Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jan Magnussen

Foredrag om karriere og motorsport

Jan Magnussen

Europas mest vindende racerkører

Uforpligtende forespørgsel på Jan Magnussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jan

Lecture icon

Foredrag

Jan Magnussen er Europas mest vindende racerkører og har i dag rekorden for flest sæsonsejre i Formel 3. Han var kun 14 år, da han vandt sit første VM og har siden vundet stort set alle motorsportens største løb: 24-timers Le Mans, 24-timers Daytona og 12-timers Sebring.

Som Formel 1-kører har han siddet bag rattet i 25 Grand Prix-løb og har vundet 24 timers-løbet Le Mans fire gange. Fra 2004 af har Jan Magnussen desuden kørt for Corvette Racing – og startede i 2013 en ny karrierevej: sit eget team, Magnussen Racing Experience, der har Le Mans som altoverskyggende mål. Jan Magnussen er velbevandret i den internationale motorsportsverden, og holder et skarpt øje med den, da han er far til Kevin Magnussen, som pt. slår sine folder i Formel 1.

Jan Magnussen giver i sine foredrag et sjældent indblik i motorsportslivet – både på banen og bag kulisserne.

Se foredrag med Jan Magnussen
Jan Magnussen foredrag

Tæt på

I dette spændende foredrag fortæller Jan Magnussen sin personlige historie om 30 års motorsportskarriere på topplan. En fantastisk og inspirerende fortælling om at slå igennem i motorsporten, vinde VM som 14-årig, og de mange mange sejre i 24-timers Le Mans løb.

Jan Magnussen kommer blandt andet ind på, hvordan det var at gå fra ukendt gokartkører til Formel 1-verdensstjerne og vinder af Le Mans, de bedste sejre og de største nederlag i 24-timers Le Mans og Formel 1-løbene. Han fortæller ærligt om det at sætte penge, familie og venskab på spil for at nå sine mål, om at nå til tops i motorsportens kongeklasse, Formel 1 – og om at blive fyret igen. Derudover har foredraget også et stærkt fokus på teamwork og sammenhold, ligesom Jan deler ud af sine erfaringer med at præstere på sit højeste konstant og opbygge sit eget team i Danmark.

Foredraget suppleres med billeder og film fra Jan Magnussens personlige arkiver, og der er også tid til efterfølgende spørgsmål fra tilhørerne.

Referencer

Forespørg på Jan Magnussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99