Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Stahlschmidt

Tv-journalist og leder med værktøjer til skarp kommunikation
Anders Stahlschmidt (f. 1965) har 17 års erfaring som tv-journalist og leder. I dag er han kommunikationsrådgiver og forfatter til flere bøger om kommunikation. Han er en underholdende foredragsholder og underviser, der ofte inddrager tilhørernes egne erfaringer og folder sit stof ud, så det bliver vedkommende og konkret.

Anders underviser i præsentationsteknik, ledelseskommunikation, spørgeteknik, i at give feedback og medietræning. Til daglig er han partner i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation, der blandt andet arbejder med storytelling.

Han er uddannet journalist fra DJH 1990. Har arbejdet som nyhedsreporter, vært og redaktionschef på TV 2/Lorry. Siden på Nordisk Film, hvor han var ansat 1997-2004 som hhv. vært, redaktionschef og underholdningschef bl.a. med ansvar for udvikling af nye tv-programmer (Mandags Chancen, Stifinder, Go'aften Danmark, Hvad laver du, 48 Timer mm). Fra 2004-06 vært på DR 2. Anders har desuden undervist primært amerikanske studerende i medieledelse som ekstern lektor ved DIS, DK International Study Program.

Forespørg på Anders Stahlschmidt og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Stahlschmidt

Førstehjælp til feedback

Feedback - De fleste chefer ved godt, at de skal give deres medarbejdere ros og anerkendelse. Det nedbringer sygefraværet og hæver effektiviteten. Alligevel oplever en tredjedel af alle lønmodtagere i Danmark så godt som aldrig at få ros af deres chef. Noget i vores kultur gør det åbenbart svært, men har I råd til at lade være? Hvad kan I gøre for at blive bedre til at give hinanden et klap på skulderen? Og lige så vigtigt: Hvordan giver man kolleger og medarbejdere kritik, så de ikke oplever det som et angreb, men en hjælp? Hvordan kritiserer man konstruktivt? Anders Stahlschmidt giver eksempler på, hvordan man bliver i stand til at sige tingene ligeud, uden at ende nede under snot- og tåregrænsen. Det handler om at give hinanden noget, I kan vokse af.
Forespørg på dette foredrag

Tag ordet - grib forsamlingen

Præsentationsteknik - Hvordan stiller du dig op foran en gruppe mennesker og fremlægger en idé eller et projekt, så de lytter og forstår? Den tidligere tv-vært Anders Stahlschmidt deler ud af tricks, teknikker og viden, der sætter oplægsholderen i stand til at fortælle effektivt og fængende. Det er ikke nok, at du har indstillet PowerPoint-kanonen, har ladet computeren med 117 slides med et logo i hjørnet. Hvordan undgår du at falde i PowerPointshowets Bermudatrekant? Der hvor både mennesker og budskaber forsvinder sporløst i det store Kedsomheden Gabende Hav. Hvordan tænder du forsamlingen? Hvordan påvirker du dem? En god oplægsholder er både troværdig, underholdende og klar.
Forespørg på dette foredrag

Stil de gode spørgsmål

Spørgeteknik - Anders Stahlschmidt underviser ledere, advokater, sælgere, bankrådgivere og journalister i kunsten at spørge. Vi spørger ikke altid bare for at få noget at vide. Gode spørgsmål kan få ting til at ske. I forhandlinger, samtaler, afhøringer og interviews er viden om, hvordan man spørger på den rigtige måde, afgørende for udbyttet. Få et indblik i forskellige spørgsmålstyper, spørgetekniske kneb, men først og fremmest: Få inspiration til at blive en bedre samtalepartner, der lytter aktivt og kan udfordre andre. Anders Stahlschmidt demonstrerer, hvordan de rigtige spørgsmål kan flytte en samtale og søge løsninger på svære problemer.
Forespørg på dette foredrag

Strategiske historier

Storytelling - Mennesker har altid fortalt historier, og mange historier følger de samme mønstre uanset hvor i verden, de fortælles. Graver vi ind til kernen i de fleste historier, finder vi kimen til en strategi. De fleste historier gemmer en opskrift på, hvordan vi klarer det, der er svært. Sådan er det også med de historier, der fortælles i virksomheder. Anders Stahlschmidt fortæller om det fascinerende arbejde med at samle medarbejdere og lederes individuelle historier og væve dem sammen til en fælles, strategisk historie - en historie, der giver svar på, hvem vi er, hvad vi kan og hvordan vi skal klare de udfordringer, der venter på os.

Forespørg på dette foredrag

Mere information om Anders Stahlschmidt

Referencer:

"Vi var meget tilfredse. Anders er god til at styre formen, og er samtidig meget tilstede overfor alle. Indholdet var fint tilpasset gruppen"
- Birgitte Frederiksen, HK kommunal hovedstaden 

"Veloplagt og han evnede at holde en flok gymnasielærere fanget hele vejen, selvom det var lige efter ferien"
- Marianne Karlsmose, Det Kristne Gymnasium 

Anders Stahlschmidt - 41 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anders Stahlschmidt holder.

Foredrag med Jeppe Søe

Jeppe Søe

I sin lange karriere har Jeppe Søe været ansat på TV2, DR og TV3, men er i dag debattør, medierådgiv...
Foredrag med Rune Strøm

Rune Strøm

Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Lisbeth Holdt Jørgensen

Lisbeth Holdt Jørgensen

Lisbeth Holdt Jørgensen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og cand. mag. i Audiologopæd...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere