Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jens Blendstrup

Foredraget giver indsigt i Jens Blendstrups litterære univers.

Jens Blendstrup

Forfatter og foredragsholder.

Uforpligtende forespørgsel på Jens Blendstrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jens

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jens Blendstrup har altid digtet og allerede i folkeskolen gik han ofte amok i fristile, men gik i stå når der skulle analyser. Han debuterede i Hvedekorn i 1988 efter voldsomt pres fra sin promotor Lars Bukdahl, som fik overbevist den noget vrangvillig Poul Borum om, at Blendstrups titler var gode. Novellesamlingen ”Mennesker” i en mistbænk udkom i 1994, men Blendstrup mener selv, at hans egentlige forfatterskab først startede 5 år senere med romanen ”Dame til fornuftige priser”. Det var her, han begyndte at anvende humor for alvor. 

Jens Blendstrup er betaget af mennesker, især fra den type kvarterer han engang boede i. Mindet, at huske tilbage, har altid optaget af Jens Blendstrup, selvom den bedste litteratur for ham ikke er selvbiografisk, men begge dele. Bogen om hans far, ”Gud taler ud” fra 2004, er stadig en central bog for Jens Blendstrup. Siden den har han kunnet skrive tættere på kernen, som han siger.

Hans forfatterskab tæller ”Mennesker i en mistbænk” (1994), ”Dame til fornuftige priser” (1999), ”Laterna vagina” (2000), ”Gud taler ud” (2004), ”Pludselig flæben” (2007), ”Toværelses med lykkelig udgang” (2008 – i samarbejde med Lars Gundersen), ”Bombaygryde i 2010”, ”Berlin – øjenvidnevariationer” (2012 – i samarbejde med Lars Gundersen) ”Luskefisefortællinger” (2014) ”Venedig – eller kunsten at fare vild” (2014 – i samarbejde med Lars Gundersen) og senest ”Slagterkoner og bagerkoner” fra 2016.

Se foredrag med Jens Blendstrup
Jens Blendstrup

Forfatterforedrag med Jens Blendstrup

Med en utrolig energi og charme tager Jens Blendstrup deltagerne med i sit litterære univers, gerne ud fra de sidste skud på stammen, men også andre værker kan komme til deres ret. Hør om inspirationen, processen, luskefiserne, Gud, Berlin, pludselig flæben, slagtekoner og bagerenker, faktaen og fiktionen.

Referencer

"Jens er fantastisk og sjov som oplægsholder."

Malene L.S. Thomassen

Malene L.S. Thomassen

Jens Blendstrup er en sympatisk, kreativ, atypisk og underholdende foredragsholder.

Michael Lauridsen

Bornholms Folkebiblioteker
Forespørg på Jens Blendstrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99