Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Henrik Krogh

Kernetrivsel: Nøglen til mindre stress og mere arbejdsglæde.

Henrik Krogh

Stressekspert og ledelsesrådgiver, forfatter til bestsellere. Kombinerer dyb indsigt med praktiske løsninger for at håndtere stress og fremme velvære.

5 ud af 5 stjerner

Kompetent, inspirerende, levende og underholdende - Henrik forstod virkelig at fange vores opmærksomhed. Vi gik alle derfra med en god og brugbar viden i en opløftet stemning.

Lise Sinding - Center for Socialt Udsatte Se alle referencer

Et foredrag med Henrik Krogh giver jer:

  • Et motiverende og engagerende foredrag, der centrerer om velvære og effektive strategier mod stress
  • Foredraget leverer praktiske metoder og indsigt, som I kan anvende med det samme
  • En velrenommeret konsulent for førende virksomheder landsdækkende, med specialisering i stresshåndtering.
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Krogh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Henrik Krogh, ekspert i stresshåndtering, formår på enestående vis at gøre sin dybe indsigt og praktiske værktøjer tilgængelige og underholdende. Hans evne til at gøre selv de mest komplekse teorier og neurologiske begreber forståelige, sikrer at publikummet ikke bare forstår budskabet, men også kan bruge det i praksis straks efter foredraget. Oplev Henrik levere en blanding af humor, viden og indsigt i sine foredrag om stress, velvære, og kunsten at vedligeholde vitalitet over tid.

Et foredrag med Henrik Krogh giver jer:

  • Et motiverende og engagerende foredrag, der centrerer om velvære og effektive strategier mod stress
  • Foredraget leverer praktiske metoder og indsigt, som I kan anvende med det samme
  • En velrenommeret konsulent for førende virksomheder landsdækkende, med specialisering i stresshåndtering.

Reducer stress i arbejdsmiljøet, og nyd forbedret velvære og engagement

Henrik Krogh, anerkendt som stresseksperten, har gennem årene gjort en betydelig indsats for det danske arbejdsmiljø ved at udvikle innovative metoder og redskaber til at forebygge stress og fremme velvære. Han har introduceret konceptet ‘langtidsfrisk’ i Danmark, tilbydende en frisk tilgang til mental sundhed.

Med tre årtiers erfaring har Henrik leveret over 2000 foredrag og fungeret som rådgiver for store organisationer som DR, SAS og Novo Nordisk, for blot at nævne nogle få. Forfatter til bestsellere som ”Fra overlevelse til overskud” og ”Fra battlemind til Safemind”, har Henrik etableret sig som en førende figur inden for stresshåndtering og arbejdsrelateret trivsel.

Hans tidlige bidrag til forståelsen af sammenhængen mellem ledelse og stress, og hans ekspertviden fremhævet i DR’s dokumentarserier, understreger hans dybdegående indsigt. Med foredrag bygget på ”Humor, håb og handlekraft”, tilbyder Henrik en medrivende formidling, der gør komplekse emner forståelige og relevante.

Book Henrik Krogh til jeres næste arrangement, og bring mere velvære og energi ind i jeres hverdag.

Se foredrag med Henrik Krogh
Henrik Krogh Foredrag

Godt arbejdsmiljø i en ekstra krævende tid

Flyt fokus fra stress til fravær af trivselstegn før, under og efter perioder i et højt gear.

Et lærerigt, underholdende og inspirerende foredrag om at angribe sygefravær, forebyggelse af stress og kunsten at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere fra en helt ny vinkel.

Har I gode sprogkundskaber, stærke kommunikationsevner, PC kørekort og en veludviklet humoristisk sans? Er I forandringsparat, fleksibel og engageret? trives I i et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, så er I måske vores nye piccoline. Over 2000 gange i over 20 år har den joke skabt latter på alle typer arbejdspladser blot med en tilføjelse. I dag skal piccolinen også være robust. For i en travl hverdag er der brug for en grundstamme af medarbejdere, der sjældent er syge og har et ekstra gear eller to. Men hvad har de engagerede, forandringsparate og robuste medarbejdere brug for i en ekstra krævende tid for at sikre, de er langtidsholdbare?

Henrik Krogh foredrag

Nyhed - Kernetrivsel - foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Hvad skal der til for at passe godt på dig under og efter en krævende tid? Det spørgsmål får I svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.

Erfaringerne fra 12 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende.

Få enkle værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og når I har fri. For når jeres kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver I kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden.

– Lær to enkle test til at sikre din kernetrivsel
– Kend faresignalet hvis din kernetrivsel daler
– Få styr på de tre vigtigste trivselstilstande

Henrik Krogh foredrag

Bestselleren - Fra overlevelse til overskud - lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!

Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

– Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud.
– Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv.
– Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.

Henrik Krogh foredrag

Fra battlemind til safemind – foredrag om stress, trivsel og motivation - coronaopdateret

I tilstanden battlemind har I nogle ekstra gear til at klare ekstraordinære udfordringer på jobbet, og når I har fri. Her er jeres hjerne i samme tilstand som hos soldater i krig, brandfolk i aktion eller jordemødre under en kompliceret fødsel. De stærkeste stresshormoner giver jer midlertidige superkræfter, og de kraftigste trivselsstoffer hjælper med at bevare motivationen og holde humøret oppe i en krævende tid..

Under og efter battlemind har I brug for en særlig grundviden og en ekstra værktøjskasse. Det viser undersøgelser af langtidsfriske mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs. For alle kan komme op i de ekstra høje gear, men det er ikke kun soldater, der efter en krig kan have udfordringer med at komme helt ned i gear og i safemind igen. Det kan mange andre faggrupper også efter ekstraordinære udfordringer.

– Lær om jeres ekstra gear og tilstanden battlemind.
– Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer.
– Bliv opmærksom på jeres trivselstegn og jeres trivselssprog.
– Hør tankevækkende cases fra det virkelige liv bl.a. brandfolk fra 9/11.

Referencer

Det var over al forventning.

Lilly Pedersen

Frederikshavn Kommune

Henrik var meget professionel og bød på mange gode budskaber. Han var til stor inspiration for vores ledere, og så var han mildest talt hylemorsom. Jeg har ikke oplevet så stor tilfredshed fra vores målgruppe før.

Kirsten Brandenborg, Ældre og Handicapforvaltningen

Odense Kommune

Ramte plet med sit oplæg, som både var humoristisk og alvorligt

Trine

Englystskolen

Kompetent, inspirerende, levende og underholdende - Henrik forstod virkelig at fange vores opmærksomhed. Vi gik alle derfra med en god og brugbar viden i en opløftet stemning.

Lise Sinding

Center for Socialt Udsatte

Henrik har en enestående evne til at kunne fortælle om komplicerede emner på en ikke-akademisk måde, så vi alle kan forstå det, og bruge det til noget, så snart vi går ud ad døren.

Lars Green

Novo Nordisk Corporate Finance

Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5.

Jimmy Gørtz

SAS Ground Services Denmark A/S

Henrik er en af de få, der kan begejstre en samling vestjyder, der lige har spist.

Koncern HR

Arla Foods

Henrik Krogh er utrolig levende og inspirerende. Dygtig formidler - får alle med. Det satte et mærkbart aftryk hos alle i salen. Vi fik alle noget med hjem uanset hvilket niveau vi var på ift. viden om emnet. Stor ros og anerkendelse. Vil klart anbefale foredraget til andre virksomheder.

Marianne Schütze

Multidata A/S

Fantastisk inspirerende, humørfyldt, engageret, energiladet, brugbart, interaktivt, informativt, personligt og med en god portion selvironi. Virker desuden, som om Henrik Krogh har viden og passion nok omkring emnet til minimum 20 timers foredrag! Man kan mærke, at han brænder for sagen, han er jo næsten ikke til at stoppe igen! :-) - Fedt, også, med personlig opringning fra Henrik.

Vibeke Juul Nielsen

Carletti A/S

Foredraget var fuld af energi og Henrik er meget professionel. Det har det hele og passede godt til vores målgruppe - facts, humor og lethed. Og så smitter Henrik på en positiv måde og man får noget med hjem at tænke over. Dejlig oplevelse.

Ditte Brændgaard

Fredensborg Kommune

Vi havde 300 medarbejdere med til 3 foredrag med Henrik Krogh. Har fået gode tilbagemeldinger på det - de har haft en lærerig og spændende dag med Henrik Krogh. Han leverer varen og ved hvad han taler om! Fantastisk levende og det er nu flere måneder siden første foredrag i Varde Kommune, og det er mit indtryk, at det absolut ikke er glemt endnu!

Heidi Birkler

Varde Kommune

Henrik talte lige ind i de kommunale lederes og tillidsvalgtes verden. Hans facon er sjov - man bliver underholdt, men på en meget begavet måde. Det er jo ikke nyt, at vi altid skal se på det positive, men Henrik tvister de kendte dagsordener, så man bliver bragt videre og får nogle øjenåbnere.

Anne Lemcke

Viborg Kommune

Oplægget var super, og Henrik havde i høj grad tilpasset det vores ønsker, idet det var 2. gang, vi brugte ham i en konkret sammenhæng.

Anne Lemcke

Viborg Kommune

Henrik Krogh er en fremragende formidler og foredragsholder, som åbnede medarbejdernes øjne op for en masse spændende vinkler på balance og sygefravær. Endda med en så underholdende form, at vores medarbejdere blev fyldt med energi og næsten græd af grin!

Lars Axboe Graversen

Region Syddanmark

Underholdende og indsigtsgivende, Henrik har en imponerende evne til at fastholde tilhørernes opmærksomhed og til at tilpasse foredraget efter målgruppen.

Lisbeth Madsen

Region Syddanmark

Henrik begejstrede en række controllere som arbejder inde for Erhvervsskoleverden og hans emne var meget relevant syntes de fleste. Vi har selv en evaluering af vores arrangement og Henrik scorede top karakter.

Kirstine Linhart Mortensen

Center for Erhvervsrettet uddannelse

Det er svært at sige andet end, at det var et fuldstændig fantastisk indlæg på vores Projektdag 2010.

Charlotte Cordua

Mannaz A/S

Henrik er en mønsterforedragsholder. Fantastisk morsom formidling af et budskab med substans.

Carsten Ammitzbøll

Odsherred Kommune

Henrik har en fantastisk evne til at kode sig ind på sit publikum - han retter til og fangerbe dem. Han giver utroligt meget af sig selv - og man kan se at han brænder for det han fortæller. Vi fik en rigtig god aften sammen med ham - han satte mange gode vinkler på nærvær / langtidsraske - som vi kan bruge videre frem.

Kathe Storm

Ældreplejen i Odense

Et dejligt livsbekræftende foredrag - med både humor og alvor. Mange af tilhørerne kunne nikke bekræftende og genkende situationer fra egen hverdag.

Babcock & Wilcox Vølund

Humoristisk, god til at opfange stemningen, gode historier til at opsummere pointer i foredraget. Bruger dagligt både privat og arbejdsmæssigt de små pointer - såsom at trække vejret ordentligt - at sige gode ting i stedet for dårlige/negative ting til sig selv.

Camila H. Bang

Syddjurs Kommune

Tusind tak til Henrik Krogh fordi han kunne træde til med så kort varsel. Har kun ros og vil helt klart anbefale Henrik som foredragsholder til andre firmaer. Henrik formåede at gøre materialet interessant og inspirerende på en rigtig god og humoristisk måde og med eksempler som alle kunne relatere til. Ikke mindst var det rigtig godt at få brugbare værktøjer og gode råd med hjem.

Anette Holm Nielsen

Dansk Brand og sikringsteknisk Institut

Henrik Krogh fangede sit publikum lige fra første minut. Han var meget engageret, levende, havde noget på hjertet og så var det hele krydret med en god portion humor. Super foredrag. Vi var alle enige om, at tiden desværre gik alt for hurtigt!

Karsten Pedersen

Randers Realskole

Et meget lærerigt, brugbart og morsomt arrangement med Henrik Krog! Alle var begejstrede og havde taget meget noget med hjem. Mange af os "boblede" og måtte fortælle familie og medarbejdere om de nye måder hvorpå man kan betragte friskhed og sygdom.

Elna Madvig

Bornholms Regionskommune

Det var et helt forrygende foredrag...nærmest stand-up-show. Vi blev underholdt i samtlige 90 min.

Henrik Terp

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Fantastisk balance mellem humor og alvor (viden)!! En rigtig god afslutning på vores konference.

Mia Tjerrild Jakobsen

Aabenraa Kommune

Henrik ramte lige i øjet i forhold til vores tema. Attraktive arbejdspladser i en forandringstid, hvor langtidsfriske er en vigtig ressource.

Dorthe Jensen

Næstved Kommune

SUPER, PERFEKT, SAD LIGE I SKABET.

Tina Ellesgaard

Allerød Kommune

Fantastisk formidler med stand-up komik, reelle fakta og selvhjælpsmetoder i tilpas doser. Desuden meget imponerende at Henrik er i stand til at underholde i to timer uden manuskript.

Line Yde Søndergaard

Lolland Kommune

Underholdende og inspirerende. At tage udgangspunkt i noget alle kan nikke genkendende til, tilsat humor og selvironi, gjorde at alle fik en rigtig god oplevelse.

Jan Lagoni Jacobsen

Vorbasse Skole

Det var indholdsmæssigt godt og ramte præsist, det vi havde aftalt. Dejligt med en blanding af humor, viden og ting til at tænke nærmere over - noget man selv kan gøre.

Anne Margrethe Jørgensen

Gladsaxe Kommune

Det var rigtigt godt - underholdende og gav samtidigt stof til eftertanke.

Hanne Skjerning

Århus Kommune

Det var forrygende, og Henrik havde en god fornemmelse for, at sætte fokus på netop den erhvervsgruppe han stod overfor. Selvfed humor og alvor - mange refleksioner efterfølgende og gode gab og måske færre roterende grilkyllinger den nat??

Elsebeth Johannsen

Dagtilbud Hasle

Et spændende foredrag som fik sat fokus på hverdagens helte i en tid, hvor arbejdslivet på en og samme tid er udfordrende, spændende og tilmed kan være en stressende faktor.

Pia Schmidt

Faaborg-Midtfyn Kommune

Meget positiv tilbagemelding fra deltagerne. Et meget inspirerende foredrag.

Pia Nielsen

Vejdirektoratet

Henrik formåede at ramme plet og favne målgruppen.

Anne Torp

Odense Kommunale, Ældreplejen

Tak for et godt foredrag, der også indeholdt humor. Henrik kom og var meget oplagt og var god til at opsnappe "stemninger" i salen. En god ting var at henrik vidste besked med vores efterfølgende foredagsholdere og kunne lægge "spor" til dem. Meget fint.

René Schouw

Københavns Kommune

Vi var meget begejstrede for Henrik Kroghs foredrag omkring stress. Det er fantastisk at han formår at holde et oplæg i næsten to timer uden at bruge en eneste PowerPoint, og samtidig holde folks opmærksomhed. Vi kan varmt anbefale Henrik Krogh som foredragsholder.

Line LIndberg

Herlev Hospital

Lærerigt og morsomt.

Tina Mikkelsen

Vejle Kommune

Relevant stof. God formiling og underholdende med god humor.

Lidi Nielsen

Jobcenter Rebild

Henrik er super god og meget levende i sin formidling!

Sanne Peitersen

Vasac Slagelse

Vi syntes det var et meget livligt, underholdende, humoristisk og inspirerende foredrag, hvor vi fik en masse gode værktøjer, som vi både kan bruge privat og på arbejdet. Henrik var meget nærværende og levende i sit foredrag og han havde "skræddersyet" det godt, så det var relevant for vores faggruppe.

Mimi Paustian Hummelmose

Steno Diabetes Center A/S

Levende, konstruktivt og inspirerende.

Evy Grønvall

Finansforbundet

Det var et rigtig godt og givtigt foredrag. Henrik var god til at tage emner frem fra vores hverdag, og på den måde gøre eksempler og episoder genkendelige. Det er ofte med til, at deltagerne får mest ud af et foredrag. Henrik fik hele salen med, ingen "hang", da alle skulle have "det hele med".

Tove Grølsted Thomsen

Silkeborg Kommune

Sprudlende og meget engageret foredrag.

Ingelise Holländer

Køge Kommune

Det virkede rigtig godt og deltagerne var begejstrede. Henrik leverede et godt grundlag til det videre arbejde og gjorde det spændende, morsomt og levende.

Henrik Carlsen

3F

Vi har selv evalueret på vores arrangement, og Henrik Krogh har fået rigtig mange rosende ord. Han var virkelig sjov, og samtidig havde han nogle gode budskaber og redskaber.

Katja Mickley

Assens Kommune

Super relevant lige der hvor vi er som afdeling.

Claus Morten Larsen

LEGO

Et meget intenst og sjovt foredrag som alle i vores gruppe kunne bruge til noget.

Helle Dromph

Novo Nordisk A/S
Forespørg på Henrik Krogh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Henrik Krogh
Henrik Krogh

5 ud af 5 stjerner

Kompetent, inspirerende, levende og underholdende - Henrik forstod virkelig at fange vores opmærksomhed. Vi gik alle derfra med en god og brugbar viden i en opløftet stemning.

Lise Sinding - Center for Socialt Udsatte Se alle referencer