Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lone Kühlmann

Foredrag om livet

Lone Kühlmann

Forfatter, ordstyrer og debattør

Uforpligtende forespørgsel på Lone Kühlmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lone

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Lone Kühlmann journalist og forfatter til 17 bøger, der spænder fra sikkerhedspolitik til ligestilling. Hun er en engageret, populær og provokerende foredragsholder og debattør og moderator.

Lone er levende optaget af samfundet, samtiden, samlivet og i det hele taget livet. 

Hendes erindringer Det skal se nemt ud fortæller vittigt om en beskeden opvækst i efterkrigstiden og et begivenhedsrigt liv, der har ført hende vidt omkring. Hun sammenligner nutidens #metoo med sin ungdom, hvor det var den almindelige opfattelse, at hvis unge kvinder blev befamlet, havde de nok selv været ude om det.

Hendes meget populære foredrag Vi bliver ikke yngre, fat det! er en munter opsang til alle der vakler mellem terapi og kirurgi for at håndtere alderdomstegnene. Udfra den nyeste forskning påviser hun, at man ikke går i stå, af at blive gammel. Man bliver gammel af at gå i stå.

Hun er tidligere formand for TV2s bestyrelse og formand for eller medlem af en række andre bestyrelser. Hun  er en flittig benyttet kommentator i TV, radio og aviser, og en meget efterspurgt taler ved Grundlovsdag, Skt. Hans og andre mærkedage.

Lone er levende optaget af samfundet, samtiden, samlivet og i det hele taget livet generelt. Lones interesse for forskellige emner kommer også tydeligt frem i hendes forfatterskab, hvor hun belyser mange forskellige emner med alt fra sikkerhedspolitik til ligestilling. Lone har bl.a. udgivet bøgerne: ”Det skal se nemt ud”, ”I medgang og medgang” og ”Afskaf alderdommen”.

Lone er journalist og forfatter, og har gennem de seneste mange år siddet som enten formand eller bestyrelsesmedlem i forskellige organisationer. Lone deltager hyppigt som kommentator i debatter på TV og i radioen.

Se foredrag med Lone Kühlmann
Lone Kühlmann foredrag

Det skal se nemt ud!

Lone Kühlmann har som journalist og forfatter leveret præcise analyser, breaking news og bramfrie holdninger til tusindvis af lyttere, læsere og seere i Danmark gennem mange år. I dette foredrag fortæller hun med humor og stort overskud om et begivenhedsrigt liv, hvor hun fra første række har været vidne til store forandringer – i Danmark og i verden omkring os.

Hun fortæller med sit velkendte vid om at vokse op i kærlig, københavnsk familie med en mor der var telefonistinde ved KTAS og en far, der var smed ved Sporvejene. Det er også historien om en tid med stor social mobilitet. Om driftige og hårdtarbejdende mennesker, som greb de sociale, økonomiske og kulturelle muligheder, der var i tiden for at sikre en bedre tilværelse for sig selv og deres børn.

Fra karrierens begyndelse har hun som kvindelig journalist i en mandsdomineret verden interviewet statsledere som Ronald Reagan, Olof Palme og Menachem Begin. Hun har været til militærkup i Spanien tre måneder henne med tvillinger, drukket gin og tonic med Sean Connery, besøgt Barbara Cartland og spist frokost med Hillary Clinton.

Hun har med fuldt overlæg valgt den overlevelsesstrategi, at det skal se nemt ud. Også selv om det er svært. Hun ved, at det er i orden at stille krav til livet, men at man kun har sig selv til at opfylde dem. Og hun ved, at livsindhold ikke er noget man får. Det er noget, man skaber.

Lone Kühlmann foredrag

Vi bliver ikke yngre – fat det!

En munter opsang om et alvorligt emne. Udfra den nyeste forskning påviser Lone Kühlmann, at man ikke går i stå, af at blive gammel. Man bliver gammel af at gå i stå. Men det er svært at holde fast i selvtilliden i et samfund, hvor man opfattes som overflødig og i vejen. Da vi var unge, gik man ind i de voksnes rækker, når man blev konfirmeret. Når man i dag bliver pensioneret går man af af dem igen. Man er ikke længere voksen, men tilhører den belastende gruppe de ældre. Tag med når Kühlmann svinger krabasken over utidsvarende fordomme.

Referencer

Jeg har kun den bemærkning, at alt fungerede perfekt, såvel før som under foredraget.

Steen Taageby

Roskilde Kommune

Kære Lone Kühlmann og Henning Kirk. På vegne af professor Gunhild Waldemar og Nationalt Videnscenter for Demens vil jeg gerne sende en tak for jeres fantastisk gode foredrag I holdt til DemensDagene 2013. Det er altid godt at afslutte en så stor konference med et foredrag, der belyser et emne ud fra et kritisk blik og godt suppleret med humor. Vi fik allerede ved konferencens afslutning mange positive tilkendegivelser om jeres foredrag

Ane Eckermann

Nationalt Videnscenter for Demens

Humoristisk - morsomt om et alvorligt emne (ensomhed for ældre)

Jørgen Reimer

Ældre Sagen Ballerup lokalbestyrelse

Super godt!

Ane Sofie Hjorth

Kerteminde Ældreråd

Lone gjorde det godt. Besvarede spørgsmål til stillernes tilfredshed.

Kate Hornbek

Sogne kirke
Forespørg på Lone Kühlmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99