Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Inger Wolf

Foredrag om psykiatriske diagnoser

Inger Wolf

Forfatter og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Inger Wolf

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Inger

Lecture icon

Foredrag

Allerede som 15-årig gik Inger i gang med sin første roman – en bog om et rockband. Denne endte dog i skraldespanden. Flere mislykkede forsøg fulgte, indtil hun i 2000 fik sin første bog, Sidespring udgivet. Siden er det blevet til ni andre bøger. Syv i serien om politikommissær Daniel Trokic, hvoraf den første vandt Kriminalakademiets debutantpris, samt to i serien om psykiateren Christian Falk. Endnu en Falk-bog er sat til at udkomme sommeren 2018.

Ingers bøger er udgivet i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og USA.

Krimitrilogien om psykiateren Christian Falk tager afsæt i Ingers ejet liv, da hun selv har kæmpet med en psykiatrisk diagnose og et misbrug siden 2003. I psykiatrien fik hun at vide, at hun skulle leve med sin diagnose og tage medicin resten af livet. Sådan blev det ikke. I de sidste femten år har hun studeret og researchet emner inden for psykiatri, sind, samfund, kultur, misbrug, kost, mindfulness og planter for at finde en bedre løsning end psykiatriens mange piller.

Se foredrag med Inger Wolf
Inger Wolf foredrag

Forespørg på dette foredrag Find din plads i solen

Foredraget Find din plads i solen er Inger Wolfs personlige og ærlige historie om kampen for at få det godt igen og samtidig et indspark i debatten. Hvorfor er antallet af mennesker med psykiatriske diagnoser i stigning? Hvordan ser man på afvigende psykiske fænomener i andre dele af verden? Hvad er virkeligheden egentlig for en størrelse? Og hvad kan man selv gøre for at finde vej, hvis psykiatrien ikke kan hjælpe? Det giver Inger Wolf sine bud på. Det er et foredrag, der skal bringe håb, inspirere og ikke mindst bekæmpe stigmatisering. Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Referencer

Forespørg på Inger Wolf

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99