Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Josefine Campbell

Fremtidens arbejdsplads: Tendenser og udfordringer i det moderne arbejdsliv.

Josefine Campbell

Ekspert i det moderne arbejdsliv samt leder, specialist og iværksætter

5 ud af 5 stjerner

Josefine er helt unik til at fornemme energien i rummet og fornemme, hvad publikum har brug for.

Jannie Aasted - Novo Nordisk A/S Se alle referencer

Et foredrag med Josefine Campbell giver jer:

  • Personlig energi som gør, at I kan gå fra foredraget opløftet
  • Forskningsbaserede værktøjer og øvelser, som let kan implementeres i dagligdagen
  • En meget nærværende foredragsholder, der altid inddrager publikum og inviterer til refleksion
Uforpligtende forespørgsel på Josefine Campbell

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Josefine

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Josefine Campbell er en inspirerende foredragsholder, som efterlader publikum med fornyet energi. Med ekspertise i ledelse og det moderne arbejdsliv, coacher og træner hun ledere i multinationale selskaber i at løse nærværende udfordringer og i at blive endnu mere fit. Derfor har hun en dyb indsigt i, hvad der reelt set foregår i det moderne arbejdsliv.

Et foredrag med Josefine Campbell giver jer:

  • Personlig energi som gør, at I kan gå fra foredraget opløftet
  • Forskningsbaserede værktøjer og øvelser, som let kan implementeres i dagligdagen
  • En meget nærværende foredragsholder, der altid inddrager publikum og inviterer til refleksion

Pres og potentiale

Da Josefine Campbell var teenager, var hun firedobbelt Danmarksmester i Jiu jitsu. Der erfarede hun, hvordan hun kunne være fuldt bevidst og mentalt klar under kamp – i stedet for at reagere i affekt. Det kan sammenlignes med, når man i arbejdslivet under et stort pres kan løse problemer som sit bedste jeg, modsat når man reagerer i affekt.

Josefine har over 20 års erhvervserfaring som leder, specialist og som iværksætter. Hun er uddannet fra CBS, hvor hun efterfølgende har arbejdet som ekstern lektor.

Book Josefine til et inspirerende foredrag, hvor I vil blive klogere på jer selv og det moderne arbejdsliv.

 

Se foredrag med Josefine Campbell
Josefine Campbell foredrag

Go’ energi

Når man taler om at kunne yde, samarbejde og være effektivite, er det ofte, at en essentiel komponent bliver glemt: personlig energi. For i det moderne arbejdsliv er medarbejderne ikke maskiner, men hele mennesker som skal løse problemer, samarbejde, drive projekter, være kreative etc. I sådanne arbejdsopgaver er personlig energi afgørende. Alligevel kunne det stå langt bedre til med energiniveauet på mange arbejdspladser – og det kan vi gøre noget ved.

At arbejde med energi har en stor effekt. Deloitte, København har i den grad mærket det. Her har en afdeling på 50 mand i de sidste 3 år arbejdet bevidst med deres personlige og fælles energi. Resultatet er: stigende medarbejdertilfredshed, stigende kundetilfredshed, lav grad af medarbejderomsætning og en øget bundlinje.

I dette foredrag vil I få: Et opgør med fordomme om, hvordan I bliver mere effektiv. Værktøj til bedre energi på arbejdspladsen. Et indspark til hvad I kan gøre for at få mere værdi ud af jeres tid.

Foredraget er for jer, som har en krævende hverdag, fordi I skal levere, håndtere problemer og ofte også har knappe ressourcer. Det er til jer, som ville ønske at døgnet havde 25 og ikke 24 timer – så I kunne nå lidt mere. Det er til jer, som gerne vil være en del af løsningen – velvidende at døgnet kun har 24 timer, og at I ikke kan trylle en time mere frem

Josefine Campbell foredrag

Bliv agil med en kampklar hjerne

Agilitet er svaret på flere af de udfordringer, som ledere står overfor, når det kommer til hverdagsforandringer, innovation, ny teknologi og stress. I kan prøve at arbejde mere agilt, men hvis I ikke opbygger jer og jeres individuelle agilitet, så er det svært for jeres organisation reelt at blive agil. Og derfor også svært at måle effekten.

I vil få: Et tankevækkende perspektiv på hvad der skal til for rigtigt at blive agil. En oplevelse af hvordan man personligt kan træne sin agilitet. Inspiration til hvordan I personligt og I som gruppe kan blive mere agile.

Hør om hvad Josefine Campbell erfarede om mental agilitet i kampkunsten jiu jitsu, og hvordan hun som coach for ledere i virksomheder som Novo Nordisk, E.ON. og Carlsberg Gruppen, har set ledere bruge forskellige mentale greb til at blive mere agile.

Foredraget/workshoppen er for jer, som er en del af en arbejdsplads, hvor I skal navigere i kompleksitet, krav, forandringer, nye teknologier, potentielle konflikter og uforudsigelighed. Den er også til jer, der er ledere, formelt eller uformelt, og gerne vil være en del af løsningen – i stedet for en del af problemet.

Josefine Campbell foredrag

Er du klar eller kapret?

Foredraget handler om, hvordan I kan blive bedre til at lede og samarbejde i det moderne arbejdsliv.

Ønsker I, sammen med jeres kollegaer, at være klar til at yde dit allerbedste, selvom I ikke altid ved, hvad vej båden vender? Det kræver, at I er mentalt klar og at jeres personlige energi er god. Når I fokuserer på det, vil I opleve at blive bedre til at lede og samarbejde – og til at skabe resultater.

I vil få: Inspiration til hvordan I kan øge energien i dit arbejdsliv. Praktiske eksempler fra erhvervslivet og en mørk jiu jitsu natbane, der kan gøre jer og jeres team mere klar. Indsigter som kan styrke jeres lederskab og gøre jeres samarbejde med andre bedre.

Foredraget handler om, hvordan man som professionelt individ og team fundamentalt kan blive bedre til at samarbejde, lede og blive ledt. Hør om hvad Josefine, som tidligere firedobbelt Danmarksmester i jiu jitsu og som coach for ledere i virksomheder som Novo Nordisk og Carlsberg Gruppen, har erfaret, der kan gøre dig mere klar til at performe igennem samarbejde og ledelse.

Der kan være en række øvelser, værktøj og break-outs, som skaber involvering, engagement og en god oplevelse hos deltagerne.

Dette foredrag er baseret på min bog: “Er du klar eller kapret?”

Josefine Campbell foredrag

Bliv klar til det nye hybride arbejdsliv

Vi er mange, der har oplevet, at måden vi samarbejder og leder på, har ændret sig betydeligt de seneste år. Så har I forberedt jer på, hvad det vil kræve af jer som leder eller medarbejder, når nogle er på kontoret, mens andre arbejder hjemme?

Konflikter opstår nemmere. Værdi bliver tabt. Og det kan være stressende ikke at se sine kolleger. Eller at kunne fornemme sit team. For det kan være svært at forstå hinanden eller holde dampen oppe. Et hybridt arbejdsliv kræver en højere grad af personligt engagement i egen trivsel, samarbejde og ledelse. Selvom man har en leder, der forsøger at have meget føling med, hvordan medarbejderne har det og løse problemer, er det bare sværere at mærke gennem en skærm. Det er sværere at have en samlet føling, når nogle fra teamet er hjemme, mens andre er på kontoret.

I foredraget får I: Overblik over de nye hybride dynamikker. Inspiration til hvordan I kan designe hybride strategier. Forskningsbaserede anbefalinger.

Foredraget er for jer, som vil få eller allerede har en hverdag, hvor I ikke altid vil være fysisk sammen. Eksempelvis fordi nogle arbejder hjemme et par dage om ugen, mens andre er sammen på arbejdspladsen. Foredraget vil inspirere og motivere jer til at samarbejde om at få en højere trivsel. Det, ved at højne jeres individuelle handlekraft og vilje.

Josefine Campbell foredrag

Bæredygtig performance

Foredraget handler om, hvordan I kan yde jeres allerbedste på den sundeste måde.

I 1989 vandt Josefine sit første DM i Reaktionsbane, som er en Jiu jitsu-disciplin, hvor du gennemgår 12 poster. Ved nogle poster bliver du overfaldet. Ved andre møder du en person, der har brug for hjælp. Hele tiden må du både være klar til at forsvare dig og til at hjælpe et andet menneske. Mesterskaberne foregår også om natten i mørke. For at vinde må du være klar. Du må bevare nerverne i ro og være parat til at handle på de mindste udsving i dine sanseindtryk. Du må være i stand til at reagere hurtigt, empatisk og rationelt. Du må være ’fit’, som hun kalder det i sine bøger.

Netop ved at have fokus på at være fit er udgangspunktet for at kunne yde sit bedste på bæredygtig vis. For, ved at være fit er I opmærksomme på, hvad jeres krop signalerer til jer, og kan derfor justere efter det, så I undgår den negative stress.

Med dette foredrag får I: Et tankevækkende perspektiv på nogle af de største udfordringer i det moderne arbejdsliv. En oplevelse af hvordan arbejde med personlig energi kan løfte din ydeevne – bæredygtigt. Inspiration til hvordan I personligt og I som gruppe kan blive mere fit.

Foredraget/workshoppen er for jer, som gerne vil yde jeres bedste uden at gå på kompromis med jer selv. Som er en del af en arbejdsplads, hvor I skal navigere i kompleksitet, krav, forandringer, nye teknologier, potentielle konflikter og uforudsigelighed. Den er også til jer, der er ledere, formelt eller uformelt, og gerne vil kunne understøtte jeres medarbejdere bedst muligt i at have fokus på at yde deres bedste – på bæredygtig vis.

Referencer

Efter en periode med stort fokus på den tekniske side af det hybride arbejdsliv var det dejligt befriende og inspirerende at høre Josefine Campbell tale om de mere bløde sider i overgangen til en ny måde at arbejde på....." ”Gennem foredraget blev vi I Aalborg Kommune mindet om, at vi tager de nye skridt sammen, at det kræver energi at gøre noget nyt, og at vi skal huske at vise lidt omsorg for og overbærenhed med os selv (og hinanden). Tak for et godt og meget nærværende oplæg. Foredraget; Det hybride arbejdsdliv

Dianne Østergård Nielsen

Aalborg Kommune

Josefine er helt unik til at fornemme energien i rummet og fornemme, hvad publikum har brug for.

Jannie Aasted

Novo Nordisk A/S

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Josefine til at skyde en ledersamling i gang under temaet “Agil med en kampklar hjerne”. Josefine formåede at sætte gang i refleksionerne, de indre dialoger – og ikke mindst dialogen mellem lederkolleger....” ”Foredraget gav anledning til alternative og jordnære vinkler på ledelse og samspil mellem mennesker – og hvordan vi mestre at håndtere os selv i en agil verden. Det skabte et godt referencepunkt både på dagen og også i tiden efter....” ”Josefine er en dygtig og levende formidler, som også er rigtig godt forberedt. Hun kan klart anbefales i både store og små forsamlinger! Foredraget; Agilitet

Anders Brøndum-Hoffmeyer

Jyske Bank

Det bedste ved Josefines oplæg er den energi, hun lægger for dagen. Hun fylder scenen og giver samtidig folk plads til at reflektere over det, hun giver dem med sig. Hun er utrolig nærværende og mærker efter, hvor publikum er.

Jan Carlsen

Lederne Østsjælland

Det, der definerer Josefine, er hendes energi og power. Alle bliver på en måde empowered af Josefine.

Karen Westman Hertz

Microsoft News

Som ordstyrer ved Miljøministeriets konference om cradle-to-cradle, skabte Josefine Campbell en god atmosfære, der gav plads til involvering og engagement fra deltagernes side. Hun var professionel og velinformeret. På grund af sin viden kunne hun styre debatten således, at den kom til at dække de mest relevante områder og centrale emner.

Mette Lise Jensen

Miljøstyrelsen
Forespørg på Josefine Campbell

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Josefine Campbell
Josefine Campbell

5 ud af 5 stjerner

Josefine er helt unik til at fornemme energien i rummet og fornemme, hvad publikum har brug for.

Jannie Aasted - Novo Nordisk A/S Se alle referencer