Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Karsten Mellon

Foredrag om ledelse

Karsten Mellon

Ledelsesforsker, forfatter og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Karsten Mellon

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karsten

Lecture icon

Foredrag

I mere end 12 år har Karsten Mellon forsket i ledelse og ledere. I løbet af den periode har han været forfatter og medforfatter på en lang række udgivelser om netop dette emne.

Karsten Mellon er forfatter og medforfatter til en lang række artikler og bøger om ledelse, herunder:
”Pissedårlig ledelse” 2020,
”Den ydmyge leder” 2020,
”Mod i kriseledelse”2020,
”God Ledelse” 2021.
”Ydmyghed i ledelse.” 2021.

Karsten Mellon er lektor, og ph.d. og cand.mag. i pædagogik, master i organisationspsykologi og diplom i ledelse. Associate professor ved The Taos Institute, USA og universitetet i Stavanger, Norge.

Se foredrag med Karsten Mellon
Karsten Mellon foredrag

Pissedårlige Ledelse

Hvad er pissedårlig ledelse og en pissedårlig leder?
Hvorfor er det nødvendigt at tale om pissedårlig ledelse og hvad kan vi gøre, for at reducere pissedårlig ledelse?

”Pissedårlig ledelse” ikke er et almindeligt ledelsesbegreb, med det er et aktuelt og væsentligt begreb, da det skærper bevidstheden om, hvad der til gengæld er god ledelse.”

I dette foredrag kigger Karsten Mellon på eksisterende ledelsesteorier og aktuelle debatter om ledelse og stiller spørgsmålet, hvad er dårlig ledelse? Hvad er pissedårligt ledelse? Med en stor portion humor og en masse skarpe pointer, fortæller Karsten Mellon frit og jordnært om den ledelse, som vi videnskabeligt ved er dårlig – ja nærmest farlig.

Karsten Mellon foredrag

Mod i ledelse

Mod i ledelse, står i modsætning til det man kan kalde magelighed i ledelse. I dette foredrag går Karsten Mellon i dybden med begrebet mod i en ledelsesmæssig sammenhæng. For mod er, ifølge Karsten som en muskel, der skal trænes, så man kan udvikle såvel sine egne såvel som sin organisations potentiale. Også robusthed, ydmyghed og sårbarhed er nær beslægtede med mod og Karsten Mellon afdækker i foredraget også samspillet mellem disse begreber og egenskaber.

I sit arbejde med konceptet har Karsten talt med tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, skuespiller Ghita Nørby, folketingsmedlem Bertel Haarder og badmintonspiller Viktor Axelsen om deres erfaringer med mod og ledelse. Foredraget kan vinkles alt efter behov.

Karsten Mellon foredrag

Ydmyghed i ledelse

God ledelse er ydmyghed. Forskning viser, at ydmyge mennesker simpelthen lærer mere og bliver dygtigere. Det er klart, for de tør lytte til andre stemmer og perspektiver, og ved, at de selv har begrænsninger og andre har mennesker har evner der bør værdsættes.

Ydmyghed er en dyd, siger mange, og det er sandt. Verdensreligioner og store filosofier har i årtusinder talt om ydmyghed, netop fordi det handler om, at man er en del af noget større. Den der leder med ydmyghed er optaget af at skabe gode relationer, finde gode måder at spørge på, og har modet til at være selvkritisk.

Karsten har i bogen ”Ydmyghed i ledelse” interviewet bestyrelsesformanden for Grundfos, Jens Moberg, folketingspolitikere, ambassadøren Hanne Fugl Eskjær og mange andre om ydmyghed. Han præsenterer nogle af deres pointer, for der er ingen tvivl om at ydmyghed er en vigtig ledelseskvalitet.

Karsten Mellon foredrag

God ledelse

Karsten Mellon har udgivet Danmarks første antologi om god ledelse. Nogle af de dygtigste ledelsesforskere har bidraget. De nyeste forskningsperspektiver præsenteres.
Det er langt fra entydigt hvad der er god ledelse. Hvad er god i god ledelse? Det præsenterer Karsten Mellon, og eksemplificerer også med den dårlige ledelse.

Der er fælles ræsonnementer, der går på tværs af forskellige ledelsesteorier og tilgange, og det er, at lederen i højere grad skal komme ned fra den høje hest. Der siges farvel til den heroiske leder og den nye moderne leder, med fokus på relationer og samarbejde hilses velkommen. God ledelse handler om at kende til mange forskellige ledelsesperspektiver og tør stå ved den tilgang man nu engang vælger, og samtidig have modet til at udfordre den. Hvad er god ledelse hos jer? Det undersøger Karsten.

Referencer

Forespørg på Karsten Mellon

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99