35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lene Gammelgaard

Foredragsholder, forfatter og bjergbestiger. Foredrag om mål og mod.
Lene Gammelgaard var den allerførste nordiske kvinde, der besteg Mount Everest – verdens højeste bjerg. En voldsom tur hvor flere deltagere omkom. Denne frygtelige begivenhed er blevet filmatiseret i "Everest" fra 2015, hvor Charlotte Bøving har rollen som Lene Gammelgaard.

Lene har kombineret hendes erfaringer fra Mount Everest med sin teoretiske og ledelsesmæssige baggrund. Hun har arbejdet med ledere, managers og medarbejderteams i mere end 15 lande - hver gang på forskellige præmisser. Lene har i hvert tilfælde formået at skabe innovative visioner, øget potentiale samt en øget ansvarlighed i den enkelte. Lene arbejder med mentale elementer, der er gavnlige for at drive målsætninger igennem til håndfaste resultater. Hun har forsket i menneskets evne til at træne viljen og til at skabe succes på trods af klar modstand – uden at glemme humoren som en uforbederlig hjælp til at mestre livets til tider absurde udfordringer.

Lene tilbyder Business Speaks samt direkte overførbare trin til, hvordan du kan være på forkant med de konstante markedsrevolutionerende opfindelser og trends i vor komplekse samtid. Lene er udholdenhedsspecialist og leverer trin-for-trin mentale strategier til at omgå ydre såvel som indre hindringer for dine fremtids visioner. Lene er Top Motivational Speaker med fokus på Human Innovation, efterspurgt internationalt af de globale virksomheder, der for alvor vil gøre en forskel.

Deltagere forlader Lenes foredrag med en personlig handlingsplan til at komme videre – med det samme.

Forespørg på Lene Gammelgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lene Gammelgaard

NeuroLeadership og brainprogrammering

Har du overblik over, hvad din organisation virkelig går ud på? Og hvad med dit privatliv? Når mennesker tænker større, programmerer vi hjernen til at handle på nye måder. Det kaldes Human Innovation. Vil du innovere og udvide din forretning uden voldsomme meromkostninger?

I dette globalt eftertragtede foredrag giver Lene Gammelgaard jer fire gennemtestede og enkle trin til at antænde og mobilisere personlig og organisatorisk kvantespringsudvikling gennem nytænkning og konsekvent vedholdenhed i handling.
Forspørg på dette foredrag

Programmer din hjerne

Skaber I vedvarende succes – Build to last? Hvordan kan du udnytte NeuroLeadership og være en innovativ frontløber i den nuværende æra af tab af visdom? Status quo i vores globale verden viser, at lederskab over hele kloden er utilstrækkeligt og til tider farligt, og det er på trods af omfattende investeringer i udvikling af ledere. I dette foredrag giver Lene Gammelgaard tilhørerne nogle mentale redskaber til at lede og trives på trods af ekstreme fremtidsperspektiver.
Forspørg på dette foredrag

Innovative muligheder i post-Trump epoken

Er det muligt at skabe en visionær selv-drevet virksomhed på trods af forstyrrende markedsbetingelser – og nyde et berigende personligt liv? Ja! Dette foredrag tager afsæt i tre enkle sandheder til at skabe en forrygende virksomhed under ekstreme epoker, som den vi fx oplever lige nu med Donald Trump ved roret.
Forspørg på dette foredrag

Fornyelse og fremdrift

De store forandringer kræver alternative måder at samarbejde på og nye partnerskaber, ofte mellem usandsynlige allierede. På et hvilket som helst tidspunkt, har du mulighed for at ændre, hvordan du fortolker verden. Skift dine tanker ud gennem ThoughtLeadership - så du kan handle på nye måder! Overvej dine skridt til en ny vej frem – som global shaper. I dette foredrag får publikum enkle løsninger på komplekse problemer. Uanset hvor du kommer fra, uanset hvad dine problemstillinger eller fordele er, har du valget. Tag et personligt ansvar, og tænk over, hvad du vil bidrage til på den globale vej – og start NU.
Forspørg på dette foredrag

Lad os nytænke

For at udvikle indkomsten er vi nødt til at implementere en social ansvarlighed. Vi oplever et sandt paradigmeskift i de nordiske organisationer lige nu, og kundetrenden kræver, at virksomheder forholder sig anstændigt til verden. DecencyLeadership bliver fremtidens konkurrenceparameter! I ”Lad os nytænke” bidrager Lene med livgivende tankeprocesser – direkte omsættelige til din virksomheds udviklingsproces, som den ser ud i dag.
Forspørg på dette foredrag

Kom op på beatet

Neuro Lederskab på en dag. Vores komplekse virkelighed i Trump-epoken afslører behovet for at gentænke lederskab. Lederudvikling for fremtiden kræver indsigt i, hvordan vi kan eksperimentere med vores hjernekapacitet til at tilpasse os næsten alt – med medvind. Løsningen: Programmér din hjerne med Neuro selvledelse. Forbered mental fleksibilitet, juster hurtigt til det uventede – bestandigt. I dette foredrag kommer Lene ind på Human Innovation, der begynder med simple mentale manøvrer. Afsættet er ofte enkle trin, der antænder et transformerende drive.
Forspørg på dette foredrag

I verden for at ændre verden

Hvordan får vi de rette talenter til at dele vores kerneideologi? Du behøver ikke. Du kan ikke. Når din kerneideologi er håndgribelig, energigenererende, enestående og fokuseret kræver dit livsprojekt lidt eller ingen forklaring. Folk kaperer matrixen med det samme. Få Lenes unikke strategier til at projektere dit mål ind i fremtiden.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Lene Gammelgaard

Referencer:

"Lene Gammelgaard har ved to lejligheder præsenteret sine tanker om ledelse og udvikling af mennesker til forskellige leder-grupper i Lego. Vi finder hendes ideer og forskning meget værdifulde til at udvikle ledere, mennesker og organisationskultur. Jeg vil derfor stærkt anbefale Lenes uvurderlige bidrag.”
- Kjeld Kirk Kristiansen, ejer LEGO Company, Billund, Danmark.

”At bevare et multikulturelt publikums opmærksomhed er hårdt nok. At efterlader os med nye måder at angribe vores forretningsområder på er professionalisme. Lenes dynamiske præsentations stil gjorde sessionen virkelig værdifulde og var helt rigtig til vort publikum og lejligheden.”
- Claus Skytte Nielsen. Direktør hos Maersk, A. P Møller

”Lenes præsentation var inspirerende og blev meget vel modtaget. Ud over at understrege det hårde arbejde, dedikation til teamwork og tackling af modgang i forbindelse med bestigningen af Mount Everest var jeg mest imponeret over hendes evne til at relatere disse oplevelser til de udfordringer, vi hver især står over for på daglig basis i erhvervslivet. Hun formåede overbevisende at knytte sine oplevelser til de problematikker, vi står overfor i vores organisation. Lene Gammelgaard præsentation var præcis, hvad vi havde brug for til at hjælpe med at målrette og motivere vores medarbejdere. Lenes bidrog absolut væsentligt til at gøre dette til et vellykket arrangement. Jeg kan varmt anbefale Lene for hendes motiverende evner og sin viden om de væsentlige færdigheder og kompetencer, der kræves for at lykkes i erhvervslivet.”  
- D.D. McDavid, Daimler Chrysler Corporation, Vice President International, USA.

"Last week we had our team building in Zermatt and we had invited Lene Gammelgard, the first Danish women to climb Mount Everest for a "motivation" session. The whole team was (positively) just "under shock" after hearing Lene for 2 hours and I found it amazing the number of analogies between climbing the Everest (and successfully coming down) and succeeding with a start-up.
I definitively recommend that you consider her either for one of your internal team building or for any of your high performing company."
- Jacques R. Essinger, phd - Chief executive officer, Symetis

"
Kære Lene. Tusind tak for et fantastisk foredrag i Danske Bank i Lyngby 18 september. Du er en stor inspiration. Jeg deler dit budskab:-) Jeg synes dit oplæg understreger, at man skal rykke på sine drømme. At man selv får ting til at ske. At vi kan meget mere end vi tror, og at vi rykker os ved at udfordre os selv.  Din intro; hvis jeg kommer tilbage og spørger dig igen om 5 år, om nogle af dine drømme er udlevet virkede stærkt på mig. Det var klart for mig, at du har været i situationer, som har givet dig klarsyn og livsindsigt. Du må gerne bruge input som reference. Mange hilsener, Marianne Lund Jensen"
- Danske BankLene Gammelgaard - 58,6 KB

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere