Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jørgen Skouboe Møller

Natur, nærvær og næste måltid: Livet på jagt med "Nak og Æd"

Jørgen Skouboe Møller

Autodidakt TV-mager og produktionsleder, kendt for sin rolle i Nak & Æd, deler sin passion for naturen og tv-produktion

5 ud af 5 stjerner

De knap 50 tilhørere havde en meget hyggelig aften - og der var både lejlighed til at stille spørgsmål - og få svar - det var fremragende underholdning spækket med masser af sjove og spændende jagthistorier. Midtvejs var der kaffe, øl/sodavands pause - og snakken gik livligt. Han fortalte også om kommende arrangementer, dog uden at "røbe" for meget - så vi glæder os til at se udsendelserne, når de nu igen starter 26.01. på DR2. Vi takker Jørgen for en rigtig god aften - bestemt et arrangement vi gerne gentager!

Bestyrelsen Auning - Jagtforening Se alle referencer

Et foredrag med Jørgen Skouboe Møller giver jer:

  • Indblik i naturmandens liv og arbejde med TV-programmer om naturen
  • Spændende perspektiver på jagt og madlavning i naturen
  • Inspiration til aktivt samspil med naturen, pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og biavl
Uforpligtende forespørgsel på Jørgen Skouboe Møller

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jørgen

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk.

Et foredrag med Jørgen Skouboe Møller giver jer:

  • Indblik i naturmandens liv og arbejde med TV-programmer om naturen
  • Spændende perspektiver på jagt og madlavning i naturen
  • Inspiration til aktivt samspil med naturen, pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og biavl

Nysgerrighed og lidenskab for jagt, mad og natur

I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om Jagt og Mad. I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og sin egen holdning til jagt. Jørgen Skouboe får fantastiske tilbagemeldinger på sit foredrag, som man også kan se i nedenstående referencer, hvor både jagtforeninger og biblioteker såvel som privatpersoner giver positive tilbagemeldinger. Med et Jørgen Skouboe foredrag er I garanteret en succes.

Udover jagt har Jørgen en stor passion for pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og ikke mindst biavl, som også vil kunne inddrages i et Jørgen Skouboe foredrag.

Book Jørgen Skouboe Møller til et underholdende foredrag, hvor I kommer med ind i maskinrummet bag tv-produktioner.

Se foredrag med Jørgen Skouboe Møller
Jørgen Skouboe Møller foredrag

Nak & Æd

I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han om sit arbejde og om sin holdning til jagt.  Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med når Jørgen holder foredrag? Det og meget mere får I svar på i foredraget med Jørgen Skouboe, som ca. vil vare 1 time.

Efter pausen kan I vælge mellem følgende:

”Mens vi venter på at dø”

Jørgen fortæller om programmet ”Mens vi venter på at dø” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det, vi drømmer om. I skal også høre om, hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene.

“Nak & Æd i Norden”

Jørgen fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores Nordiske brødres jagtkultur. Jagten på White Tail i Finland var en jagtform, som Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor Moskus oksen. Vi skal også høre om jagten på Urfuglen i Sverige, Rensdyret på Island, Mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter Helleflynder på Lofoten der ligger 350 km ude i Norskehavet.

Referencer

De knap 50 tilhørere havde en meget hyggelig aften - og der var både lejlighed til at stille spørgsmål - og få svar - det var fremragende underholdning spækket med masser af sjove og spændende jagthistorier. Midtvejs var der kaffe, øl/sodavands pause - og snakken gik livligt. Han fortalte også om kommende arrangementer, dog uden at "røbe" for meget - så vi glæder os til at se udsendelserne, når de nu igen starter 26.01. på DR2. Vi takker Jørgen for en rigtig god aften - bestemt et arrangement vi gerne gentager!

Bestyrelsen Auning

Jagtforening

En del deltagere kendte Jørgen fra tidligere møder. Der var øl og øl-pølser til Jørgen. Flere ønskede fælles-billeder- rygning og venskab

Jens Hangaard Nielsen

Jagtforening

Jørgen Skouboe var virkelig dejlig at have på besøg. Både fordi han er meget sød og jovial, men også fordi han har en dejlig ydmyghed overfor sin rolle. Vi har allerede nu planer om at invitere Jørgen igen på et af vores andre biblioteker næste sæson

Jette Greibe

Norddjurs Biblioteker

Fantastisk Jørgen Skouboe foredrag (...) det var da bare sådan en god oplevelse i Almind Forsamlingshus!

Mikkel Hedegaard Almstedt

Det var et meget fint Jørgen Skouboe foredrag, han var meget jordnær og ligefrem, og han trak fuldt hus, vi havde 150 billetter, og de var alle udsolgt, så vi var meget tilfreds.

Karl Christensen

Karstoft samlingshus

Det var dejligt, at Jørgen Skouboe gav sig god tid til at snakke med tilhørerne før, i pausen og efter foredraget.

Tommy Svendsen

Gamborg Foredragsforening

Onsdag aften havde vi et Jørgen Skouboe foredrag. Vores elever + forældre og andre interesserede var mødt op. De fik et vedkommende og troværdigt foredrag. Gode jagthistorier og andre naturoplevelser serveret på en meget afslappet og nærværende måde. Jørgens filosofier om naturen og livet gik rent ind hos publikum. Aldersspredningen lå fra 10-80 år, og alle havde en rigtig god aften.

Jacob Gravlund Jørgensen

Fjordvang Efterskole

Vi har her torsdag aften haft besøg af Jørgen Skouboe Møller i Lem Sogns Jagtforening. Vil bare gerne sige, det var et helt forrygende foredrag. En meget oplagt Skouboe var både oplysende og underholdende gennem hele foredraget. Og svarede beredvilligt på spørgsmål fra salen efterfølgende. Helt perfekt! Vi var ca. 170 tilhørerer, og jeg hørte kun positive og tilfredse kommentarer, da folk gik glade hjem. Jeg tror alle havde en super aften.

Ole Jensen, Formand/kasserer

Lem Sogns Jagtforening

Det var et super Jørgen Skouboe foredrag. Han var meget veloplagt.

Mads Hansen

Tørring Jagtforening

Det var fuldstædig i top foredraget

Søren Østergård

S. Ø. Biler

Jeg har fået mange rosende ord om Jørgens foredrag. ”Godt og underholdende” – og det var det jo, og skønt at det kunne få mændene af huse. De unge drenge der kom, giver da også lidt håb for fremtiden, der er stadig drengerøve der vil ud i naturen, i stedet for at sidde med rene negle og stirre sig blinde på en computerskærm. På pc’en nakker de selvfølgelig også bunker, men det er jo ligesom ikke det samme.. Tror at vi, hele flokken der var der i onsdags, vil glæde os meget til at se jeres nye udsendelser

Tine

Mariager Bibliotek

Super godt foredrag, det er blevet rost rigtig meget af de folk som var tilstedet. vi i foreningen var også rigtig godt tilfredse, Jørgen var meget professionel og vidste præcis hvad han ville og hvordan han ville ha det.

Søren Andreassen

Holeby Jagtforening

Tak for et super godt foredrag i huntingcenteret d. 3. januar. Jeg er ikke jæger, men nyder stadig jeres spændende, lærerige og for det meste hysterisk morsomme rejser. Tak for alt inspirationen

Lene Kjeldgaard

Jørgen Skouboe var super oplagt og fik i den grad publikum med.

Rene Nielsen

Øster Snede Jagtforening

En rigtig spændende aften med en veloplagt foredragsholder.

Bodil Nissen

Nr.Hostrup Hus

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger :-) underholdende levende Jørgen Skouboe foredrag.

Martin Christensen

Firmaklub MTI Kverneland

Et medrivende, humoristisk Jørgen Skouboe foredrag, hvor man også anede en del alvor bag. Jørgen havde publikum i sin hule hånd på sin meget lige ud ad landevejen på en meget bramfri og ærlig måde.

Kresten G. Larsen

Foredrags- og aktivitetsforeningen MARITIM-VIDEN

Det var vi meget godt, tilfreds med foredraget, og salen var også godt tilfredse det var underholdene, og det kan varmt anbefales

Villy Dahl Jensen

Ølstrup jagtforening

Meget professionel og ligetil, en fornøjelse fra start til slut.

Lotte Frank

Frederiks Jagtforening

Jørgen var utrolig samarbejdsvillig og gjorde virkelig en indsats for, at foredraget skulle fungere. Han satte sig ind i den øvrige agenda på dagen og lyttede nysgerrigt til de andre foredrag, ligesom han var fleksibel ift. at få sit eget foredrag til at passe ind i konteksten. Selve foredraget var meget underholdende og inspirerende, og der var en livlig snak i pausen. Det var en fornøjelse, at have Jørgen på besøg og kan kun sige han gjorde det rigtigt godt. Tilbagemeldingerne har kun været gode. Vi tager meget gerne Jørgen på besøg en anden gang!

Mads Nielsen

Rebild Kommune - Center Sundhed

Vi spurgte Jørgen hvordan vi skulle præsentere ham. Han sagde, at han gerne ville give hver og en hånd, når de ankom. Det syntes både vi som arrangør og gæster var en rigtig god ting.

Henrik Gregersen

Meget professionel og underholdende

Røde Kors, Langå

Røde Kors Langå afdeling.

Super inspirerende og meget humoristisk.

Mette Sørensen

Tubbenik Aps

En rigtig fin og hyggelig aften med Jørgen Schouboe Møller! Han fortalte om og viste klip fra nogle af de mange udsendelser med "Nak & Æd" på underholdende vis. Det blev også til flere gode jagthistorier og andre sjove naturoplevelser mv., til stor morskab for publikum. Et helt fantastisk og givende foredrag, som kun kan anbefales.

Kirsten Kromann Nøhr

Jammerbugt Bibliotekerne

Jørgen kom i god tid og kunne gøre klar. Behagelig og herlig person med en inspirerende rygsæk om mange rejser og oplevelser.

Trine Garner

Herborg Ungdomsforening

Fantastisk personlighed og fantastiske rejsebeskrivelser

Villy J. Larsen

Herning-Ikast landboforening

Tak til Jørgen Skouboe for at at deltage ved vores arrangement i Den Lave Højskole, hvor han var inspirerende og humoristisk i sine fortællinger. Jørgen Skouboe var imødekommende over for alle de unge der henvendte sig efter oplægget og havde en strålende energi der indikerede at han var oprigtig glad for at være tilstede.

Anna Rønberg Holgersen

Den Lave Højskole
Forespørg på Jørgen Skouboe Møller

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Jørgen Skouboe Møller
Jørgen Skouboe Møller

5 ud af 5 stjerner

De knap 50 tilhørere havde en meget hyggelig aften - og der var både lejlighed til at stille spørgsmål - og få svar - det var fremragende underholdning spækket med masser af sjove og spændende jagthistorier. Midtvejs var der kaffe, øl/sodavands pause - og snakken gik livligt. Han fortalte også om kommende arrangementer, dog uden at "røbe" for meget - så vi glæder os til at se udsendelserne, når de nu igen starter 26.01. på DR2. Vi takker Jørgen for en rigtig god aften - bestemt et arrangement vi gerne gentager!

Bestyrelsen Auning - Jagtforening Se alle referencer