Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mette Fugl

Foredrag om eget liv

Mette Fugl

Erfaren journalist og foredragsholder, der deler personlige anekdoter fra årtier på journalistikkens frontlinje. Indblik i de store historier bag nyhederne.

Uforpligtende forespørgsel på Mette Fugl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mette

Lecture icon

Foredrag

Mette Fugls foredrag er en dybt engagerende rejse gennem et bemærkelsesværdigt liv som en af Danmarks mest skarpe og frygtløse journalister. Med humor og kant tager hun os med på en spændende tur gennem sine oplevelser, lige fra barndommens mobning til det vilde bohemeliv i Paris i 1968 og tiden som Europakorrespondent for DR i Bruxelles, Afghanistan, Pakistan og Irak.

Et foredrag med Mette Fugl giver jer:

  • Personlige anekdoter fra et liv i journalistikkens frontlinje
  • Indblik i historiske og globale begivenheder fra et øjenvidne
  • Refleksioner over journalistikkens fremtid og udfordringer

Bag Nyhederne

Mette Fugl startede som journalistelev ved Politiken i 1969. Hendes åbenlyse talent og evner førte til, at hun allerede som elev blev udstationeret i Bruxelles for avisen. Efter at have fuldført sin uddannelse som journalist, arbejdede hun freelance for DR, først på radioprogrammet Orientering. Siden 1992 har hun været Europakorrespondent for TV-Avisen på DR.

Mette er medforfatter til erindringsbogen ”Er vi de eneste normale her?” samt forfatter til ”Fra koncepterne”, der handler om hendes eget liv fra barn til voksen. Disse erindringer danner også grundlaget for hendes spændende og underholdende foredrag.

Book Mette Fugl til et inspirerende foredrag som er en rejse gennem hendes livshistorie.

Se foredrag med Mette Fugl
Mette Fugl foredrag

Fra Koncepterne

Mette Fugl har i årtier været kendt som en af Danmarks skarpeste journalister, der var elsket af seerne og frygtet af mange magtfulde politikere for sin evne til at skære igennem flosklerne og få sandheden frem. I foredraget, der bygger på bogen; Fra Koncepterne, fortæller Mette med humor og kant om sit imponerende og fantastiske liv: Om at blive mobbet som barn, og om selv at mobbe andre. Om sit vilde bohemeliv i Paris i 1968, hvor hun befandt sig midt i ungdomsoprørets begyndelse med gadekampe, happenings, og eksperimenter med sex og stoffer. Og om sit liv i Bruxelles, hvorfra hun i over 20 år dækkede utallige begivenheder i hele Europa for Danmarks Radio.

Mette tager også deltagerne med ind bag krigens kulisser i Afghanistan, Irak og til elendigheden på det jordskælvsramte Haiti. Hun fortæller om tiden med Danmarks Radio, om sit fags fremtid og ikke mindst de mørke skyer, der truer journalistikken. Undervejs kan der også blive stillet spørgsmål til publikummet og kommenteret lidt på fundamentalister, feministhadere og andre røvhuller.

Referencer

Forespørg på Mette Fugl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99