Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Inger Wolf

Livet med en etiket: Personlige historier bag psykiatriske diagnoser.

Inger Wolf

Forfatter og foredragsholder, der med sin personlige kamp for velvære dykker ned i psykiatriens udfordringer og samfundets stigende diagnoser.

Uforpligtende forespørgsel på Inger Wolf

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Inger

Lecture icon

Foredrag

Inger Wolf deler sin personlige historie om kampen for velvære og udforsker, hvorfor antallet af mennesker med psykiatriske diagnoser stiger. Med fjorten udgivne bøger og sin egen rejse gennem psykiatrien, sundhed og velvære, bringer Inger Wolf unik indsigt og inspiration til sit foredrag.

Et foredrag med Inger Wolf giver jer:

  • En inspirerende personlig fortælling om at overvinde psykiske udfordringer og finde vejen til et bedre liv
  • En kritisk og oplysende diskussion om stigende psykiatriske diagnoser og forskellige kulturelle perspektiver på psykisk sundhed
  • Praktiske råd og perspektiver på alternative veje til mental velvære og håndtering af psykiske lidelser

Kampen mod stigmatisering

Allerede som 15-årig gik Inger i gang med sin første roman – en bog om et rockband. Denne endte dog i skraldespanden. Flere mislykkede forsøg fulgte, indtil hun i 2000 fik sin første bog, “Sidespring” udgivet. Siden er det blevet til ni andre bøger. Syv i serien om politikommissær Daniel Trokic, hvoraf den første vandt Kriminalakademiets debutantpris, i serien om psykiateren Christian Falk. Ingers bøger er udgivet i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og USA.

Krimitrilogien om psykiateren Christian Falk tager afsæt i Ingers eget liv, da hun selv har kæmpet med en psykiatrisk diagnose og et misbrug siden 2003. I psykiatrien fik hun at vide, at hun skulle leve med sin diagnose og tage medicin resten af livet. Sådan blev det ikke. I de sidste femten år har hun studeret og researchet emner inden for psykiatri, sind, samfund, kultur, misbrug, kost, mindfulness og planter for at finde en bedre løsning end psykiatriens mange piller.

Book Inger Wolf til et inspirerende foredrag, hvor hun deler sin ærlige historie om kampen for at finde velvære igen og samtidig bidrager til debatten om, hvorfor antallet af mennesker med psykiatriske diagnoser stiger.

Se foredrag med Inger Wolf
Inger Wolf foredrag

Find din plads i solen

Foredraget “Find din plads i solen” er Inger Wolfs personlige og ærlige historie om kampen for at få det godt igen og samtidig et indspark i debatten. Hvorfor er antallet af mennesker med psykiatriske diagnoser i stigning? Hvordan ser man på afvigende psykiske fænomener i andre dele af verden? Hvad er virkeligheden egentlig for en størrelse? Og hvad kan man selv gøre for at finde vej, hvis psykiatrien ikke kan hjælpe? Det giver Inger Wolf sine bud på. Det er et foredrag, der skal bringe håb, inspirere og ikke mindst bekæmpe stigmatisering. Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Referencer

Forespørg på Inger Wolf

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99