Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jørgen Skouboe Møller

Autodidakt TV-mager og produktionsleder kendt fra Nak & Æd
Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk.

I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd. I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og sin egen holdning til jagt. Jørgen Skouboe får fantastiske tilbagemeldinger på sit foredrag, som man også kan se i nedenstående referencer, hvor både jagtforeninger og biblioteker såvel som privatpersoner giver positive tilbagemeldinger. Med et Jørgen Skouboe foredrag er du garanteret en succes.

Udover jagt har Jørgen en stor passion for pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og ikke mindst biavl, som også vil kunne inddrages i et Jørgen Skouboe foredrag.

Forespørg på Jørgen Skouboe Møller og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jørgen Skouboe Møller

Nak & Æd

I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om sin holdning til jagt. Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med? Det og meget mere får I svar på i foredraget med Jørgen Skouboe, som ca. vil vare 1 time.

Efter pausen kan I vælge mellem følgende:

1.” Mens vi venter på at dø ”

Jørgen fortæller om programmet ”Mens vi venter på at dø” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det, vi drømmer om. I skal også høre om, hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene.

2. Nak & Æd i Norden

Jørgen fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores Nordiske brødres jagtkultur. Jagten på White Tail i Finland var en jagtform, som Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor Moskus oksen. Vi skal også høre om jagten på Urfuglen i Sverige, Rensdyret på Island, Mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter Helleflynder på Lofoten der ligger 350 km ude i Norskehavet.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Jørgen Skouboe Møller

Referencer:


"Det var et meget fint Jørgen Skouboe foredrag, han var meget jordnær og ligefrem, og han trak fuldt hus, vi havde 150 billetter, og de var alle udsolgt, så vi var meget tilfreds."
Karl Christensen, Karstoft samlingshus

"Det var dejligt, at Jørgen Skouboe gav sig god tid til at snakke med tilhørerne før, i pausen og efter foredraget."
- Tommy Svendsen, Gamborg Foredragsforening 

"Onsdag aften havde vi et Jørgen Skouboe foredrag. Vores elever + forældre og andre interesserede var mødt op. De fik et vedkommende og troværdigt foredrag. Gode jagthistorier og andre naturoplevelser serveret på en meget afslappet og nærværende måde. Jørgens filosofier om naturen og livet gik rent ind hos publikum. Aldersspredningen lå fra 10-80 år, og alle havde en rigtig god aften."
- Jacob Gravlund Jørgensen, Fjordvang Efterskole

"Vi har her torsdag aften haft besøg af Jørgen Skouboe Møller i Lem Sogns Jagtforening. Vil bare gerne sige, det var et helt forrygende foredrag. En meget oplagt Skouboe var både oplysende og underholdende gennem hele foredraget. Og svarede beredvilligt på spørgsmål fra salen efterfølgende. Helt perfekt! Vi var ca. 170 tilhørerer, og jeg hørte kun positive og tilfredse kommentarer, da folk gik glade hjem. Jeg tror alle havde en super aften."
- Ole Jensen, Formand/kasserer for Lem Sogns Jagtforening

"En del deltagere kendte Jørgen fra tidligere møder. Der var øl og øl-pølser til Jørgen. Flere ønskede fælles-billeder- rygning og venskab."
- Jens Hangaard Nielsen, Jagtforening

"Det var et super Jørgen Skouboe foredrag. Han var meget veloplagt."
- Mads Hansen, Tørring Jagtforening

"Jørgen Skouboe underholdt med historier og billeder fra hans mange oplevelser med Nak & Æd - rejser i ind- og udland på en fantastisk underholdende facon. De knap 50 tilhørere havde en meget hyggelig aften - og der var både lejlighed til at stille spørgsmål - og få svar - det var fremragende underholdning spækket med masser af sjove og spændende jagthistorier. Midtvejs var der kaffe, øl/sodavands pause - og snakken gik livligt. Han fortalte også om kommende arrangementer, dog uden at "røbe" for meget - så vi glæder os til at se udsendelserne, når de nu igen starter 26.01. på DR2. Vi takker Jørgen for en rigtig god aften - bestemt et arrangement vi gerne gentager!"
- Bestyrelsen Auning Jagtforening 

”Det var fuldstædig i top foredraget”
- Søren Østergård, S. Ø. Biler

"Jørgen Skouboe var virkelig dejlig at have på besøg. Både fordi han er meget sød og jovial, men også fordi han har en dejlig ydmyghed overfor sin rolle. Vi har allerede nu planer om at invitere Jørgen igen på et af vores andre biblioteker næste sæson".
- Jette Greibe, Norddjurs Biblioteker

"Jeg har fået mange rosende ord om Jørgens foredrag. ”Godt og underholdende” – og det var det jo, og skønt at det kunne få mændene af huse. De unge drenge der kom, giver da også lidt håb for fremtiden, der er stadig drengerøve der vil ud i naturen, i stedet for at sidde med rene negle og stirre sig blinde på en computerskærm. På pc’en nakker de selvfølgelig også bunker, men det er jo ligesom ikke det samme.. Tror at vi, hele flokken der var der i onsdags, vil glæde os meget til at se jeres nye udsendelser".
- Tine, Mariager Bibliotek 

"Fantastisk Jørgen Skouboe foredrag (...) det var da bare sådan en god oplevelse i Almind Forsamlingshus!"
- Mikkel Hedegaard Almstedt

"Super godt foredrag, det er blevet rost rigtig meget af de folk som var tilstedet. vi i foreningen var også rigtig godt tilfredse, Jørgen var meget professionel og vidste præcis hvad han ville og hvordan han ville ha det."
- Søren Andreassen, Holeby Jagtforening

"Tak for et super godt foredrag i huntingcenteret d. 3. januar. Jeg er ikke jæger, men nyder stadig jeres spændende, lærerige og for det meste hysterisk morsomme rejser. Tak for alt inspirationen".
- Lene Kjeldgaard

"Jørgen Skouboe var super oplagt og fik i den grad publikum med."
- Rene Nielsen, Øster Snede Jagtforening

"En rigtig spændende aften med en veloplagt foredragsholder."
- Bodil Nissen, Nr.Hostrup Hus

"Vi har kun fået positive tilbagemeldinger :-) underholdende levende Jørgen Skouboe foredrag."
- Martin Christensen, firmaklub MTI Kverneland

"Et medrivende, humoristisk Jørgen Skouboe foredrag, hvor man også anede en del alvor bag. Jørgen havde publikum i sin hule hånd på sin meget lige ud ad landevejen på en meget bramfri og ærlig måde."
- Kresten G. Larsen, Foredrags- og aktivitetsforeningen MARITIM-VIDEN

"Det var vi meget godt, tilfreds med foredraget, og salen var også godt tilfredse det var underholdene, og det kan varmt anbefales".
- Villy Dahl Jensen, Ølstrup jagtforening

"Meget professionel og ligetil, en fornøjelse fra start til slut."
- Lotte Frank, Frederiks Jagtforening

"Jørgen var utrolig samarbejdsvillig og gjorde virkelig en indsats for, at foredraget skulle fungere. Han satte sig ind i den øvrige agenda på dagen og lyttede nysgerrigt til de andre foredrag, ligesom han var fleksibel ift. at få sit eget foredrag til at passe ind i konteksten. Selve foredraget var meget underholdende og inspirerende, og der var en livlig snak i pausen. Det var en fornøjelse, at have Jørgen på besøg og kan kun sige han gjorde det rigtigt godt. Tilbagemeldingerne har kun været gode. Vi tager meget gerne Jørgen på besøg en anden gang!"
- Mads Nielsen, Rebild Kommune - Center Sundhed

"Vi spurgte Jørgen hvordan vi skulle præsentere ham. Han sagde, at han gerne ville give hver og en hånd, når de ankom. Det syntes både vi som arrangør og gæster var en rigtig god ting."
- Henrik Gregersen

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Jørgen Skouboe Møller holder.

Foredrag med Jens Arentzen

Jens Arentzen

Jens Arentzen underviser på samtlige elevskoler i Danmark, på Filmskolen og på DR. Jens er mest kend...
Foredrag med Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad ...
Foredrag med Morten D. D. Hansen

Morten D. D. Hansen

Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en p...
Foredrag med Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cykle...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere