Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Keld Conradsen

Prisvindende forfatter og modtager af DR Romanprisen 2023

Kåre Viemose

Keld Conradsen

Prisvindende forfatter, anerkendt med DR Romanprisen 2023, kendt for sit dybtgående litterære arbejde og evnen til at fængsle læsere med sine ord.

Uforpligtende forespørgsel på Keld Conradsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Keld

Lecture icon

Foredrag

Mød Keld Conradsen, en dygtig forfatter, født i Sønderjylland, der voksede op i et kulturelt mangfoldigt miljø med både dansk og tysk påvirkning. Denne unikke baggrund har haft en betydningsfuld indflydelse på hans forfatterskab, hvor han ofte udforsker eksistentielle temaer og samfundskritiske emner. Hans værker beriger læsere med tankevækkende refleksioner og en dyb forståelse af den menneskelige tilstand. Det er vi sikre på at hans foredrag også gør.

Et foredrag med Keld Conradsen giver jer:

  • Indblik i skabelsen af en prisvindende roman og dens komplekse karakterer
  • Forståelse for sammenhængen mellem geologisk videnskab og eksistentielle temaer
  • Perspektiver på menneskelige relationer og videnskabelige opdagelsers påvirkning

På opdagelse i litteraturen

Keld gjorde sin debut som forfatter tilbage i 2003 og har siden udgivet syv romaner, der har modtaget anerkendelse og ros.

I 2023 vandt Keld Conradsen DR Romanprisen, og han er tidligere blevet han nomineret til Weekendavisens litteraturpris i 2011. Keld har også modtaget flere arbejdslegater fra både Kunstrådet og Kunstfonden. Keld er en forfatter med en mangfoldig baggrund, der brænder for at udforske eksistentielle spørgsmål og samfundets udfordringer gennem sin litteratur.

Ud over sit forfatterskab har Keld en faglig solid uddannelse i både geologi og filosofi, hvori han også underviser. Han har boet i Århus siden 1986, og det er herfra, han både underviser og tidligere arbejdede som freelance videnskabsjournalist. Denne rige erfaringsbaggrund har beriget hans forfatterskab med forskellige perspektiver og en bred forståelse af den verden, hvori hans romaner foregår.  Udover forfatterskabet og videnskaben er Keld også en ivrig rejsende og har besøgt mange dele af verden. Disse rejseoplevelser har inspireret hans litterære værker.

Book Keld Conradsen til et spændende foredrag om sit forfatterskab, hvor I kommer helt tæt på processerne.

 

Se foredrag med Keld Conradsen
Keld Conradsen foredrag

Byen og havet: Tråde gennem tid og geologi

I dette spændende foredrag tager Keld Conradsen os med bag kulisserne i romanen “Byen og havet”. Romanen, der har vundet DR Romanprisen 2023. Han udforsker komplekse relationer, dykker ned i dybden af geologisk videnskab og fremhæver eksistentielle temaer gennem årtier.

I Romanen følger vi en genial studerende fra 1960’erne, der gør en banebrydende opdagelse inden for kontinenternes drift. Hendes opdagelse fører os ind i en verden af revolutionerende teorier, men samtidig står vi over for et geologisk miljø, der afviser hende og hendes ideer. Resultatet er tragisk.

Vi udforsker nøgleelementerne i romanen, herunder gåden omkring det, hun opdagede i moleret (et geologisk lag) på Fur, og mysteriet om indholdet af den efterladte kasse. Vi dykker ned i karakterernes komplekse liv og de tråde, der forbinder dem på tværs af årtier. Hvorfor kontaktede hendes søster mange år senere den eneste person, der har potentialet til at afsløre sandheden?

Gennem Keld Conradsens medrivende og filosofiske skrivestil udforskes de dybere lag, både geologisk og menneskeligt og berører menneskers fundamentale eksistensvilkår.

Dette foredrag er for alle, der er interesserede i litteratur, videnskab, relationer og dybdegående eksistentielle betragtninger.

Referencer

Forespørg på Keld Conradsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99