Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Klaus Wivel

Klaus Wivel er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation og har været redaktionschef på Weekendavisen siden 1998.

Klaus Wivel

Redaktør, journalist og forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Klaus Wivel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Klaus

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Fra 2012 til 2015 var Klaus Wivel Weekendavisens udenrigskorrespondent og bosat i New York. I sin tid som kultur- udlands-, indlands og sportsskribent har han været vidtfavnende, men han har især koncentreret sig om den israelsk-palæstinensiske konflikt.

Klaus udkom med “Den sidste nadver” i 2013 som omhandler hvorfor kristne forlader de arabiske lande. Bogen fik betydelig omtale og er bl.a. udkommet i Norge og Sverige. I 2016 udkom den i en opdateret amerikansk udgave på The New Vessel Press.
Herudover skrev Klaus Wivel “Gul feber” Michael Rasmussens selvbiografi i 2013, sammen med cykelrytteren. Bogen blev en bestseller og er bl.a. udkommet i Holland.

Se foredrag med Klaus Wivel
Klaus Wivel foredrag

Den sidste nadver

I dette skræmmende og gribende foredrag tager Klaus Wivel afsæt i sin bog Den sidste nadver – en rejse blandt de efterladte kristne i den arabiske verden. I foredraget såvel som i bogen tager Klaus Wivel os med på en rejse fra Vestbredden og Gaza, videre til Egypten og derefter Libanon, før den slutter i Irak, hvor også de barske forhold i Syrien bliver beskrevet gennem personlige øjenvidneberetninger. Klaus Wivel giver en stemme til de kristne der er tilbage i Mellemøsten og som dagligt må leve i frygt for overgreb og forfølgelse – de Mellemøst-kristne familier er klemt inde mellem israelerne på den ene side og de fundamentalistiske islamister på den anden.

Klaus Wivel læser op fra bogen og forklarer, hvordan Villy Søvndals manglende svar blev startskuddet til at skrive bogen, men fortæller også om sin research og skriveproces, og hvordan han i 2004 var i Betlehem, hvor han besøgte og talte med kristne familier. Et tidspunkt hvor det for alvor gik op for Klaus Wivel, hvor slemt det stod til. Efter foredraget er der plads til debat og spørgsmål.

Referencer

Den sidste nadver

Forespørg på Klaus Wivel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99