

Dette super humoristiske og lærerige foredrag er et af årets højest evaluerede foredrag. Rune får altid topkarakterer for sine foredrag. Kommunikationseksperten, Rune Strøm, giver sine deltagere en forrygende indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på en arbejdsplads. Med masser af effektive redskaber og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, styrker Rune deltagernes evne til at forstå kollegaerne. Han skaber en god stemning og formår samtidig at minimere risikoen for fremtidige konflikter markant.

Indholdet er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor vi som kolleger, ledere og medarbejdere ønsker at se hinanden som medspillere. Foredraget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, der utvivlsomt vil styrke personalet.

Rune Strøm foredrag

Inklusion

Rune Strøm giver i foredraget deltagerne et tankevækkende indblik i, hvad der kan fremme inklusionen i skoler- og ikke mindst hvad der kan hindre den. Rune strøm viser, hvad der sker i grupper, hvor inklusion og trivsel har sunde vilkår, og hvad der karakteriserer grupper, hvor eksklusionen vinder indpas. Med smittende humor og genkendelige hverdagseksempler, fanger Rune Strøm tilhørerne, så de går hjem med indsigt, redskaber og en fælles kommunikativ tilgang til den inklusion, der er så vigtig for trivsel og indlæring.

Rune Strøm foredrag

Fra dommer til coach - Konflikthåndtering i børnegrupper

Vil I også lære at håndtere konflikter mellem børn? Så book dette foredrag, hvor Rune Strøm videregiver indsigt og metoder, der gør det muligt at løse konflikterne, så alle parter bliver tilfredse. Ofte ender konflikter ud i at handle om, at placere skyld eller skælde ud – en utilfredsstillende løsning for parterne. Et konkret, brugbart og humoristisk foredrag.

Rune Strøm foredrag

Konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering

Et foredrag der byder på konkrete redskaber hvormed man kan håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen. Med udgangspunkt i vellykket gennemtestet praksiserfaring med et solidt teoretisk grundlag giver Rune Strøm i dette foredrag redskaber, der er centrale i forhold til at mestre konstruktiv kommunikation.
Redskaberne, der bliver præsenteret, er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag – en dagligdag, hvor I ønsker at se hinanden som medspillere fremfor modspillere.

Rune Strøm foredrag

Heldagskursus i kommunikation og konflikthåndtering

Et heldagskursus der henvender sig til arbejdspladser, hvor der dagligt er stor mellemmenneskelig kontakt. Foredraget vil gøre deltagerne klogere på:
– Redskaber til at forblive fattet og åben i konflikter
– Indsigt i egne kompetencer og udfordringer indenfor konstruktiv kommunikation
– Let anvendelig teori og psykologi bag kommunikation og konflikthåndtering
Kurset er jordnært og humoristisk. En hel kursusdag der giver inspiration og fordrer til refleksion i forhold til det daglige arbejde.

Referencer

Det var et helt fantastisk foredrag Rune leverede for vores medlemmer. De var vidne til et super inspirerende, energisk og vedkommende oplæg om inklusion m.m. Rune Strøm havde virkelig noget på hjertet som blev båret at et personligt engagement. På en ukompliceret måde præsenterede han kommunikationsteorier parallelt med personlige historier og relevante eksempler fra hverdagen. I en unik balancegang mellem det tankevækkende og det humoristiske udfordrede Rune deltagerne i eksempler, der både var vedkommende og genkendelige.

Birgit Larsen

Socialpædagogerne Nordsjælland

Det var super, og vedkommende, meget tankevækkende og med anvendelige råd.

Torben Michelsen

Uddannelsesforbundet

Rune formåede på den korte tid, at give deltagerne indblik i hvordan organisationen kan styrke samarbejdet via kommunikationen.

Vivi Øhlenschlæger

Udviklingscenter Esbjerg

Jeg synes det var et fantastisk godt foredrag. Meget relevant i forhold til hverdagen, og meget let at drage paralleller til. Jeg var yderst tilfreds! :-)

Natacha Hennings

NCC

Tak for en fantastisk lørdag formiddag. Alle i personalegruppen snakker om dig og dit oplæg. Du har virkelig formidlet, så alle uanset ”rygsæk” har forstået dit budskab. Jeg var på uddannelse i går og her fortalte jeg stole op og ned om den ” lille behårede hobbit fra Fyn”. Endnu engang tak for det du har beriget min personalegruppe med og ikke mindst mig :-)

Tine Fauerholt, leder

Børnegården Slagelse

Det var et meget spændende foredrag. Rune var en levende fortæller og vi fik en hel masse "med hjem".

Anne Mette McAloone

IDA Proces

Tre timer er lang tid og indledningsvis blev der draget dybe suk. Men efter 10 min da Rune havde talt sig varm og præsenteret sig selv kom der super energi i forsamlingen. Han havde et værdifuldt budskab som han fik formidlet på den mest saglige og underholdende måde vi længe har hørt. Og pludselig var der gået tre timer. Hans nærværende og humoristiske facon gør foredraget levende.

Dorthe Sørig

Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

Rune formåede både at charmere, underholde og gøre os alle klogere på emnet kommunikation. Han holdt foredraget på et plan så vi både kan bruge det almenmenneskeligt, i forhold til kolleger og i arbejdet med elever. Et perfekt foredrag/emne til vores ryste-sammen-tur i forbindelse med, at vi har fået mange nye kolleger i afdelingen.

Preben Gade

Skive Handelsgymnasium

Rune fik fat i samtlige tilhørere, han var meget levende og medrivende og tryllebandt forsamlingen, som det sjældent er oplevet tidligere. Det var en gave at få Rune ud og fortælle om konflikthåndteringen for vores hårdt prøvede HF-elever. Der tales endnu om foredraget.

Githa Steffensen

Egedal Gymnasium

Hej Rune Jeg overværede dit foredrag på Egedal Gym. og HF i tirsdags. Det var en meget lærerig og inspirendede fornøjelse! Jeg er imponeret over, hvordan du kan formidle dit stof så hylende morsomt samtidig med at det står helt klart, at budskabet er dødsens alvorligt. Jeg håber, du kan komme og tale til os og vores nye 1. års elever igen til næste år.

Trine Anker

Egedal Gymnasium

Hej Rune. I dag, da jeg i spisefrikvarteret på Egedal Gymnasium, kom i tanke om, at jeg skulle have et såkaldt "Kommunikations arrangement" i 3. modul, var jeg allerede ved at give op. "Et kommunikations arrangement? Hvad fanden skal jeg dog bruge det til, jeg kan da sagtens snakke med mine medmennesker," ja, mine veninder og jeg var mere opsat på at spise kage og have billedekunst, end at høre på en fortælle os, hvordan at vi skal kommunikere med folk. Men som den, alligevel lidt nysgerrige person jeg er, møder jeg op - og bliver VILDT overrasket. Foredraget var skide skægt, spændende og jeg gik derfra og tænkte "Hold da op hvor har han ret!" Grøn-, gul-, rød- og gråkommunikation - jeg har aldrig skænket det en tanke. Men du fik mig virkelig til at tænke over tingene! Over pigefnidder, attitude og måden hvor på man kan snakke om tingene, uden nødvendigvis at gå i forsvarsposition. Jeg blev bare meget overrasket, jeg grinte i et helt modul OG gik derfra med ny viden (det er noget jeg ikke altid er vidne til i 1.g vil jeg sige) Jeg går stadig og tænker over de ting jeg lærte i dag, og jeg er meget inspireret. Så mange tusind tak for det!

Julie, elev 1G

Egedal Gymnasium

Rune ramte særdeles fint målgruppen, der bestod af både elever og forældre. En rigtig god formidling med både humor og alvor. Budskabet blev leveret på en charmerende og tydelig måde. Det er en kunst at kunne fastholde 150 tilhører 1½ time en fredag eftermiddag.

Jens Lau Pedersen

Kragelund Efterskole

Tusind tak for en super spændende, inspirerende og lærerig dag i dag. Jeg føler virkelig, at jeg har fået meget ud af det, og jeg kiggede ikke på uret en eneste gang. Dagen fløj bare af sted!

Signe Bille Melgaard

Vedbæk Skole

Det var vigtigt for os at foredraget var i øjenhøjde med de børn, som var målgruppen. Det var spot on. Vi er meget tilfredse med den udvikling, Rune har sat i gang, og som vi kan bruge fremover.

Marie Krone

Egumvejens Skole

Efter lidt mailkorrespondance med Rune og en telefonsamtale blev vi i fællesskab enige om vinklingen af foredraget. Jeg oplevede Rune som meget lyttende, og vi fik det præcist som vi ville.

Lene Rud Christensen

Lyngby-Taarbæk Kommune

En blond bitch, en hulemand og kunsten at dyrke kæmpe bambus. I forbindelse med årets skolestart havde vi på Rudersdal Lilleskole besluttet at lave en dag med fokus på kommunikation og konfliktløsning og inviteret Rune Strøm til at være foredragsholder, inspirator og igangsætter. Et valg vi ikke har fortrudt. Allerede fra dagens start mærkede vi, at Runes passion for emnet er indiskutabel. Rune har noget på hjertet, en sag der er vigtig og båret af et personligt engagement. På en ukompliceret måde præsenteres hans kommunikationsteorier parallelt med personlige historier og relevante eksempler fra hverdagen. I en unik balancegang mellem det tankevækkende og det humoristiske udfordrer Rune deltagerne i eksempler, der både er vedkommende og genkendelige. Vi oplevede, at der i Runes program var plads til refleksion og spørgsmål, og at Rune umærkeligt kunne implantere disse i forløbet, så det på en naturlig måde gav os ejerskab til problemstillingerne. At Rune Strøm ud over at være en karismatisk fortæller også kan dramatisere og levendegøre sine teorier gør kun forløbet mere nærværende og lærerigt. Når Rune med en paryk giver den som den blonde bitch fra 7. klasse, eller den primitive hulemands-kommunikator, der forsvarer sin nedlagte dinosaur er det både underholdende og en befriende letforståelig formidling af hans teorier. Vi kan se tilbage på en lærerig dag, hvor der både blev tid til fordybelse og samtaler om emner vi alt for ofte glemmer i hverdagen. Runes evne til at igangsætte en proces for en bedre kommunikation samt præsentation af en række gode værktøjer, når konflikten opstår, er en gave til en hver medarbejdergruppe. At dagen også bød på iagttagelse af elefanter og hemmeligheden bag dyrkning af kæmpe bambus kan ikke forklares, med skal opleves. Vi er i hvert sikre på, at det ikke er sidste gang Rune besøger skolen – næste gang skal han helt sikkert også møde vores elever!

Jesper Staunstrup

Rudersdal Lilleskole

Mandag den 5. marts havde vi på Rungsted private Realskole fornøjelse af, at have Rune Strøm ude og holde foredrag for stort set alle klasser fra 1. til 9. klasse. Omdrejningspunktet var konflikthåndtering og elevernes trivsel. TAKKE VÆRE RUNES FANTASTISKE VÆSEN OG INDSTILLING BLEV DET EN STOR SUCCES…. Tre af vores lærere skriver følgende: Kære Rune Tusind tak for et inspirerende og lærerigt foredrag i mandags. Jeg har, ud over en positiv oplevelse, fået nye øjne at se konflikter med, og et sprog at møde mine elever med. Og så er det i øvrigt længe siden, at jeg har siddet til et foredrag og ønsket, at det ville vare bare en lille smule længere. - Bedste hilsner fra Anne Sofie Kære Rune Måske en hobbit af størrelse, men en cyklop af format. At gå ubevæbnet ind til et par kritiske årgange x 2 af en flok udskolingselever er noget, der kræver mere end mod. Rune tog os alle med storm med sin ligefremme, venlige, nede-på-jorden, humoristiske facon. Han lod sig kaste for løverne, og blev hyldet efterfølgende. 8.y mener klart, at han mindst kom på højde med noget, der minder om "kage-i-alle-timerne"- agtigt. Jeg vil meget gerne, om vi kan få Rune til at komme til en pædagogisk dag og ruske godt og grundigt op i alle lærerne også :o). Tak for en rigtig god oplevelse Rune. Mange hilsner - Marianne R Kære Rune Det var en stor fornøjelse at have besøg af Rune i sidste uge. Han optrådte veloplagt og energisk og var rigtig hurtig til at fange elevernes opmærksomhed. Han formåede at gøre seancen rigtig nærværende og relevant for eleverne. Et rigtig godt og brugbart input til vores trivselsdage. Hans måde at forklare de forskellige kommunikationsformer på var rigtig brugbar og forståelig for eleverne. Desuden gjorde Rune det på en meget humoristisk måde og fik ligeledes inddraget elever og lærere. Et levende og inspirerende foredrag, som vi brugte megen tid på at tale om bagefter. Eleverne fik fyldt gode ting i rygsækken! - Rikke Fra skolens side kan vi kun sige, at kvaliteten af dette foredrag gør, at vi bestemt har til hensigt at bruge Athenas i fremtiden.

René Leiholm

Rungsted private Realskole

Det var et dejligt boblende og inspirerende (og ikke mindst underholdende) foredrag. Alle synes, de fik noget ud af det og der var livlig diskussion. Jeg kan varmt anbefale Rune til andre.

Paulina Ulfstjerne

Elleslettegård Bosted

Rune levede til fulde op til vores forventninger. Foredraget var humoristisk, men holdt sig hele tiden til det overordnede emne.

Jane Vagner Pedersen

Danmarks Lærerforening Kreds 80

Rune var rigtig god til at rette ind efter vores behov. Dejlig energi.

Helle Krauthammer

Rosengården

TAK til Rune for besøget. Det giver stadig ekko.

Kirsten Laborn

Ans Skole

Udtalelser fra den skriftlige evaluering fra kursisterne: Har fået rigtig meget brugbart med hjem. Det var meget relevant og spændende. Meget levende, med mange illustrative eksempler. Meget dynamisk og inspirerende. Inspirerende og klar undervisning. Meget anbefalelsesværdigt – også efter frokostpausen! Værd at tænke over – også i forhold til privatlivet. Jeg oplevede, at der blev tilført nogle givtige nye elementer til måden at kommunikere på. Det var underholdende og der var mange eksempler til praksis. Indholdet var praksisrelateret, jeg kan bruge det direkte. Rigtig fint, underholdende og engageret. Der var gode værktøjer, der kan bruges og eksempler man kan relatere til. Rune var rigtig energisk, levende og god. Rune var super inspirerende og energisk. Det er materiale, der er brugbart i hverdagen på en nem og hurtig måde. Fed, anderledes og frisk form. Jeg har mod på at gå i gang med øvelserne i klassen.

Anette Schjødt Thorsen

Rudersdal kommune, Skole og Familie

Rune Strøm har bidraget med en fælles tilgang til konfliktløsning på vores skole. Rune har holdt oplæg for alle medarbejdere, alle børn og endelig for forældregruppen. Det giver mulighed for en bred fælles forståelse af hvorfor konflikter kan opstå og hvordan de kan løses. Godt med fælles begreber. Kan klart anbefale denne model.

Susanne Nilsson

Herlev Byskole

Der er kommet masser af gode tilbagemeldinger på oplægget, så bestemt en god dag med Rune Strøm.

Sally Holm Jensen

Esbjerg Kommune
Forespørg på Rune Strøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Rune Strøm
Rune Strøm

4.75 ud af 5 stjerner

Det var super, og vedkommende, meget tankevækkende og med anvendelige råd.

Torben Michelsen - Uddannelsesforbundet Se alle referencer