35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lene Gammelgaard

Foredragsholder, forfatter og bjergbestiger. Foredrag om forandring.
Globale erhvervskunder udråber Lene til at være iblandt verdens Top 10 motivational speakers.

THE EVEREST WAY tilbyder project- og proces programmer - der skaber resultater – i professionelle sammenhænge. Lene har opfundet THE EVEREST WAY – simple mentale metoder, der eksplodere alle begrænsninger og mobiliserer idealistiske missioner – der leder mennesker ind i den 4. industrielle revolution.

FUTURIST Lene Gammelgaard blev verdenskendt, da hun som den første skandinaviske kvinde besteg Mount Everest 10. maj, 1996.

Lene er en TOP MOTIVATIONAL SPEAKER til nutidens ledere, der for alvor vil gøre en forskel og har mere end 20 års erfaring med forandringsprocesser for hele organisationer.

FUTURIZE YOURSELF AND YOUR ORGANIZATION
Lene tilbyder Business Speaks med direkte overførbare metoder til, hvordan du kan skabe fremdrift i de konstante markedsrevolutionerende teknologiske opfindelser og trends i vor komplekse samtid. Lene er udholdenhedsspecialist og leverer trin-for-trin mentale strategier, så I kan omgå ydre såvel som indre hindringer for jeres I4.0 fremtids missioner.

Hun har arbejdet med ledere, managers og medarbejderteams i mere end 15 lande - hver gang på forskellige præmisser. Lene har i hvert tilfælde formået at skabe innovative visioner, øget potentiale samt en øget ansvarlighed i den enkelte. Lene arbejder med mentale elementer, der er gavnlige for at drive målsætninger igennem til håndfaste resultater.

Forespørg på Lene Gammelgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lene Gammelgaard

FUTURIZE THE EVEREST WAY

Futurize the Everest Way innovere fremtiden gennem en mission for at skabe noget, der aldrig er opnået før. Mennesker mobiliseres af en mission, der giver mening. Hvad er din missionserklæring, der vil forny progression i den 4. industrielle revolution? Gallup har globalt spurgt 27 millioner medarbejdere og er kommet frem til det faktum - at kun 1 ud af 10 ledere kan motivere medarbejdere til at lede ind i fremtiden. THE EVEREST WAY giver dig 3 enkle mentale metoder til at eksplodere alle begrænsninger, motivere mennesker og skabe fremadrettede projektioner af, hvordan din organisatoriske fremtid skal være.

1 ud af 10 ledere er effektive - innover I4.0 lederskab - The Everest Way
Forespørg på dette foredrag

HUMAN INNOVATION – GLOBAL BÆREDYGTIGHED

Ekspandion kan ikke brilliere i I4.0, medmindre mennesker gør.
Innovative Leadership Expand Humancapital i I4.0

Fremtiden for den 4. industrielle revolution handler lige så meget om investering i udviklingen af ​​det menneskelige potentiale - som investering i ​​hightech. Hastigheden af ​​I4.0 transformationerne kræver ledere, som er specialister i udviklingen af ​​talentfulde selvstyrende medarbejdere, fordi det er mennesker, der leder den teknologiske udvikling. MENNESKELIG INNOVATION er en transformationsproces, der mobiliserer de menneskelige ressourcer, din virksomhed har brug for, for at blive førende inden for jeres felt - nu og i fremtiden.

Human Innovation - Motiver - Slip den menneskelige kapital løs - Ekspander
Forespørg på dette foredrag

NEUROLEADERSHIP

Den menneskelige hjerne er vores GPS til den fremtid, vi stræber efter. Vi kan programmere vores hjerne med fremtidige visioner og dermed opnå succes i den 4. industrielle revolution. NeuroLeadership disciplinerer den menneskelige hjerne til at promovere innovativt lederskab, læring, organisatoriske præstationer og højt ydende teams. Forskning viser, at kun 20% lykkedes med store transformationer, fordi ubevidste gamle vaner saboterer fremskridt. NeuroLeadership er et Neuro-programmerings værktøj – til at gennemføre banebrydende missioner og etablere fremtids understøttende vaner, som mobiliserer nye handlinger i I4.0.

Organisationer der har vedholdende succes, har en essentiel mission som et mentalt fixpoint.
Forespørg på dette foredrag

DECENCY LEADERSHIP

Folk mobiliseres ved at blive inviteret til at samarbejde for at bidrage til en overbevisende mission for den fremtid, de stræber efter - drevet af en grundlæggende ideologi, som fortjener deres respekt. Hvad er din kerne ideologi - der mobiliserer udviklingen af ​​mennesker i den 4. industrielle revolution? Banebrydende resultater opnås kun, når du som leder og din organisation kan skabe en massebevægelse hos de talentfulde medarbejdere, der er nødvendige for at skabe målbare resultater. Decency Leadership er måske det eneste universelle karaktertræk, som mennesker på tværs af kulturer, baggrunde og klasse dybest set beundrer og tiltrækkes af. Decency Leadership betaler sig.

Decency Leadership Keynotes mobiliserer processer, så du på 5 minutter vil kunne kommunikere din grundlæggende ideologi - for at antænde respekt og entusiasme hos de mennesker, du har brug for at mobilisere, for at skabe resultater - nu og fremover.

De fleste mennesker ønsker at bidrage til en leder - en organisation – en mission – der gør en forskel I verden.

Decency Leadership er langtidsholdbar – selv i en hurtigt forandrende verden!
Vi må tage ansvar individuelt og lokalt - så vi kan transformere globalt.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Lene Gammelgaard

Referencer:

"Lene Gammelgaard har ved to lejligheder præsenteret sine tanker om ledelse og udvikling af mennesker til forskellige leder-grupper i Lego. Vi finder hendes ideer og forskning meget værdifulde til at udvikle ledere, mennesker og organisationskultur. Jeg vil derfor stærkt anbefale Lenes uvurderlige bidrag.”
- Kjeld Kirk Kristiansen, ejer LEGO Company, Billund, Danmark.

”At bevare et multikulturelt publikums opmærksomhed er hårdt nok. At efterlader os med nye måder at angribe vores forretningsområder på er professionalisme. Lenes dynamiske præsentations stil gjorde sessionen virkelig værdifulde og var helt rigtig til vort publikum og lejligheden.”
- Claus Skytte Nielsen. Direktør hos Maersk, A. P Møller

”Lenes præsentation var inspirerende og blev meget vel modtaget. Ud over at understrege det hårde arbejde, dedikation til teamwork og tackling af modgang i forbindelse med bestigningen af Mount Everest var jeg mest imponeret over hendes evne til at relatere disse oplevelser til de udfordringer, vi hver især står over for på daglig basis i erhvervslivet. Hun formåede overbevisende at knytte sine oplevelser til de problematikker, vi står overfor i vores organisation. Lene Gammelgaard præsentation var præcis, hvad vi havde brug for til at hjælpe med at målrette og motivere vores medarbejdere. Lenes bidrog absolut væsentligt til at gøre dette til et vellykket arrangement. Jeg kan varmt anbefale Lene for hendes motiverende evner og sin viden om de væsentlige færdigheder og kompetencer, der kræves for at lykkes i erhvervslivet.”  
- D.D. McDavid, Daimler Chrysler Corporation, Vice President International, USA.

"Last week we had our team building in Zermatt and we had invited Lene Gammelgard, the first Danish women to climb Mount Everest for a "motivation" session. The whole team was (positively) just "under shock" after hearing Lene for 2 hours and I found it amazing the number of analogies between climbing the Everest (and successfully coming down) and succeeding with a start-up.
I definitively recommend that you consider her either for one of your internal team building or for any of your high performing company."
- Jacques R. Essinger, phd - Chief executive officer, Symetis

"
Kære Lene. Tusind tak for et fantastisk foredrag i Danske Bank i Lyngby 18 september. Du er en stor inspiration. Jeg deler dit budskab:-) Jeg synes dit oplæg understreger, at man skal rykke på sine drømme. At man selv får ting til at ske. At vi kan meget mere end vi tror, og at vi rykker os ved at udfordre os selv.  Din intro; hvis jeg kommer tilbage og spørger dig igen om 5 år, om nogle af dine drømme er udlevet virkede stærkt på mig. Det var klart for mig, at du har været i situationer, som har givet dig klarsyn og livsindsigt. Du må gerne bruge input som reference. Mange hilsener, Marianne Lund Jensen"
- Danske BankLene Gammelgaard - 58,6 KB

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere