Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Claus Elgaard

Vidende foredrag om ludomani, afhængighed, stresshåndtering, kommunikation og ledelse.

Claus Elgaard

Tv-vært med fortælling om egen oplevelse af ludomani

Uforpligtende forespørgsel på Claus Elgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Claus

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Claus Elgaard er journalist, radio- og tv-vært, forfatter og foredragsholder. Mange kender ham som studievært på TV 2, hvor han har rapporteret for TV 2 Sporten. Herudover har han været journalist på Danmarks Radio i 4 år og nyhedsvært på TV 2 Østjyllland i 3 år. Han har desuden været medietræner for adskillige politikere og erhvervsfolk og holdt foredrag i mere end 10 år.

Claus Elgaard er forfatter til ”Jeg gjorde det – den hårde vej” om Hasan Al, der blev europamester i boksning, og ”Med livet som indsats – en ludoman taler ud”, som handler om hans eget liv bag facaden, som han også holder foredrag om.

Claus Elgaard foredrag er et enestående indblik i hans succesfulde karriere, der næsten gik tabt. Hvorfor og hvordan gik det, som det gjorde? Trods det alvorlige emne, så giver Claus Elgaard også anledning til grin med sin underholdende og nærværende tilstedeværelse.

Se foredrag med Claus Elgaard
Foredrag af Claus Elgaard

Med livet som indsats

Claus Elgaard var kendt som en af TV2’s mest eksponerede sportsværter. Altid velklædt og altid velforberedt. Men bag facaden var hans liv et kaos. I “Med livet som indsats” fortæller Claus for første gang om det spillemisbrug, der i flere år kontrollerede hans liv, og som bogstavelig talt var tæt på at slå ham ihjel.

“Med livet som indsats” er også historien om Claus’ opvækst i skyggen af storesøsterens død. Om faderens spille- og alkoholmisbrug. Om et forlist ægteskab og et kaotisk kærlighedsforhold, som endte med en tragisk død. Endelig er det beretningen om den behandling for ludomani, som Claus opsøgte i 2008, og som hjalp ham med at vinde livet tilbage. Det er historien om en opvækst i misbrug af forskellig slags. Men det er også historien om at turde tro på livet. Om at turde leve – og ikke bare overleve. Det er vilje,tro og livsglæde. Og det er faktisk også en aften, hvor man gerne må grine – og kommer til det!

Foredrag af Claus Elgaard

Claus Elgaard og Erik Rasmussen om ledelse, kommunikation og stresshåndtering

Claus Elgaard og Erik Rasmussen giver dig og din virksomhed værktøjer til at håndtere de krav, der stilles, til både medarbejdere og ledelse. Begge er de i hver deres verden markante profiler.

Erik Rasmussen, ”Tryllerik”, har betaget fodbold-Danmark både i Brøndby og på landsholdet. Som superligatræner har Erik Rasmussen i en årrække sat sit aftryk med flere medaljer og markante spillersalg. Desuden har han i flere år drevet et stort humanitært i projekt i Afrika.

Claus Elgaard har i mange år været vært på landsdækkende TV i store programmer som OL, VM, Tour de France, nyheder og meget mere. Derudover har Claus Elgaard i mange år leveret medietræning og strategisk rådgivning til de største virksomheder og erhvervsledere.

Erik Rasmussen og Claus Elgaard har ofte optrådt sammen i sportsudsendelser. De er vant til at skulle præstere på topniveau og samtidig få omgivelserne til at føle sig trykke og motiverede.

Som fodboldtræner på absolut eliteniveau skal Erik Rasmussen få forskellige egoer, individer og kulturer til at fungere optimat sammen for at kunne levere den mest effektive indsats for klubben. Claus Elgaard skal som TV-vært/medietræner kunne levere et klart og skarpvinklet budskab.

De er begge yderst efterspurgte foredragsholdere, og du har nu mulighed for at booke dem sammen. Bliv klogere på, hvordan vi kommunikerer bedst på tværs af virksomhedens niveauer, og hvordan vi forsikrer os midt i en hæsblæsende karriere at holde balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Referencer

Claus Elgaard var en kæmpe gevinst for vores arrangement. Han håndterede vores udfordringer til ug, og gav os alle sammen en god oplevelse. Han var i den grad med til at løfte standarden for prisuddeling i Mariagerfjord Kommune.

Vibeke Libach Justesen

Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd

Et meget aktuelt og vedkommende emne, formidlet meget personligt og ærligt, uhøjtidelig i sin form og alligevel sprudlende sprogligt og med stor selvindsigt. Foredraget var en stor succes.

Hanne Hovmøller

Foredragsarrangør

Det var en rigtig god aften vi havde med Claus her på Nordfyns biblioteker, Claus er en god foredragsholder, han fangede virkelig vores publikum og de havde mange gode spørgsmål til ham bagefter.

Joan Larsen

Nordfyns Biblioteker

Claus levede fuldt op til vores forventninger. Han var utrolig imødekommende da han kom og udstrålede overskud. På scenen holdt han 450 unge i alderen 18-25 tryllebundet i en times tid - hvor de lyttede interesseret til hans fortælling. Samtidig var der tid til spørgsmål fra salen - så alt i alt en god aften i hans selskab.

Henrik Olesen

Ringkjøbing Landbobank

Ærlig, åbenhed, Oplysende, Kun selvbebrejdelse

Møltrup Optagelseshjem, Johannes Jørgensen

Møltrup Optagelseshjem
Forespørg på Claus Elgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99