Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Michael Svendsen

Medrivende foredrag om arbejdsglæde og forandring

Michael Svendsen

HR-konsulent og foredragsholder, kendt for sit muntre og levende foredrag. En dynamisk taler, der engagerer og inspirerer sit publikum med energi og indsigt.

5 ud af 5 stjerner

Super foredrag, som hurtigt fik alle til at blive fanget og ville høre mere.

Martin Arildslund - Topdanmark Forsikring A/S Se alle referencer

Et foredrag med Michael Svendsen giver jer:

  • Et muntert og levende foredrag præsenteret af en dynamisk taler
  • Et unikt og personligt foredrag med fokus på forandringens kunst
  • En medrivende oplevelse, der garanteret efterlader publikum i højt humør og med fornyet motivation.
Uforpligtende forespørgsel på Michael Svendsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Michael Svendsen er en livlig og morsom foredragsholder, som har samlet en rig palet af oplevelser fra det danske arbejdsmarked. Hans brede erfaring har skabt et robust fundament, hvorfra han effektivt formidler til publikum, der ønsker indsigt i forandring, humor og arbejdsglæde.

Et foredrag med Michael Svendsen giver jer:

  • Et muntert og levende foredrag præsenteret af en dynamisk taler
  • Et unikt og personligt foredrag med fokus på forandringens kunst
  • En medrivende oplevelse, der garanteret efterlader publikum i højt humør og med fornyet motivation.

Forandringsparathed og arbejdsglæde

Michael Svendsen er en charmerende og sprudlende taler med en farverig baggrund fra det danske arbejdsmarked. Han har erfaringer som klassisk musiker, fabriksarbejder og HR-konsulent, og han er desuden forfatter til bogen “Kulturbæreren – mit slag for at skabe den gode arbejdsplads”, der dykker ned i emner som entusiasme og relationer på arbejdspladsen.

Michael har fokus på betydningen af, at hver enkelt medarbejder bidrager til en positiv atmosfære på arbejdspladsen, og han belyser fordelene ved forandringer for den enkelte medarbejder. Med levende fortællinger og eksempler viser han, hvordan forandringer kan ses som muligheder snarere end forhindringer.

Book Michael Svendsen til jeres næste arrangement, og sæt forandring, humor og arbejdsglæde i højsædet.

Se foredrag med Michael Svendsen
Michael Svendsen workshop

Samarbejde med sus i maven - en uforglemmelig workshop med inspiration, aktivitet og refleksion

Så snart en organisation har mere end én medarbejder, er det gode samarbejde altafgørende. Men menneskers forskellige personligheder og fagligheder har det med at udfordre netop samarbejdet. Heldigvis kan det hele også gå op i en højere enhed takket være alles bidrag. Og så er det svært at undgå at føle et sus i maven.

I denne underholdende workshop, vil I blive guidet igennem en række samarbejdsøvelser, som vil styrke det gode kolleskab og den psykologiske tryghed på jeres arbejdsplads. I vil også blive inspireret til, hvad I hver i sær selv kan gøre, for at bidrage til det gode samarbejde.

Glæd jer til en workshop, hvor inspiration, aktivitet og refleksion smelter sammen, så I ikke bare skal lytte, men også selv tænke og tale – og eksemplificere det gennem et konkret samarbejde.
(Varigheden er ca. 3 til 4 timer)

Michael Svendsen foredrag

Den forandringsparate arbejdsplads - et sjovt foredrag til medarbejdere om forandring, humor og arbejdsglæde

I dette humoristiske foredrag sætter Michael Svendsen fokus på vigtigheden i, at alle medarbejdere tager et medansvar for at skabe en god stemning på den arbejdsplads, de er en del af i hverdagen.

Som arbejdsgiver og ledelse kan man altid understøtte stærkt ved at sætte gode rammer og inspirere til et højt trivselsniveau, der i bedste fald kan føre til et lavere stressniveau og mindre sygefravær. I sidste ende er det dog den enkelte medarbejders lyst til selv at bidrage til fællesskabet, der afgør om arbejdspladsen lykkes med at være forandringsparat og velfungerende på de andre parametre.

Michael har selv været på en lang række arbejdspladser – både som ansat og som HR konsulent. Han er slet ikke i tvivl om, at en af tidens store udfordringer fortsat er medarbejdernes generelle frygt for forandringer og tanken om at intet bliver, som det var en gang.

I foredraget åbner Michael deltagernes øjne for nødvendigheden af forandringerne. Han fokuserer på de mange fordele enhver forandring bringer med sig for den enkelte medarbejder. Frem for at bruge teoretiske floskler, bruger han eksempler fra sin egen verden som medarbejder og HR konsulent.

Michael Svendsen foredrag

Kunsten at bære kulturen

Har I en kollega, der nærmest lyser op, når I fortæller om en af jeres nye ideer eller oplevelser? Den kollega, der hellere gerne bruger lidt ekstra af sin tid på at skabe en god kontakt mellem jer? Den person, der godt og vel altid tager ansvar for det, der sker på arbejdspladsen, uanset om det så er planlægningen af julefrokosten eller konflikter, der fylder i hverdagen?

Michael Svendsen er lige præcis sådan en person, og han har prøvet det i mange forskellige arbejdsstillinger – lige fra at være turristguide til symfonisk musiker, hvoraf de seneste år har været som succesfuld foredragsholder. Hans grundlæggende filosofi har dog altid været den samme uanset stilling: Respekt er noget, alle fortjener som udgangspunktet, og alle skal tage ansvar for arbejdskulturen. Den bærer ikke bare sig selv. Det ved han også fra de episoder, hvor han ikke fulgte sin egen filosofi.

I bogen ”Kulturbæreren – mit slag for at skabe den gode arbejdsplads” og i foredraget sætter Michael fokus på det, som er utrolig efterspurgt – både blandt ledere og medarbejdere. men emnet er ofte svært at sætte ord på. Nemlig: Hvad vil det i bund og grund sige at “bære en kultur”? Hvad er det lige, der skal bæres? Og hvad får vi egentlig ud af det?

Det handler for eksempel om begejstring, relationer, ydmyghed, ansvar og autenticitet. Da det er elementer, alle sagtens kan praktisere, er foredraget målrettet til stort set alle organisationer. Det er målrettet til det sted, hvor mennesker skal arbejde sammen. Publikum går fra foredraget med en glædelig og inspirerende oplevelse og et fælles fodslag på at skabe den gode kultur i hverdagen.

Michael Svendsen foredrag

Nødvendigheden for forandringer

Forandring, humor og arbejdsglæde er altafgørende i processen om at være en forandringsparat og velfungerende arbejdsplads. Med personlige og humoristiske eksempler fra sin egen verden som medarbejder og HR konsulent, åbner Michaels foredrag øjnene op for vigtigheden af, at alle medarbejdere har et medansvar, når det gælder om at skabe en god stemning og bidrage til fællesskabet på arbejdspladsen.

Michael Svendsen foredrag

Ledige skal tage ansvar

Åbenhed, mod, vedholdenhed og proaktiv handling – sådan lyder løsningen fra Michael. Foredraget er målrettet ledige, og fungerer som et motivationsforedrag. Michael fokuserer på vigtigheden af, at vi som ledige skal tage ansvar for vores egen jobsøgning, og ikke komme til at låse os fast på ét bestemt job. Med stor selvironi fortæller Michael selv om sin egen rejse gennem forskellige jobs med op- og nedture, hvilket gør ham i stand til at sætte sig ind i modtagers sted.

Michael Svendsen foredrag

Stomp show

Michaels foredrag kan udvides med en fantastisk workshop, hvor deltagerne sammen – og anført af – Michael skaber en musikalsk oplevelse med masser af fællesskab, energi, visuelle effekter og grin. Udstyret med hver sin plasticpose som musikalsk “instrument” skal deltagerne samarbejde på tværs af faggrupper og vante opdelinger. Efterfølgende bygges det hele op til et show, hvor hver enkel deltager får lov til at give det allerbedste man kan og føle sig som en succes i samarbejdet med kollegaerne, hvor man i fællesskab kommer i mål med en følelse af at løfte i flok. Hele programmet foregår stående, men med respekt og hensyntagen til den enkelte og med et fokus på, at alle kan bidrage og deltage til en rigtig god oplevelse.

Michael Svendsen foredrag

”Sikk’n fest”

Kom med på en underholdende rejse tilbage til de gyldne charterdage i slut 80’erne og få et herligt indblik i Michael Svendsens farverige liv som både rejseleder og airguide i Spies Rejser. Kom med ind bag facaden i det udadtil glamourøse liv som ”rockstar” i rejsebranchen guldalder. Michael fortæller om kunsten at kunne være seriøs guide om dagen, ”Elvis” om aftenen og tjenende ånd som steward ombord på Conair – og samtidig takle ensomhed, hjemve, dødsfald, og konflikter. Levende fortællinger om forsiden og bagsiden af medaljen som guide i Danmarks største rejsebureau . Alt sammen krydret med både billeder og ting fra tiden.

Som udgangspunkt skulle Michael slet ikke have været guide. Han var spået en karrierer som topprofessionel klassisk musiker, som anden generation af en musikerfamilie. Men som så mange unge trak udlængslen i ham, og han vendte musikken ryggen og drog ud i verden. En verden som foldede sig ud på en noget anden måde end han havde tænkt sig. Foredraget er baseret på bogen ”Sikk’n fest! – Mit Eventyr som guide i chartertidens guldalder”.

Velkommen til en forrygende aften i godt selskab med rejseleder, musiker og foredragsholder Michael Svendsen.

Referencer

Michael Svendsen er yderst faglig kompetent, men især hans sprudlende formidling gør indtryk. Han formår at kombinere humor, skarpe og korte pointer, som er fulgt op af mange konkrete eksempler, hvilket gør foredraget meget levende og vedkommende. Michael formåede at fange en meget blandet målgruppe, både aldersmæssigt, fagligt og kulturelt og alle deltagere har efterfølgende udtrykt begejstring for foredraget og efterspurgt flere foredrag med Michael. Foredraget passede som fod i hose til hvad jeg som arrangør forventede, og fulgte op på de emner, Michael og jeg havde talt om. Der var ingen tvivl om, at Michael vil gå langt i forhold til at møde forventninger og hans niveau af forberedelse er imponerende. Michael formår at møde deltagerne i øjenhøjde – og det løfter foredraget til et helt specielt niveau. Alt dette gør, at det bestemt ikke er sidste gang jeg vil booke Michael til et foredrag.

Karina Andersen

Odense Kommune

Michael er meget underholdende, venlig og fantastisk at opleve.

Tina Løvsteen

Rødovre Kommune

Michael formåede at få hele forsamlingen til at føle med ham, vi kunne mærke hans glæde, skuffelser og sorg. Vi måtte bare høre hele historien til ende.

Margrethe Tovgaard

UUV Køge Bugt

Michael forstod at holde alle ”fangen” gennem hele foredraget, der varede knap 1½ time og bagefter havde vi ondt i kæberne og maven af at grine. Michael var meget empatisk og indlevende og lydhør overfor små tilpasninger. Vi giver ham vores bedste anbefalinger.

Hans-Erik Pedersen

Nordea Pensionistforening SJÆLLAND NORD

Det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde hørt Michael før og det levede fuldt op til mine forventninger. Han kom, han så og han sejrede:-) Han kom som afslutningen på en pædagogisk dag. Det hele gik op i en højere enhed så det har været rigtig svært at få armene ned igen. Vil klart anbefale ham fremadrettet.

Elsebeth Daather

Mejruphus

Michael var rigtig god og underholdende, og der var både sjov og alvor i hans indlæg. Så et rigtig godt foredrag.

Gitte Bach Markussen

Syddansk Universitetsbibliotek

Tirsdag d. 23 oktober havde vi besøg af Michael Svendsen på Jobcenter Kolding. Michael holdt foredrag for ca. 50 borgere med forskellig forsørgelsesgrundlag. Michael gav alle deltagere et morsomt, inspirerende og energifyldt foredrag om hvordan han selv har været på toppen af erhvervslivet, og derefter faldet helt til bunden og startet forfra. Michael gav stor inspiration til deltagerene om vigtigheden af at være omstillingsparat, og være indstillet på at se på muligheder frem for begrænsninger. Deltagerene blev ført hele vejen igennem fra ansøgninger til CV, afsendelse af ansøgningen, og frem til personlig fremmøde i virksomheden. Alt i alt et super inspirerende og overbevisende foredrag med Michael Svendsen, og hans slående argumenter med sit, overraskende, trommesæt. Vi kan varmt anbefale ham til andre jobcentre.

Ole Roed,

Jobcenter Kolding

Vi ville gerne afslutte et internt arbejdsmøde med et smil - og det gjorde vi i den grad. Michael var godt forberedt og imødekommende. Han er en god formidler.

Charlotte Hansen

Kompetencehuset Næsborg A/S

Super foredrag, som hurtigt fik alle til at blive fanget og ville høre mere.

Martin Arildslund

Topdanmark Forsikring A/S

Super godt foredrag - er altid en fornøjelse at opleve Michael og hans smittende humor.

Sisse Hansen

HK/Kommunal Midt

Michael Svendsen har en meget bred palet at trække på. Det oplevede vi i Job og Vejledning i HK Østjylland, hvor Michael ”underholdt” os i et par timer. Michael bruger sig selv som eksempler på ”det at komme videre” i sit arbejdsliv, det foregår i et tempo med livsgivende energi. Michael er meget energisk, og med et super humør, og det smitter. Mange fik nogle fif med hjem, som kunne bruges, både i relation til tidligere, nuværende og fremtidige jobs.

Linda Møller

HK Stat Østjylland

Morsomt og nede på jorden med et stærkt budskab om at man selv har ansvar.

Karin Short

Fortegården
Forespørg på Michael Svendsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Michael Svendsen
Michael Svendsen

5 ud af 5 stjerner

Super foredrag, som hurtigt fik alle til at blive fanget og ville høre mere.

Martin Arildslund - Topdanmark Forsikring A/S Se alle referencer