Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jakob Illeborg

Navigering i nye strømme: Forståelse af en verden i forandring.

Jakob Illeborg

Erfaren international korrespondent, der bringer skarpe analyser og indsigter fra verdens brændpunkter direkte til sit publikum.

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Illeborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jakob

Lecture icon

Foredrag

Tag med Jakob Illeborg, en garvet international korrespondent med års erfaring i mediernes verden, på en inspirerende rejse gennem globale begivenheder. Gennem hans karriere som TV-vært og journalist har Jakob dækket væsentlige historier og sat sit præg på mediebilledet. Få en dybere forståelse af en verden i konstant forandring til et spændende og tankevækkende foredrag

Et foredrag med Jakob Illeborg giver jer:

  • En indsigt i globale begivenheder og deres indflydelse på livet i Danmark
  • Perspektiver på nøglebegivenheder i nyere tid og forudsigelser for fremtidige globale tendenser
  • En dybdegående forståelse af de internationale relationer og politiske dynamikker, der former vores verden

Global journalistik og kultur

Jakob Illeborg, tidligere TV-vært og international korrespondent, har omfattende erfaring med at rapportere om verdensbegivenheder. Med 15 års bosættelse i London som korrespondent for DR og nu som international korrespondent for BT, har Jakob dækket en bred vifte af emner, herunder krigen i Ukraine.

Han har forfattet bogen “Danmark set udefra” udgivet af Gyldendals forlag og deltaget i flere andre bogprojekter, herunder “Arvefjender,” der handler om fodboldkultur i London.

Jakob har også bidraget til talrige danske og internationale medier som Weekendavisen, Mandag Morgen og The Guardian. Ud over sin mediekarriere har Jakob også en musikalsk fortid som rocksanger i bandet Warwick Avenue, der udgav plader på Columbia Records i USA.

Book Jakob Illeborg til et spændende foredrag om en verden i forandring, leveret af en erfaren korrespondent.

 

Se foredrag med Jakob Illeborg
Jakob Illeborgs foredrag

Verden i forandring

Igennem mange år har Jakob Illeborg rapporteret fra verdens hotspots, hvor begivenheder langt væk, under andre himmelstrøg og i andre tidszoner, påvirker livet herhjemme i Danmark. I dette foredrag fortæller Jakob deltagerne om nogle af de væsentligste skæringspunkter i nyere tid, og han giver hans eget bud på, hvad vi kan forvente os af den kommende tid. Han løfter sløret for, hvordan de globale tandhjul griber ind i hinanden og hvilken vej de drejer. Jakob fortæller underholdende og vedkommende og trækker på en stor indsigt fra mange års erfaring.

Jakob Illeborgs foredrag

Moderator

Jakob Illeborg er meget velbevandret i europæisk kultur, globalisering, innovation og Danmarks position i den globale landsby. Han har arbejdet tæt med unges forhold til EU og med topfolk i dansk erhvervsliv. I det hele taget har Jakob et bredt vidensfundament at stå på som moderator. Herudover er han god til at skabe den rette stemning og sikre at debatten står skarpt og oplysende.

Referencer

Forespørg på Jakob Illeborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99