Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Henrik Beha Pedersen

Plastikstrømme: Udfordringerne ved verdens forurenede have

Henrik Beha Pedersen

Miljøbiolog og stifter af Plastic Change, en frontløber i kampen mod plastikforurening. Hans arbejde inspirerer til bæredygtig forandring.

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Beha Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

Henrik Beha Pedersen har sejlet på verdenshavene, siden han var barn, og hans store kærlighed til havet kombineret med et brændende engagement for miljøet fik ham til at kaste sig ind i kampen for et plastfrit havmiljø. Henrik stiftede organisationen Plastic Change i 2014. Gennem samarbejde med universiteter, erhvervsliv og engagerede frivillige har han øget bevidstheden om plastikforurening og problemet med spild af plastik i naturen blandt danskerne.

Et foredrag med Henrik Beha Pedersen giver jer:

  • En dybdegående forståelse af plastikforureningens omfang og konsekvenser for verdenshavene
  • Inspirerende indsigt i praktiske og realiserbare løsninger til bekæmpelse af plastikforurening
  • Personlige beretninger og erfaringer fra frontlinjen i kampen mod plastikforurening, inklusive ekspeditioner og projekter med Plastic Change

Plastikrevolutionen

Henrik Beha Pedersen er drevet af en enorm vilje og tro på muligheden for at forhindre plastikforurening i naturen på globalt plan. Han har igangsat projekter som Ekspedition Plastik og Plastfrit Hav for at dokumentere, indsamle og genanvende plastikspild. Henrik er ikke modstander af plastik. Tværtimod understreger han gang på gang, at plastik er et fremragende materiale, som er helt uundværligt i mange sammenhænge. Men han er modstander af, at plastik bliver ødslet og smidt bort til stor skade for natur og mennesker.

Han er kendt for sit samarbejdsvillige og dialogorienterede tilgang til at løse miljøproblemer og har fået anerkendelse fra både kongelige, ministre og medier.

Book Henrik Beha Pedersen til et inspirerende foredrag om innovative løsninger på plastikproblemet.

Se foredrag med Henrik Beha Pedersen
Henrik Beha Pedersen foredrag

Plastik – og et hav af løsninger

I foredraget stiller Henrik Beha Pedersen skarpt på, hvordan det gik til, at vi har formået at forurene verdenshavene med plastik i en sådan grad, at vi i dag står over for en af nutidens største miljøkatastrofer. Det positive og overraskende element i foredraget er de mange løsninger, som vi allerede nu kan pege på. Det er mennesker, der har forurenet havet, men det er også os, der kan løse problemet – men det kræver vilje og nytænkning.

Gennem foredraget tager Henrik deltagerne på en rejse, der tager afsæt i problemet, men lander i løsningerne. Der vil desuden være rig mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

Henrik er en ildsjæl. I 2014 stiftede han organisationen Plastic Change som et svar på den stigende globale plastikforurening. Sammen med Plastic Change har Henrik skabt fokus på problemet og har blandt andet stået i spidsen for ekspeditioner fra Danmark til Asien, der har dokumenteret plastikforureningens omfang. Henrik har også dokumenteret plastikforureningen i Danmark i ”Ekspedition Plastik”, hvor H.K.H. kronprins Frederik også deltog.

I dag har organisationen fundet sit fodfæste i Danmark og dens international gennemslagskraft vokser. Arbejdet har resulteret i en række priser, herunder Svend Auken prisen, Global Energy Award og nominering til Nordisk Ministerråds miljøpris. Senest har Henrik udgivet “TedX Talk’en My Bottle for Life”.

Referencer

Forespørg på Henrik Beha Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99