Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Mygind

Aktuelle foredrag om trivsel og arbejdsglæde.

Thomas Mygind

Foredragsholder, inspirator og tv-vært. Foredrag om trivsel og arbejdsglæde.

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Mygind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Thomas Mygind er en af landet mest erfarne og populære tv-værter. Samtidig med sin mediekarriere er Thomas også blevet UK-certified NLP-practicioneer og har arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Det har været alt fra individuel coaching til outdoor teambuilding.

I dag arbejder Thomas Mygind fuldtid som motivator og foredragsholder, og holder mange foredrag hvert år for organisationer, virksomheder og foreninger, hvor han hver gang sender sit publikum inspirerede videre.

For sine mange populære programmer er Thomas Mygind blevet kåret som “Årets tv-vært” og har vundet prisen for “Årets tv-program”. I 2001 vendte Thomas Mygind tilbage til Danmark efter i en årrække at have boet i England, og blev i 2004 indsat i ledelsen af SBS TV Danmark, hvor han senere blev chef for Kanal 5.

Siden 1995 har Thomas Mygind afholdt sine inspirerende og underholdende foredrag i både ind- og udland, der især er populære hos oplysningsforbund, virksomheder, banker, foreninger, der trænger til øget trivsel på arbejdspladsen eller større personligt overskud i en hektisk hverdag med familie og arbejde.

Se foredrag med Thomas Mygind
Foredrag af Thomas Mygind

Få det bedste ud af det meste - trods alt..

I dette forfriskende, tankevækkende og særdeles inspirerende foredrag, tager Thomas Mygind et kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større mentalt overskud.

Thomas giver sit personlige bud på, hvordan vi med enkle metoder, ukomplicerede strategier og en masse humor, lettere kan tackle en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.

Foredrag af Thomas Mygind

Genvej til begejstring

Oplev et forstærkende hjerne-opgraderingsforedrag fyldt med effektive værktøjer, der kan bruges til bevidst at vælge din personlige placering. Hvor befinder du dig på skalaen mellem boblende begejstring og slidsomt sortsyn?
Thomas Mygind giver jer en effektiv kicktalk, der virkelig viser den direkte vej til begejstring, livsglæde og ikke mindst personlig motivation.

Foredrag af Thomas Mygind

Ordstyrer

Thomas Mygind er desuden en underholdende og skarp ordstyrer, der med inspiration forstår at lede både debatter og konferencer.

Referencer

Tak for en uforglemmelig oplevelse. Vi har alle oplevet dagen som en meget positiv indsprøjtning - med humor, energi og begejstring. Jeg har fået mange tilbagemeldinger - og de har alle været positive. Enkelte har også sagt, at de på forhånd var skeptiske, men at de overgav sig ret hurtigt. Vi er meget imponerede over din energi og udstråling, og jeg er sikker på at vi har fået overført noget af det, og at vi vil hjælpe hinanden med at holde gejsten oppe. Tak!

Novo Nordisk

Hjertelig tak for en forrygende aften. Du er virkelig hvirvelvinden, som bringer en masse spændende inspiration og motivation med sig, og som skubber til krop og sjæl – uden at vælte nogen omkuld. Du har virkelig gjort det fantastisk og til fulde levet op til vores forventninger – og mere til...

FOA

Har sjældent oplevet så engageret og levende en foredragsholder. Han var PÅ fra 1. minut - og hans måde at inddrage tilhørerne på er rigtig fin, - de 90 min. var lynhurtigt overstået. Vi fik alle noget ud af foredraget og noget at tænke over. Det var bare SUPERGODT.

Brugerklub for EDH

Helt igennem perfekt. Super professionel performance. Medrivende entusiasme, markant engagement. Hans drive, empati og særdeles fokuserede kreativitet er helt exceptionel.

TDC
Forespørg på Thomas Mygind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99