Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Gert Rune

Mod forandring med mod: Positivt mindset og inspireret handling.

Gert Rune

Dygtig forfatter, der inspirerer gennem foredrag om forandring og viljestyrkes kraft. Motiverer til personlig og professionel vækst.

4.75 ud af 5 stjerner

Velforberedt, oplagt og motiverende var nøgleordene ved Gerts foredrag for Fredericias Rotaryklubber. På den humoristiske måde fik vi tips til at tackle kriser i hverdagen.

Asger Veje - Rotary Se alle referencer

Et foredrag med Gert Rune giver jer:

  • En dygtig foredragsholder, der inspirerer og motiverer sit publikum
  • Viden om kommunikationsteknikker og mentaltræning
  • En motiverende fortælling om at overvinde livets hindringer
Uforpligtende forespørgsel på Gert Rune

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gert

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Gert Rune er ikke blot foredragsholder; han leder også sin egen foredragsvirksomhed, hvor han hjælper ansatte i danske virksomheder og organisationer med at navigere i tidens forandringer og konstant udvikle deres kompetencer. Han har videreuddannet sig inden for områder som formidlingsteknikker, adfærdsstudier, kommunikationsstrategier og mentaltræning.

Et foredrag med Gert Rune giver jer:

  • En dygtig foredragsholder, der inspirerer og motiverer sit publikum
  • Viden om kommunikationsteknikker og mentaltræning
  • En motiverende fortælling om at overvinde livets hindringer

Find inspiration til at overvinde livets prøvelser

Som teenager stod Gert Rune over for en enorm udfordring, da han blev diagnosticeret med knoglekræft. Efter måneder med kemoterapi måtte hans venstre ben amputeres. Trods vanskelige odds kæmpede Gert sig tilbage til helbredet. Den mentale kamp var dog lige så udfordrende, og han måtte igennem en dyb transformationsproces. Gerts beslutsomhed ledte ham til at blive den første dansker med ét ben, der fuldførte en Ironman, en præstation, der kræver ekstrem fysisk og mental styrke.

Gerts passion for svømning førte til sportsmæssige triumfer og endda deltagelse i OL. Han valgte karrieren frem for overførselsindkomst og skabte sig en succesfuld erhvervskarriere hos virksomheder som A.P. Møller – Mærsk. Disse rige erfaringer danner grundlaget for Gerts foredrag, hvor han deler sine indsigter og inspiration.

Book Gert Rune til jeres næste arrangement, og bliv inspireret af en person, der virkelig forstår at møde livets udfordringer med mod og beslutsomhed.

Se foredrag med Gert Rune
Gert Rune foredrag

Forandringer kan også inspirere

Gert Rune går i dette inspirerende foredrag tæt på forandringer – både i kraft af de forandringer, der radikalt ændrede hans liv, men også igennem det arbejde, han har lavet sammen med en række arbejdspladser. Hør om forandringer, og hvordan de kan imødekommes, så de også bliver set positivt.

Foredraget er underholdende, motiverende og med en række redskaber til, hvordan vi alle kan prøve at se forandringer i et positivt lys – så resultater bliver mindre brok, mindre modstand og mere arbejdsglæde. Et inspirerende foredrag der for alvor rykker deltagerne, så vi sammen kan omfavne de mange forandringer, som vi alligevel ikke kan undgå kommer.

Gert Rune foredrag

Tak for udfordringen

Det er ikke udefrakommende udfordringer og forandringer, der afgør, om vi som mennesker har et godt liv. Det er måden hvorpå, vi forholder os til udfordringer og forandringer, der er altafgørende.

I dette foredrag motiverer Gert Rune sine deltagere til at gribe tidens og hverdagens udfordring. Via sin unikke historie inspirerer han til at turde møde forandringer med oprejst pande frem for at søge flugten fra disse. En forandring må aldrig blive et problem, for så stopper udviklingen. Derimod gælder det om at gøre forandringen til en positiv udfordring, som kan hjælpe en til at få succes – både som organisation og som menneske.

Gert tager udgangspunkt i de valg, der har hjulpet ham, siden han som 16-årig fik amputeret sit ene ben og frem til i dag, hvor han er blevet Danmarks første Ironman med kun ét ben.

Gert Rune foredrag

MOTIVATION til at ”gå” hele vejen

At nå sine mål, og “gå” hele vejen – Men hvordan realiserer vi målsætninger? Hvad enten det er for den enkelte medarbejder, afdeling eller på organisationsniveau, så gælder det om at sætte ambitiøse målsætninger. Der skal samtidig sørges for at de er realistiske at opnå, og der skal sikres at alle medarbejdere er motiverede for at arbejde hen mod at indfrie målsætningen. Fundamentet hertil er, ifølge Gert Rune, motivation og arbejdsglæde.
Få Gert Runes motiverende indspark til, hvordan vi med motivation og arbejdsglæde som grundlag, håndterer hverdagens små og store udfordringer, og ikke mindst når i mål.

Gert Rune vil berige jer med konkrete redskaber, men samtidig også skabe en underholdende og medrivende ramme for foredraget, så der både er plads til brugbare budskaber, gode grin og tankevækkende anekdoter. Foredraget vil derfor bidrage positivt til deltagernes motivation og arbejdsglæde, når Gert Rune med fuld energi, viser hvordan en positiv indstilling kan gøre hele forskellen når succeser skal opnås – på både individuel plan og i fællesskab.

Referencer

Tak for et super foredrag, der gav stof til eftertanke. Medarbejderne var imponerede og begejstrede, hvilken viljestyrke! Den sorte plasticsæk og andre humoristiske indslag gjorde foredraget levende og nærværende.

Annette Cloetta Lund

TRE-FOR

Det var et meget inspirerende foredrag, der gav grund til refleksion. Det var humoristisk og godt tilrettelagt. Det passede rigtig godt, til vores formål, at udfordringer kan man ikke undgå, det er en del af livet, samtididig skulle det vække den indre motivation, og det har det gjort, virkelig godt.

Helle Nielsen

Guldborgsund Kommune

Tak for et fantastisk foredrag. Jeg er imponeret over, at du kommer med et foredrag, der er så godt tilrettelagt i forhold til tid og indhold. Jeg ville have elsket at lytte i 3 timer, men jeg synes i den grad, at du fik dit budskab igennem. Du er en genial formidler. Jeg gætter på, at du aldrig tager den sorte plastikpose af programmet. Den må du have fået mere end almindeligt mange positive tilbagemeldinger på. Og med rette!

Laila Willemoes Christiansen

Odense Universitetshospital

Tak for et super godt foredrag! Du har en inspirerende personlig historie at fortælle. Nogen taler om det, andre gør noget ved det. Du er et eksempel for mange, og viser, at det er måden du håndterer sin livs skæbne på, som gør en forskel. Du har selv pligt til at få et godt liv – lige meget hvilke forudsætninger du har fået tildelt – det udlever du, Gert! PS. Metaforen med plastikposen var genial!

Niel Erik Bendtsen

S.A.Christensen & Co

Tusind tak for et utroligt inspirerende, nærværende og ikke mindst personligt foredrag. Vi var meget rørt over din historie og din måde at tackle udfordringer på. Dette har givet os inspiration til vores hverdag. Flere mødte på job mandag morgen med løftede arme og en godmorgen-hilsen til alle! Selv om der snart er gået 3 uger, dukker dit navn jævnligt op i samtaler omkring nye udfordringer og hvordan man vælger at tackle dem. Så tusind tak fordi du fik os til at se at udfordringer er, hvad man selv gør dem til!

Karina Louise Borup

Gentofte Hospital

Tak for et utrolig godt og motiverende indlæg. Kursisterne var meget begejstrede og det har også fået mig til at tænke over nogle ting her i livet!

Ulla Frandsen

Jobcenter Sønderborg

Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig på skolen. Du formåede på din egen facon at fastholde en stor gruppe af børn i de yngste klasser med et budskab, der både skal forundre, vække følelser og give stof til eftertanke. De samme positive tilbagemeldinger kom der fra kollegerne, du når ud med dit budskab til både små og store. Autentisk, noget på hjertet og nærværende var blot nogle af de ord jeg vil tænke tilbage på fra dagen i dag.

Gitte Lund

Slotsskolen Horsen

Tak for et meget inspirerende foredrag. Din indstilling til livet og dine bedrifter aftvinger min største respekt. Både elever og personale er kommet med positive tilbagemeldinger, så vi må konkludere, at arrangementet har været en succes.

Jens Østergaard

Nislevgård Efterskole

Velforberedt, oplagt og motiverende var nøgleordene ved Gerts foredrag for Fredericias Rotaryklubber. På den humoristiske måde fik vi tips til at tackle kriser i hverdagen.

Asger Veje

Rotary

Mange tak for et fantastisk foredrag! Vi var meget begejstrede og godt tilfredse. Foredraget gav os alle et godt spark bagi.

Erik Brixen Olesen

AAB (Arbejdernes Andel-Boligforening)

Tak for et seriøst foredrag, krydret med humor og stort engagement. Jeg kan så absolut anbefale foredraget. Det var et solstrejf, som vi godt kan bruge nogle flere af i vor daglige trummerum.

Arly Runge

Esbjerg Senior Erhverv

Gerts foredrag var en stor fornøjelse at være publikum til. Igennem hans underholdende måde at viderebringe sit budskab på, fik han os alle til at tænke over, hvordan vi tackler udfordringer. Desuden fik jeg en aha oplevelse i en af hans øvelser. Jeg havde haft den forkerte motivation til at løse et problem jeg igennem længere tid har haft. Nu ved jeg præcis, hvad jeg skal gøre!

Lone - Horsens

JCI

Tak for et super godt foredrag, Gert. En god historie fortalt med en imponerende gejst og entusiasme,hvor man til tider blev rørt helt ind i hjertet og andre gange dansede lattermusklerne derudad.

Allan Holmbech - Svendborg

JCI

Eleverne var meget meget optaget af din historie. Vi synes alle, det var rigtig godt! Du er en levende formidler og selv de elever, der har det svært, fik god inspiration. De har godt af at møde en som kæmper og aldrig gi’r op.

Dorte Rud Jager

Fanø Efterskole

Gerts foredrag gør, at du reflekterer over dine udfordringer, ser dem i øjnene og gør noget ved dem.

Henrik

SPX Flow Technology Danmark

Med humor, begejstring, glimt i øjet og en god forståelse for os her på Taps Skole, fortalte Gert Rune om livet, udfordringer og de drømme der kan drive os. I 2 x 45 min. havde han en forsamling lyttende og engagerede elever.

Bjarne Aasø

Taps Specialskole

Mange tak for dit foredrag, Gert. Der var stor ros fra lærerne og vi har fået rigtig mange positive kommentarer fra forældrene.

Margit Skov Pedersen

Frøstruphave Efterskole

Tak for et spændende foredrag i går! Du var god til at holde tråden på trods af, at du næsten ikke bruger powerpoint. Foredraget emmer af positivitet og er meget humoristisk.

Thomas

Running 26

Tak for et herligt foredrag, hvor du kombinerede alvor med sort humor. Selvom det var fredag aften, formåede du at fastholde og fascinere alle tilhørerne. Foredraget gav rigtig mange positive tilbagemeldinger – så mange tak og alt godt i fremtiden!

Stig Schjøtler

Rødovre Lærerforening

Tak for sidst, Gert! Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på foredraget. Dit engagement og de gode sammenligninger mellem din situation og det at sætte sig mål og nå dem, har været genstand for mange gode diskussioner. Du har givet dem en anden vinkel på de problemer, der er i hverdagen, så tak for en supergod oplevelse!

Lars Jakobsen

Bilka

Gert fik lynhurtigt etableret kontakten til vores unge mennesker og han brugte en god blanding af alvor, selvironi og humor. Kan anbefales!

Inger Dueholm

Ingstrup Efterskole

Det var meget inspirerende at høre Gerts historie. Han er god til at formidle budskabet på en underholdende måde, selv om det også er et alvorligt emne og en alvorlig sygdom. Især den sorte plastik pose, har været nævnt nogle gange siden vi hørte Gerts foredrag.

Kirsten Velling - Teknik & Miljø

Viborg Kommune

Gert Rune fangede os virkelig med sine personlige anekdoter om hans liv. Det gav stof til eftertanke - også i forhold til, hvordan man kan bruge hans oplevelser til at tænke udfordringer som noget positivt.

Rikke Find

Brenderup Realskole

Det var fantastisk...! Bullseye....

Per Olesen

Epilepsiforeningen

Et meget levende, positivt og humørfyldt foredrag på en udfordrende livssituation.

Berit Andersen

Epilepsiforeningen

Gert Rune leverede et godt forberedt show.

Jan Hamborg Lundum

Silkeborg Højskole
Forespørg på Gert Rune

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Gert Rune
Gert Rune

4.75 ud af 5 stjerner

Velforberedt, oplagt og motiverende var nøgleordene ved Gerts foredrag for Fredericias Rotaryklubber. På den humoristiske måde fik vi tips til at tackle kriser i hverdagen.

Asger Veje - Rotary Se alle referencer