Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Grau

Livsstilsekspert fra "Kender du typen" med stor passion for biler

Christian Grau

TV-vært samt bil- og livsstilsekspert

Uforpligtende forespørgsel på Christian Grau

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Christian Grau er tv-vært samt bil- og livsstilsekspert. Du husker ham fra DR1’s “Kender du typen?” og fra TV 2, hvor han har været vært på succesprogrammer som “Vi elsker biler”, “Hvem bor her” og “Danmarks dyreste hammerslag”. I dag er han blandt andet fast ekspert på “Go’ morgen Danmark” og vært på flere populære podcasts.

Som foredragsholder giver Christian Grau et underholdende indblik i danskernes livstil og forbrugsmønstre. Med sin humoristiske tilgang og afvæbnende selvironi formår han at fange publikums interesse og brede stoffet ud, så både entusiaster og novicer kan nikke genkendende.

Christian Grau er født i 1966. Næsten lige så længe har han været betaget af biler. Som fast bilskribent på Euroman har han siden 2000 beskæftiget sig med sin store passion, og i sine underholdende foredrag forklarer Christian med kærlighed, humor og skarphed relationen mellem bil og ejer. Hertil kommer en aldrig svigtende finger på pulsen, når det gælder hvilke trends og tendenser, der optager danskerne og præger samfundet lige nu.

Se foredrag med Christian Grau
Christian Grau foredrag

Fang tidsånden

Hvorfor ændrer vores livsstil og værdier sig? Hvilke trends optager os lige nu? Hvor driver trends os hen og hvordan? Spørgsmål som disse vil Christian Grau belyse i dette foredrag, når han giver et indblik i Danmarks og danskernes aktuelle tendenser.

Et underholdende og informativt foredrag som henvender sig til virksomheder, institutioner, foreninger osv., der ønsker ny inspiration, motivation eller perspektiv i forhold til aktuelle tendenser, og hvad der optager os danskere lige nu. For som Christian siger, så påvirker trends os alle og ikke kun ”de trendy typer”.

Christian Grau foredrag

Mænd og Biler

Biler har altid optaget og fascineret mænd – som en slags symbiose mellem en mand og hans bil. I foredraget ”Mænd og Biler” vil Christian Grau belyse det evige forhold mænd og biler imellem, og hvad mænd egentlig bruger biler til. Hvad siger mænd om biler, og hvad siger en bil om en mand? Hvad er den gode kørestil, og hvorfor støder vi altid ind i ham idioten, der kører i bilen foran? Efterfølgende vil Christian præsentere en dybdeborende og fagkyndig indføring i de mange facetter, som bildesignet signaler til omverdenen. Ifølge Christian handler det ikke kun om smag og behag, men i høj grad også om de psykologiske indsigter af bestemte typer af målgrupper.

Deltagerne vil gennem foredraget kunne nikke genkendende til Christians underholdende og skarpe betragtninger om livsstil. Betragtninger som kun bliver endnu sjovere, når deltagerne får mulighed for at dykke ned i deres eget og ikke mindst naboens bilmærke, hvor deltagerne ikke kan undgå at få et smil på læben, når Christian fortæller sandheden om, hvad et bilmærke siger om en mand.

Christian Grau foredrag

Gråt hår og smilerynker

Livet begynder ved 50 år – eller også er det bare deromkring, at vi for alvor indser, at vi skal til at leve det. Kald det panik eller midtlivskrise, Christian Grau kalder det nu-skal-det-være-alderen og hylder både tvivl og desperation, hvis det kan få folk til at leve lidt mere.
Som opmuntring har vi den nye generation, der er fyldt 60 år. Undersøgelser viser, at det er de gladeste danskere overhovedet. De rejser, de dater, de handler på nettet og de lapper alle former for kultur i sig. Glæd dig til et liv med gråt hår og smilerynker, når Grau tegner et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle. Fra panikalderen til nu-skal det-være-alderen.

Christian Grau foredrag

Al (af)magt til forbrugerne

Et foredrag henvendt til detailhandlere, servicefag og andre organisationer, der dagligt har med de danske forbrugere at gøre. Hvordan kan det være, at verdens lykkeligste folk ofte er sure, når man møder dem i hverdagen? Og hvor går kunderne hen, når de ikke går i butikker?
Christian Grau tager pulsen på den danske forbruger i dag og kommer med sit personlige bud på, hvordan du kan gøre dine kunder glade igen. Endelig giver Grau sit bud på, hvilke værdier fremtidens handel og service skal bygges på. Foredraget kan tilpasses specifikke brancher og kundegrupper.

Christian Grau foredrag

Vært, ordstyrer og konferencier

Hvem byder velkommen, hvem binder det hele sammen, hvem leder debatten? Med sin naturlige nysgerrighed og sin skarpe og humoristiske facon er Christian Grau mand for at skabe stemning og få de rigtige pointer frem.
Som konferencier er han den lune vært med styr på køreplanen og evnen til at improvisere. Og som ordstyrer er han den på en gang videbegærlige og kritiske moderator, der kan holde debatten på sporet eller hjælpe den på vej.

Referencer

Christian var en meget engageret foredragsholder. Selv om han var hyret til et "standardforedrag", havde han lavet research på målgruppen og indpasset nogle af disse oplysninger, så det virkede som et individuelt tilpasset foredrag! professionelt, flot , levende, engageret og IKKE rutinepræget.

Aksel Kramer

Aksel Kramer

Så sjovt, så uhøjtideligt og så velegnet både for mænd og kvinder. Morer mig stadig når noget dukker op.

Jeanette Kjær Christiansen

Fredericia Bibliotek

Grau er meget underholdende og god til at inddrage sit publikum i foredraget. Han rammer bredt, så uanset om man kan lide biler eller ej tager man sig selv i at grine genkendende.

Mariam Haye

Foss
Forespørg på Christian Grau

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99