Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Klaus Wivel

Engagerende og tankevækkende foredrag der er forankret i eget forfatterskab

Klaus Wivel

Erfaren redaktør, skarp journalist og dygtig forfatter, kendt for sit kritiske blik og evnen til at dykke ned i komplekse emner.

Uforpligtende forespørgsel på Klaus Wivel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Klaus

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Klaus Wivels dybt engagerende og tankevækkende foredrag er forankret i hans eget forfatterskab og personlige erfaringer, med udgangspunkt i bogen “Den sidste nadver”, der udforsker udfordringerne for kristne i Mellemøsten.

Et foredrag med Klaus Wivel giver jer:

  • Indblik i de kristnes udfordringer i Mellemøsten gennem personlige beretninger
  • Baggrund for bogen “Den sidste nadver” og opdagelsen af de kristnes situation i Betlehem
  • Debat og dialog om de kristnes nuværende situation og fremtid i regionen

Middelhavets skjulte historier

Klaus Wivel, født den 21. januar 1971 i Gentofte, er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation fra Roskilde Universitetscenter. Han er redaktionschef, journalist og forfatter.

Fra 2012 til 2015 var Klaus Weekendavisens udenrigskorrespondent og bosat i New York. I sin tid som kultur- udlands-, indlands og sportsskribent har han været vidtfavnende, men han har især koncentreret sig om den israelsk-palæstinensiske konflikt.

Klaus udkom med “Den sidste nadver” i 2013 som omhandler hvorfor kristne forlader de arabiske lande. Bogen fik betydelig omtale og er bl.a. udkommet i Norge og Sverige. I 2016 udkom den i en opdateret amerikansk udgave på The New Vessel Press.

Book Klaus Wivel til et spændende foredrag om eget forfatterskab, og bliv klogere på hans roman “Den sidste nadver”

Se foredrag med Klaus Wivel
Klaus Wivel foredrag

Den sidste nadver

I dette skræmmende og gribende foredrag tager Klaus Wivel afsæt i sin bog “Den sidste nadver – en rejse blandt de efterladte kristne i den arabiske verden.” I foredraget såvel som i bogen tager Klaus Wivel os med på en rejse fra Vestbredden og Gaza, videre til Egypten og derefter Libanon, før den slutter i Irak, hvor også de barske forhold i Syrien bliver beskrevet gennem personlige øjenvidneberetninger. Klaus Wivel giver en stemme til de kristne der er tilbage i Mellemøsten og som dagligt må leve i frygt for overgreb og forfølgelse – de Mellemøst-kristne familier er klemt inde mellem israelerne på den ene side og de fundamentalistiske islamister på den anden.

Klaus Wivel læser op fra bogen og forklarer, hvordan Villy Søvndals manglende svar blev startskuddet til at skrive bogen, men fortæller også om sin research og skriveproces, og hvordan han i 2004 var i Betlehem, hvor han besøgte og talte med kristne familier. Et tidspunkt hvor det for alvor gik op for Klaus Wivel, hvor slemt det stod til. Efter foredraget er der plads til debat og spørgsmål.

Referencer

Den sidste nadver

Forespørg på Klaus Wivel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99