Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Sæt ledelse på agendaen i din virksomhed

Karsten Mellon

Anerkendt foredragsholder, forfatter og ekspert i moderne ledelse og organisationsudvikling med en imponerende akademisk baggrund.

Uforpligtende forespørgsel på Karsten Mellon

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karsten

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

I mere end 12 år har Karsten Mellon forsket i ledelse og ledere. I løbet af den periode har han været forfatter og medforfatter på en lang række udgivelser om netop dette emne. I sit foredrag om ledelse fokuserer Karsten på vigtigheden af at udvikle en klar vision og strategi for organisationen, og hvordan man kan motivere og engagere medarbejdere til at nå disse mål. Han fremhæver også vigtigheden af at kommunikere klart og effektivt, både internt i organisationen og til eksterne interessenter.

Et foredrag med Karsten Mellon giver jer:

  • Indsigt i moderne ledelse, kommunikation og strategi fra en velrenommeret pædagogik- og organisationspsykolog
  • Konkrete værktøjer og metoder til at styrke organisationers præstationer
  • Engagerende foredrag med virkelighedsnære cases og praktiske øvelser til brug i eget arbejde som leder

Indsigt i moderne ledelse og organisationsudvikling

Karsten Mellon er lektor, og ph.d. og cand.mag. i pædagogik, master i organisationspsykologi og diplom i ledelse. Associate professor ved The Taos Institute, USA og universitetet i Stavanger, Norge. Han er desuden en anerkendt foredragsholder og forfatter med en passion for ledelse og organisationsudvikling. Han er kendt for sine tankevækkende og inspirerende foredrag, hvor han deler sin viden og erfaring om ledelse, kommunikation og strategi.

Karsten Mellon har skrevet flere bøger om ledelse og organisationsudvikling, herunder “Pissedårlig ledelse”, “Den ydmyge leder” og “Mod i kriseledelse”. Disse bøger er blevet rost for deres praktiske tilgang til ledelse og deres evne til at give konkrete værktøjer og metoder til at forbedre organisationers præstationer.

Karsten er kendt for at være en engageret og dynamisk foredragsholder, der formår at skabe en tæt forbindelse med sit publikum. Han bruger ofte cases fra virkeligheden til at illustrere sine pointer, og han giver gerne praktiske øvelser og værktøjer, som publikum kan tage med hjem og implementere i deres egne organisationer.

Book Karsten Mellon til et foredrag hvis I er interesseret i at lære mere om ledelse og organisationsudvikling, og ønsker at få nye perspektiver og inspiration til at forbedre din egen præstation som leder.

Se foredrag med Karsten Mellon
Karsten Mellon foredrag

Den gode og den pisseirriterende kollega

Med både humor og alvorlige perspektiver fra forskningen, ser vi nærmere på kollegaskabet.

Hvad vil det sige, at være en god kollega? Hvornår er kollegaen pisseirriterende? Når han eller hun smasker på en sjov måde, taler i telefon, kritiserer nogle, afbryder eller griner for højt af chefens jokes?

At arbejde sammen er udfordrende, men det er i ligeså høj grad berigende, lærerigt og skaber begejstring.

Begejstring smitter: Karsten Mellon henter inspirerende eksempler fra danske Landshold, Det Kongelige Teater og Forsvaret, når han kommer ind på det gode kollegaskab. For lige dér, hvor man erkender, at man kan nå mere sammen, end hver for sig, udmønter det gode kollegaskab sig – og biproduktet er ”begejstring”.

 

Karsten Mellon foredrag

Pissedårlige Ledelse

Hvad er pissedårlig ledelse og en pissedårlig leder?
Hvorfor er det nødvendigt at tale om pissedårlig ledelse og hvad kan vi gøre, for at reducere pissedårlig ledelse?

”Pissedårlig ledelse” ikke er et almindeligt ledelsesbegreb, med det er et aktuelt og væsentligt begreb, da det skærper bevidstheden om, hvad der til gengæld er god ledelse.”

I dette foredrag kigger Karsten Mellon på eksisterende ledelsesteorier og aktuelle debatter om ledelse og stiller spørgsmålet, hvad er dårlig ledelse? Hvad er pissedårligt ledelse? Med en stor portion humor og en masse skarpe pointer, fortæller Karsten Mellon frit og jordnært om den ledelse, som vi videnskabeligt ved er dårlig – ja nærmest farlig.

Karsten Mellon foredrag

Psykologisk tryghed - hvad gør vi?

Hvordan forstår vi psykologisk tryghed og hvad gør vi for at styrke denne tryghed? Det vil Karsten Mellon give svaret på i dette foredrag, og der vil være nogle spændende overraskende pointer.

At opnå gode resultater, kræver at der er tillid og man tør tage chancer. Derfor skal skabe forudsætninger for at kunne tale frit og være åben med idéer, spørgsmål og bekymringer. Men, det betyder ikke, at man skal være enige og fokusere på konsensus. Det handler nemlig om at lære.

Når mennesker skal arbejde effektivt sammen, er psykologisk tryghed i nogle undersøgelser den vigtigste faktor.

Med dette foredrag giver Karsten Mellon værktøjer til, at i kan opnå større psykologisk tryghed på jeres arbejdsplads. Foredraget kan rettes efter jeres ønsker, mod hele arbejdspladsen, mod medarbejdergrupper eller rettes mod ledergrupper.

Karsten Mellon foredrag

Verdens bedste medarbejdere!

Er det vigtigt, at blive ”Verdens bedste medarbejdere”? Og hvad skal der til? Handler det om psykologisk tryghed, tillid, ros og anerkendelse, som vi har talt om i mange år?

Medarbejderne har selv svaret på hvordan de bliver den bedste udgave. Lad os derfor spørge dem? Det har Karsten Mellon gjort, og svarene overrasker. Dét kommer I til at høre om i foredraget gennem 7 centrale pointer: Nogle handler om helt basale kommunikationsaspekter, mens andre er højtflyvende filosofiske dyder. Mellon præsentere nogle værktøjer og metoder man kan gå hjem og bruge.

Og måske handler det i mindre grad om at blive ”verdens bedste medarbejdere”, og i højere grad om, at finde frem til hvad ”der virker for os!”.

Karsten Mellon foredrag

Mod i ledelse

Mod i ledelse, står i modsætning til det man kan kalde magelighed i ledelse. I dette foredrag går Karsten Mellon i dybden med begrebet mod i en ledelsesmæssig sammenhæng. For mod er, ifølge Karsten som en muskel, der skal trænes, så man kan udvikle såvel sine egne såvel som sin organisations potentiale. Også robusthed, ydmyghed og sårbarhed er nær beslægtede med mod og Karsten Mellon afdækker i foredraget også samspillet mellem disse begreber og egenskaber.

I sit arbejde med konceptet har Karsten talt med tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, skuespiller Ghita Nørby, folketingsmedlem Bertel Haarder og badmintonspiller Viktor Axelsen om deres erfaringer med mod og ledelse. Foredraget kan vinkles alt efter behov.

Karsten Mellon foredrag

Ydmyghed i ledelse

God ledelse er ydmyghed. Forskning viser, at ydmyge mennesker simpelthen lærer mere og bliver dygtigere. Det er klart, for de tør lytte til andre stemmer og perspektiver, og ved, at de selv har begrænsninger og andre har mennesker har evner der bør værdsættes.

Ydmyghed er en dyd, siger mange, og det er sandt. Verdensreligioner og store filosofier har i årtusinder talt om ydmyghed, netop fordi det handler om, at man er en del af noget større. Den der leder med ydmyghed er optaget af at skabe gode relationer, finde gode måder at spørge på, og har modet til at være selvkritisk.

Karsten har i bogen ”Ydmyghed i ledelse” interviewet bestyrelsesformanden for Grundfos, Jens Moberg, folketingspolitikere, ambassadøren Hanne Fugl Eskjær og mange andre om ydmyghed. Han præsenterer nogle af deres pointer, for der er ingen tvivl om at ydmyghed er en vigtig ledelseskvalitet.

Karsten Mellon foredrag

God ledelse

Karsten Mellon har udgivet Danmarks første antologi om god ledelse. Nogle af de dygtigste ledelsesforskere har bidraget. De nyeste forskningsperspektiver præsenteres.
Det er langt fra entydigt hvad der er god ledelse. Hvad er god i god ledelse? Det præsenterer Karsten Mellon, og eksemplificerer også med den dårlige ledelse.

Der er fælles ræsonnementer, der går på tværs af forskellige ledelsesteorier og tilgange, og det er, at lederen i højere grad skal komme ned fra den høje hest. Der siges farvel til den heroiske leder og den nye moderne leder, med fokus på relationer og samarbejde hilses velkommen. God ledelse handler om at kende til mange forskellige ledelsesperspektiver og tør stå ved den tilgang man nu engang vælger, og samtidig have modet til at udfordre den. Hvad er god ledelse hos jer? Det undersøger Karsten.

Referencer

Det var et levende og nærværende oplæg, som lederne roste meget efterfølgende.

Nanna Tengstedt

Allerød Kommune

Et inspirerende oplæg med en dygtig og varm oplægsholder

Catrine

Køge Kommune
Forespørg på Karsten Mellon

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99