Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jakob Stegelmann

Spændende foredrag om film, populærkultur, tegnefilm, science fiction og computerspil

Ursula Taylor

Jakob Stegelmann

Nøglefigur inden for popkultur; en passioneret forfatter, redaktør, filmanmelder og tv-vært. Kendt for dybdegående viden og formidling af film og spil.

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Stegelmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jakob

Lecture icon

Foredrag

Jakob Stegelmanns foredrag om livet som nørd er både varmt og underholdende. Når den erfarne film- og kulturanmelder deler ud af sine indsigter og passion i dette inspirerende foredrag, får I mulighed for at opdage, hvad der har formet ham, og få et enestående indblik i den fascinerende verden af film, tegneserier og meget mere.

Et foredrag med Jakob Stegelmann giver jer:

  • Indsigt i nørdkulturens udvikling fra tegnefilm til digital underholdning
  • Mulighed for skræddersyet indhold om populærkultur og spil
  • Tilpasset formidling til forskellige aldersgrupper med humor og varme

Nørdernes underfundige verden

Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og filmanmeldelser, typisk i den mere nørdede genre, men efterhånden som folk har taget det til sig mere og mere i mainstreamgenren. Siden 1989 har Jakob været vært på Troldspejlet, hvor han også har beskæftiget sig med anmeldelser af tegneserier, spil og en masse andet i den kulørte kulturgenre.

Med sin helt egen tilgang til populærkulturens univers forstår Jakob at sætte emner som tegnefilm, science fiction og computerspil på dagsordenen, så tilskuerne både bliver klogere på, hvad der rører sig i de kreative hjørner, men også føler sig underholdt. Jakobs nysgerrige og åbne tilgang til nye udgivelserne, og hans formidable formidlingsevne har givet ham en stor fanskare blandt børn og voksne (og dem indimellem) og adskillige hædersbevisninger.

Book Jakob Stegelmann til et varmt og nærværende foredrag om livet som nørd

Se foredrag med Jakob Stegelmann
Jakob Stegelmann foredrag

Skræddersyet foredrag

Er der et bestemt emne, som du ønsker at høre Jakob Stegelmanns perspektiv på? Han kan skræddersy et foredrag specifikt til dit arrangement, så det passer perfekt til dagen. Uanset om det skal fokusere på filmanmeldelser, tegneserier, computerspil – ja, alt hvad det befinder sig inden for populær- og kulturgenren – så kan Jakob Stegelmann udforme et spændende foredrag, som gør deltagerne klogere på emnet.

Jakob Stegelmann sørger også for, at foredraget vinkles til aldersgruppen i publikummet. Han kan tale både til børn, voksne og en blandet forsamling. Alle er garanteret et interessant og underholdende foredrag i selskab med Jakob Stegelmann.

Jakob Stegelmann foredrag

Mit liv som Nørd

Jakob Stegelmann fortæller i dette foredrag om sit forunderlige liv som nørd. Kom og hør hvilke film, bøger, spil og tankesæt, der har været med til at forme ham, og hvordan de også har været essensen af hans virke og formidling – og dermed også været med til at forme alle os andre til ægte nørder. Jakob Stegelmann tager os med sin vanlige lune og humor ind i nørdernes underfundige verden. Kom med på en rejse fra de allerførste tegnefilm til den allernyeste digitale underholdning og streaming.

Referencer

Forespørg på Jakob Stegelmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99