Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jacob Palmqvist

Dynamisk duo: Motivation og samarbejde i forandringens tjeneste

Jacob Palmqvist

Nysgerrig og inspirerende foredragsholder med en passion for innovation. Brænder for at dele viden og skabe dialog.

5 ud af 5 stjerner

Det var et meget fint og underholdende foredrag der talte lige ind i de refleksioner om motivation som gruppen var optaget af. Samtidig støttede det op om de pointer, vi som undervisere havde talt for igennem vores undervisning. Så der var stor tilfredshed!

Sofie Lorentzen - DTU Se alle referencer

Et foredrag med Jacob Palmqvist giver jer:

  • Et professionelt arrangeret event med Jacob, en dygtig og erfaren taler og peptalker
  • Praktiske metoder og redskaber til at fremme handling og realisere jeres mål
  • Stor grad af interaktion og foredrag, der er både underholdende og fyldt med inspiration
Uforpligtende forespørgsel på Jacob Palmqvist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jacob

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jacob Palmqvist er en af landets førende eksperter inden for peptalks og har oparbejdet en omfattende erfaring i at udvikle og afholde foredrag og kurser. Han har en unik evne til at væve faglighed sammen med lige dele humor, sikrende at publikum er engageret fra start til slut. Han sørger for at integrere håndgribelige værktøjer og efterlader sine lyttere med stof til eftertanke.

Et foredrag med Jacob Palmqvist giver jer:

  • Et professionelt arrangeret event med Jacob, en dygtig og erfaren taler og peptalker
  • Praktiske metoder og redskaber til at fremme handling og realisere jeres mål
  • Stor grad af interaktion og foredrag, der er både underholdende og fyldt med inspiration

Realiser organisationens mål

Med et årti som aktiehandler bag sig, bringer Jacob Palmqvist en dyb forretningsindsigt ind i sine foredrag, hvilket resulterer i både personlige og økonomiske gevinster for hans publikum. Som coach og peptalker har Jacob inspireret og underholdt tusindvis af sælgere, ledere og medarbejdere fra topvirksomheder som Nokia, General Motors og Mærsk. Hans erfaring strækker sig bredt over forskellige brancher, fra finansielle institutioner som Danske Bank og Nordea, til sundhedssektoren med virksomheder som Novo og LEO, og videre til energisektoren med Hydro Texaco.

Book Jacob Palmqvist til et foredrag, og oplev hans unikke blanding af forretningsindsigt, coaching og underholdning, der garanteret vil efterlade jer motiverede og klar til at nå nye højder.

Se foredrag med Jacob Palmqvist
Jacob Palmqvist foredrag

Hvor sidder dit drive? At mestre sin egen motivation

En garanteret motiverende peptalk med en buffet af dynamiske værktøjer til at håndtere forandringer proaktivt og kontrolleret. En energisk omgang sund fornuft der giver jer mod til at træffe valg, tage ansvar og i det hele taget til at gøre det, som I altid kunne have gjort. Et startskud til jeres indre igangsætter der giver ideer, gå-på-mod og lyst til at åbne alle de døre, som I tidligere måske listede dig forbi.

Udfordringen: At satse på at nogle få nøgle-personer i en organisationen kan motivere dem, men mht. de andre er det måske farligt. Økonomiske og materielle gulerødder er sjældent tilfredsstillende på sigt.

Løsningen: Vi tror, at den mest effektive løsning på denne udfordring er at lære medarbejderne at motivere sig selv.

Fordelene herved er selvfølgelig motiverede medarbejdere, der har appetit på forandring, og i det hele taget giver et drive og en handlingsorientering.

Foredraget vil give deltagerne færdigheder i at:
– påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling
– udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre
– håndtere modstand og forandringer

Jacob Palmqvist foredrag

Brug hovedet til en forandring

– I ser altid det, I tror, men det er ikke altid, I tror, hvad I ser! Jacob Palmqvist giver, med denne dybt, bredt og højt favnede peptalk, deltagerne dynamiske forandringsværktøjer, som tager fat om roden i vores følelsesmæssige vejnet. Igennem brugen af farverige metaforer og udfordrende øvelser gøres den enkelte deltager forandringsparat og motiveret.

Udfordringen: Kollegaer med manglende tro på egne evner skaber dårligere resultater. Tilsvarende har de kollegaer, der tror på deres evner ofte gode resultater. Denne begrænsende holdning til produktet, ledelse, kvalitet, pris og egne evner kan have katastrofale konsekvenser for bundlinjen.

Løsning/fordele: En positiv og ressourcefuld “JEG KAN” kultur fjerner de mentale begrænsninger, der reducerer mulighederne for succes. Evnen til at bryde ud af komfortzonen øger evnen til at øge eget potentiale.

Deltagerne vil opnå færdigheder i at:
– udvise en adfærd som igangsætter positive successpiraler
– påtage sig en handlingsorienteret tilgang
– opnå resultater som de ikke troede var muligt
– udnytte deres eksisterende færdighedsniveau maksimalt

Jacob Palmqvist foredrag

Selvledelse - Har du en opskrift på succes?

Har I en opskrift på succes? Med gnist, glød og smittende glæde, giver vi Jacob Palmqvist en beskrivelse og en opskrift på, hvordan I når jeres mål. En effektiv, motiverende og engagerende peptalk med dybde og tyngde.

Udfordringen: Mange organisationer lider under manglende ansvarlighed, brok og dårlige undskyldninger for ikke at gøre sit bedste. En virksomheds kultur hvor kollegaerne giver hinanden skyld for de manglende eller svage resultater koster mange penge, og giver et dårligt arbejdsmiljø og trivsel for medlemmerne. De fleste “dovne kollegaer” har bare endnu ikke lært sig at sætte sig saftige mål og at nå dem.

Løsningen/fordele: Fokus på at nå mål, lære af fejltagelser og søge konstante forbedringer sætter sig klare høje mål og bakker dem om med handlinger.

Deltagerne vil opnå færdigheder i: At erstatte “hvis skyld er det” med fælles mål og visioner, at tage fuldt ansvar for organisationen og egne resultater og at påtage sig et adfærdsmønster der forstærker teamets succes.

Jacob Palmqvist foredrag

Teamwork - Synergi & gensidighed!

At arbejde proaktivt og selvstændigt med klare mål og masser af motivation burde være nok til at få succes i det moderne arbejdsliv. En faktor der dog kræves fokus på for at frigøre den resterende del af medarbejdernes potentiale er deres evne til teamwork.

Fordele: Teamspirit, tillid, åbenhed og undgå superoptimering

Deltagerne vil opnå færdigheder i at bruge teambarometeret aktivt, opnå og give hinanden tillid og respekt og samarbejde ved hjælp af kommunikation.

Jacob Palmqvist foredrag

Dream Team

“Når resultaterne overstiger summen af den enkelte indsats”. Jacob Palmqvist giver i dette foredrag konkrete værktøjer til, hvordan I og jeres kolleger sammen kan skabe et langt bedre arbejdsmiljø og håndtere de forandringer og samarbejdsudfordringer, som opstår hver eneste dag. Lær at blive herre over jeres eget motivationsniveau og skab synergi i teamet.

En team seance skaber engagement fælles referenceramme og frem for alt tillid og respekt for hinanden. I er altid en del af et team, og succesen afhænger af jeres evner som individualist – herunder evnen til at give og vinde tillid og respekt.

Jacob Palmqvist foredrag

Værdibaseret salg - når prisen kommer i anden række

Foredraget er et underholdende og involverende festfyrværkeri, hvor deltagerne får ideer og inspiration til at arbejde med egne holdninger og værdier samt værktøjer til at påvirke andres.
Når I skal blive endnu dygtigere til at skabe resultater er der to primære indsatsområder, I kan vælge at fokusere på.

1) Skaffe nye kunder (dating) og 2) sælge mere til de eksisterende (ægteskab). Uanset hvilken af de to I arbejder med, er de psykologiske og værdibundne elementer blevet en afgørende faktor for at lykkedes i stort set alle brancher.

Alle kunder køber for at dække en af to overordnede behov. Et funktionsbehov der typisk er en økonomisk betragtning og en ren analytisk vurdering og et personligt behov der har at gøre med værdier, tillid og hvad kunden personligt får ud af det. Undersøgelser viser faktisk, at 40 % af kunder primært køber på grund af sælgeren, og ikke på baggrund af prisen.
Langt de fleste ”salgsteknikker” fokuserer på at manipulere kunden hen til et salg snarere en at skabe en relation. Man kan med rette sammenligne traditionel salg med dating og værdibaseret salg med de egenskaber, der skal bruges i et parforhold. Min erfaring er dog, at langt de fleste sælgere har viden og kendskab til langt flere “teknikker” end de bruger. Det er derfor altafgørende, at man målrettet træner og udvikler “SALGSINDSTILLING”, der er den hurtigste og mest effektive vej til at skabe en kultur, der laver ekstraordinære resultater.

Referencer

Det var et meget fint og underholdende foredrag der talte lige ind i de refleksioner om motivation som gruppen var optaget af. Samtidig støttede det op om de pointer, vi som undervisere havde talt for igennem vores undervisning. Så der var stor tilfredshed!

Sofie Lorentzen

DTU

Et fantastisk inspirerende foredrag hvor vi alle tog noget fagligt med hjem samt nogle gode grin

Kirtsen Vi

Datacon Enterprise Solutions A/S

Jacob var god til at tilpasse foredraget til vores behov. Rigtig mange positive tilbagemeldinger. En af vores VP’er skrev bl.a.: 'hele Discovery Management går rundt og nynner på de 70 ord'

Gerda Marie Rist

LEO Pharma

Lå meget meget tæt på den "briefing" vi havde sendt til Jacob. Så meget relevant foredrag, som jeg er sikker på har flyttet flere af os og har givet os som virksomhed og hver af os i virksomheden noget at tænke over, samt nogle enkle værktøjer, der hjælper os med vores kommunikation med hinanden, samt med vore kunder og samarbejdspartnere. Og Jacob er jo en fremragende formidler indenfor sit emne, der ellers godt kan risikere at blive lidt teoretisk tungt. Perfekt blanding af faglighed, humor, eksempler, analogier og provokation. Flot involvering af publikum.

Michael Steen Amundsen

Mölnlycke Health Care

Jacob fortalte levende om det at kommunikere ved hjælp af andre virkemidler end den sædvanlige PowerPoint. Det ramte plet, og deltagerne blev inspireret til at gøre tingene anderledes.

Dorthe Berthelse

Grundfos Management A/S

Spændende og frisk - god som en opstarter. Meget dygtig formidler.

Jens Andersen

Københavns Energi

Et fint oplæg med stof til eftertanke f. eks. i forhold til de mentale billeder vi skaber inde i hovedet mhp. frygt, motivation og glæde, og sammenkædningen til påvirkningen af ens egen hverdag

Troels Frøkjær Christensen

Intego

Jacob havde afstemt sit foredrag i forhold til de oplysninger jeg havde fremsendt - det var bare super. Han sikrede deltagelse fra alle fremmødte - det var også super. Jeg har kun fået positive tilbagemedlinger, så jeg er yderst tilfreds. Jeg havde mødt Jacob gennem min egen arbejdsgiver - så det var bestemt et godt gensyn.

Putte Kvisthøj

Danske Porebeton Forening

Jacob er en meget behagelig person, let at kommunikere med og hans indlæg ramte præcist, hvad vi havde brug for på tidspunktet. Jeg har kun fået positive kommentarer fra organisationen.

Personalechef Anne Køngerskov

Ramirent A/S

Jacob var super engageret - og meget god til at formidle budskabet om motivation.

Vicki Hansen

Haribo Lakrids

Rigtig godt foredrag. Jacob fik fra start alle medarbejderne inddraget og sørgede for at fastholde deres fulde opmærksomhed under hele foredraget. Jacob leverede til fulde 'varen.

Birgitte Wøhlk Laursen

Brandts

Jacob forstod på en sjov og humoristisk måde at involvere deltagerne, og samtidig fik han formidlet et konkret og relevant budskab.

Lars Larsson

Sinatur Hotel Frederiksdal

Det var spændende og medarbejderne var meget begejstrede. Jacob var 100% på og var god til at fange folk.

Kenn Rye Andersen

Gunslevholm Idrætsefterskole

Jakob 'kom med på et afbud' på grund af en anden foredragsholders sygdom. Jakob fik meget hurtigt alle til at deltage aktivt i foredraget, og formåede at kæde tingene i foredraget sammen - både fra handling til ord og fra ord til handling.

Allan Poulsen

Tinglysningsretten

Fuldendte til fulde vores forventninger, fik god værktøjer med hjem.

Kirsten Nielsen

Region Sjælland - it helpdesk

Det passede perfekt til vores arrangement.

Erik Fog Larsen

Byggeriets uddannelser
Forespørg på Jacob Palmqvist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Jacob Palmqvist
Jacob Palmqvist

5 ud af 5 stjerner

Det var et meget fint og underholdende foredrag der talte lige ind i de refleksioner om motivation som gruppen var optaget af. Samtidig støttede det op om de pointer, vi som undervisere havde talt for igennem vores undervisning. Så der var stor tilfredshed!

Sofie Lorentzen - DTU Se alle referencer