Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jan Magnussen

Acceleration til succes: Vejen til toppen i motorsport.

Jan Magnussen

Passioneret omkring fart og præcision, Europas mest vindende racerkører. Lever for adrenalinsus og sejrens sødme på asfalten.

Uforpligtende forespørgsel på Jan Magnussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jan

Lecture icon

Foredrag

Oplev Jan Magnussen i et spændende og inspirerende foredrag. Med en utrolig karriere bag rattet deler han sine unikke oplevelser og indsigter fra verdens mest krævende løb. Få et eksklusivt indblik i livet som racerkører og bag kulisserne i motorsportsverdenen.

Et foredrag med Jan Magnussen giver jer:

  • Personlige anekdoter fra 30 års topkarriere i motorsport
  • Indsigter i overgangen fra gokart til Formel 1 og Le Mans
  • Erfaringer om teamwork, præstation på højeste niveau, og opbygning af eget team

Fra ukendt gokartkører til Formel 1-verdensstjerne

Jan Magnussen er Europas mest vindende racerkører og holder i dag rekorden for flest sæsonsejre i Formel 3. Allerede som 14-årig vandt han sit første verdensmesterskab, og siden da har han erobret sejre i stort set alle motorsportens mest prestigefyldte løb, inklusive 24-timers Le Mans, 24-timers Daytona og 12-timers Sebring.

Som tidligere Formel 1-kører har han deltaget i 25 Grand Prix-løb og triumferet hele fire gange i det legendariske 24-timers Le Mans-løb. Fra 2004 og fremefter kørte Jan Magnussen for Corvette Racing, og i 2013 begyndte han en ny kapitel i sin karriere ved at etablere sit eget team, Magnussen Racing Experience, med Le Mans som det ultimative mål. Jan Magnussen er dybt forankret i den internationale motorsportsverden og holder nøje øje med den, da han er far til Kevin Magnussen, der i øjeblikket er aktiv i Formel 1.

Book Jan Magnussen til et fascinerende foredrag og få et sjældent indblik i motorsportslivet – både på banen og bag kulisserne

Se foredrag med Jan Magnussen
Jan Magnussen foredrag

Tæt på

I dette spændende foredrag fortæller Jan Magnussen sin personlige historie om 30 års motorsportskarriere på topplan. En fantastisk og inspirerende fortælling om at slå igennem i motorsporten, vinde VM som 14-årig, og de mange mange sejre i 24-timers Le Mans løb.

Jan Magnussen kommer blandt andet ind på, hvordan det var at gå fra ukendt gokartkører til Formel 1-verdensstjerne og vinder af Le Mans, de bedste sejre og de største nederlag i 24-timers Le Mans og Formel 1-løbene. Han fortæller ærligt om det at sætte penge, familie og venskab på spil for at nå sine mål, om at nå til tops i motorsportens kongeklasse, Formel 1 – og om at blive fyret igen. Derudover har foredraget også et stærkt fokus på teamwork og sammenhold, ligesom Jan deler ud af sine erfaringer med at præstere på sit højeste konstant og opbygge sit eget team i Danmark.

Foredraget suppleres med billeder og film fra Jan Magnussens personlige arkiver, og der er også tid til efterfølgende spørgsmål fra tilhørerne.

Referencer

Forespørg på Jan Magnussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99